Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bolde til baby og børn

100
Anbefalet Alder (Legetøj)
35%
35%
40%
Eeboo Junglørbolde - Blå Eeboo Junglørbolde - Blå 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  

Bolde til baby og børn

Man bliver aldrig for gammel til at lege med bolde. En bold vil ofte være barnets yndlingslegetøj. Jo mere boldsikker dit barn er, først med at gribe og kaste bolde og sidenhen med fødderne, jo større glæde vil dit barn få af at lege med bolde. 

Store såvel som små bolde. Bløde såvel som hårde bolde. Bolde med lyd og bolde uden lyd. Kun fantasien sætter grænser.

Er du på udkig efter sjove og herlige bolde til din baby eller dit lille barn? Bare rolig, du er kommet til det helt rigtige sted. Hos Kids-world har vi et fint og alsidigt udvalg af bolde til baby og børn, som indbyder til mange timers underholdning for de mindste og forældre. 

I vores udvalg af bolde finder du aktivitetsbolde i stof og plastik, badebolde, hoppebolde, skumbolde, kaste-gribe-bolde i mange forskellige udformninger, som indbyder til mange timers spas for de mindste.

Boldleg og motorisk udvikling

I disse tider hører man ofte om, hvor meget tid vores børn egentligt sidder passivt og bliver underholdt. Det er en udvikling, som må og skal ændres - ikke mindst for børnenes skyld. 

Den motoriske udvikling hos baby og børn er umådelig betydningsfuld for barnets senere udvikling.

Det at kunne gribe og kaste en bold betyder meget i forhold til øje-hånd-koordinationen og er samtidig med til at udvikle og styrke muskulaturen i fingre og hænder. Alt sammen noget som barnet vil få stor glæde af resten af livet.

Den motoriske udvikling hos babyer og børn er i højsædet med vores udvalg af bolde i mange farver, former og materialer.

Softbolde, gribe- og aktivitetsbolde

Vi har skønne, bløde stofbolde, som barnet kan trille med, kaste med, rykke i, ja bare lege med på gulvet eller i kravlegården.

Vi har herligt udformede bolde i plastik, som er fulde af huller, der gør det nemt for det lille barns små hænder at gribe fat i bolden, når den kommer trillende. 

Aktivitetsbolde er fantastiske og fås i et væld af udgaver, hvor bolden fungerer som meget andet end blot en bold. 

Ikke nok med at de mange forskellige aktivitetsbolde udfordrer og stimulerer motorikken hos det lille barn, så er disse aktivitetsbolde også med til at stimulere barnets sanser; høresans, følesans og synssans.

Alle vores bolde er naturligvis fremstillet i materialer, som er giftfri.

Bolde til børn i masser af dejlige farver

I vores udvalg af bolde til børn kan du finder bolde i alle mulige forskellige dejlige farver. Der er både ensfarvede bolde samt bolde med flere forskellige farver og mønstre. Bolde i mange farver er f.eks. gode til at fange et lille barns opmærksomhed. Normalt vil du kunne finde bolde til børn i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, rosa, rød, sort og turkis. Det skulle derfor være muligt at finde en bold i lige præcis den farve, som du eller dit barn går og drømmer om. 

Bolde i lækre materialer 

Du kan finde bolde i mange lækre materialer i vores sortiment. Vi har f.eks. bolde i stof og tekstil, der er super velegnede til de mindste børn, som gerne vil bide og slikke på alt deres legetøj.

Nogle af disse bolde har en klokke eller bjælde indeni, som siger en lyd, når bolden trilles, kastes eller rystes. Andre kommer med bideringe og andre sjove vedhæng, som barnet kan udforske og hygge sig med. 

Der er naturligvis også bolde i plast og skum, som dit barn kan trille, kaste og tumle med. 

Ideel til mange timers sjov leg

Børn i alle aldre elsker at lege med bolde. Derfor har vi også bolde til enhver alder og enhver lejlighed. Når baby begynder at gribe ud efter ting, tager han eller hun instinktivt tingen i munden for at finde ud af, hvad det dog er for noget. 

Derfor har vi særligt designede stofbolde i fint og blødt bomuldsstof samt lækre, hæklede bolde i et væld af farver. Flere af disse bolde til de allermindste er udstyret med forskellige dele, som afgiver en lyd, når bolden bevæger sig og/eller triller. 

Til de større børn har vi desuden bolde, som passer perfekt til boldhuler eller boldbassiner, hvor børnene kan boltre sig og more sig med at dykke ned under boldene, kaste med boldene og, ja bare lege i allerbedste stil med bolde i skønne, klare og sjove farver. 

Vi har desuden gaveæsker, som bl.a. består af nusseklud, aktivitetsbold og hjemmefutter. Alt sammen i lækre og bløde, baby-venlige materialer. 

Husk bolden til jeres strandtur

En tur på stranden bliver sjovere, når man har en badebold med. Badebolde indbyder til sjov og leg i vandet og sandet. 

Vi har desuden de skønne skumbolde, som matcher særligt designede skummøbler, og disse fås i flotte farver; rosa marmor, blå marmor, grøn marmor, multifarvet pink, multifarvet grøn m.fl.

Endelig har vi praktiske bløde plastbolde, som er lette at puste op og indbyder til mange timers sjov og leg med bolden. Bolden har en lidt ru overflade, der gør, at bolden er nem at gribe fat i for de små hænder. Den er desuden nem at tage luften ud af igen. 

Sidst men ikke mindst har vi bolde, som er fremstillet af 100 % naturgummi, hvilket betyder, at bolden er helt ufarligt for det lille barn at lege med og smage på. 

Køb bolde med gratis fragt

Husk, at når du bestiller bolde eller andet legetøj til din baby eller dit lille barn, er fragten gratis så længe de bestilte varer skal leveres til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv