Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Schleich dyr og legetøj

486
Anbefalet Alder (Legetøj)

Schleich dyr og legetøj

Schleich dyr: De ikoniske legetøjsfigurer til alle børn

Schleich laver nok verdens bedste figurer. Der er kollektioner til børn i alle aldre. Børn i alderen 3-8 år vil få meget glæde af Farm World, Wild Life og Dinosaur-figurerne. Ældre børn i alderen 5-12 år er glade for rollespilsfigurerne og hestekollektionen Horse Club - for dem er Bayala eller Eldrador Creatures-kollektionerne nok også et rent eventyr.

Figurerne som børn leger med og rører ved, er en fantastisk form for indlæring og sjov som elektronik ikke kan hamle op med - det er også kun fantasien og kreativiteten der sætter grænser. 

Det er også en måde at sørge for at børnene forstår og får et tættere forhold til naturen og dyrenes verden på. Der er masser af tilbehør som huse, stalde, og biler, så Schleich universet kobles sammen og børnene kan lære en hel masse.

De forskellige Schleichs dyr og figurer er håndmalede og af helt fantastisk kvalitet.

Historien bag Schleich dyr: Det hele begyndte i Tyskland

Schleich blev grundlagt i 1935, hvor Friedrich Schleich begyndte med at lave dukker af træ, stof og ståltråd. Nogle år senere i 1950 var kollektionen kun på 13 figurer, men den voksede hurtigt. I 1955 fandtes Walt Disney-figurerne Bambi og Pluto som skumgummifigurer hos Schleich. 

To år senere udkom de første ikoniske Schleich dyr, bestående af en søløvefamilie, en elefant og en kænguru. Schleich blev verdensberømte, da de udgav de blå smølfer, som i dag er værdifulde.

I 1980'erne begyndte Schleich at producere de dyrefigurer, som vi alle kender og som repræsenterer mærket bedste i dag.

Stort udvalg af Schleich dyr

Udvalget af Schleich dyr er i dag så stort, at Schleich legetøjet i dag findes i en lang række undermærker, hvor hvert mærke er målrettet bestemte Schleich dyr.

Schleich Horse Club er sammen med Schleich Farm World, Schleich bayala, Schleich Dinosaurs og Schleich Eldrador nogle af de absolut mest kendte mærker fra den tyske legetøjsgigant. De fleste børn vil med stor sandsynlighed stifte bekendtskab med et eller flere af de populære Schleich mærker gennem barndommen.

Læs mere om de enkelte Schleich mærker herunder og se, hvilket der passer bedst til dig eller dit barn. De forskellige typer Schleich dyr er delt op efter interesser, så det er nemt at finde frem til lige netop det Schleich dyr, som vil passe bedst til dit barn ud fra dets interesse.

Ved at temaopdele de forskellige Schleich dyr, så har Schleich også gjort det muligt at målrette legetøj til både drenge og piger, som på den måde kan bruge de forskellige Schleich dyr til hver deres interesse.

Horse Club - Schleich heste

Blandt de mest populære Schleich dyr er Schleich heste fra Schleich Horse Club. Schleichs hestebrand tilbyder et kæmpe udvalg af forkellige heste legetøj og tilbehør dertil.

Du finder udover de populære og håndmalede Schleich heste også både en Schleich hestestald, en Schleich hestetrailer og en lang række af de heste, som du også finder i de danske stalde og på de danske rideskoler.

Schleich Horse Club er fuld af både figurer og legetøjsdyr, så du kan lave dit egen Schleich ridecenter, hvis du kombinerer de mange Schleich heste med en Schleich hestestald.

Du finder også flere forskellige menneskefigurer blandt Schleich Horse Club, så du kan også få en Schleich rytter, som du kan lade ride din Schleich heste eller passe dit Schleich ridecenter.

Horse Clubben - Klubben for Schleich heste fans

Hvor stort Schleich Horse Club er, kan ses ved, at Schleich har udviklet deres helt egen Horse Club, der er en klub, der fortæller historien om de fire veninder, Hannah, Sofia, Lisa og Sarah og deres eventyr med et liv med Schleich heste og de andre Schleich dyr, som du kan støde på via Schleich Horse Club.

Der er fra Schleichs side gjort meget ud af historiefortællingen om de fire veninder, så du nemt kan leve dig ind i universet - især hvis du er glad for heste og er glad for at lege med en Schleich hestestald.

I Horse Clubben kan du blandt andet også lave dit eget medlemskort, så det kommer til at ligne et af de fire pigers. Du finder Schleich Horse Clubben, medlemskort og meget andet på Schleichs hjemmeside.

Horse Clubben er også fuld af ideer til lege, kreative ting og forskellige andre ting, som kan downloades fra siden.

Schleich dinosaur

I forhold til de søde Schleich heste står Schleich Dinosaur som en skærende kontrast. Med Schleich Dinosaur får du Schleich dyr fra den gang, hvor de gigantiske dinosaurer herskede på jorden.

Det er også i Schleich Dinosaur, at du finder den populære Schleich vulkan, som kan bruges til at skabe den helt rette forhistoriske stemning, når dit barn leger med sine Schleich Dinosaur.

Med denne serie af Schleich dyr har legetøjsfabrikanten skabt en række legetøjsfigurer, hvor der i den grad er gjort meget ud af de små detaljer, så det næsten virker til, at de forhistoriske dyr bliver bragt til live hjemme på børneværelset.

Schleich Dinosaur byder foruden de enkelte Schleich dyr også på en række sæt, hvor du foruden en Schleich Dinosaur også kan få bygninger, biler eller den populære Schleich vulkan med.

Hold øje med siden her, hvis du er på udkig efter Schleich Dinosaur tilbud. Vi opdaterer løbende siden med de aktuelle Schleich dyr.

Hvis du vil være sikker på, at du ikke går glip af et stærkt Schleich Dinosaur tilbud, så vil vi anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så får du de aktuelle Schleich tilbud direkte i din indbakke.

Schleich bayala

Schleich bayala er stedet, hvor du finder de mest eventyrlige Schleich dyr. Det er også det Schleich brand, hvor du en Schleich enhjørning.

I Schleich bayala, er det kun fantasien, der sætter grænserne for dit barns drømme i en verden, hvor enhjørninger, elver, havfruer og andre fortryllende Schleich dyr venter.

De mange fantasi dyr skaber i Schleich bayala et magisk univers, hvor magi, eventyr og venskaber er i fokus, når din Schleich enhjørning får besøg af alferne.

Figurerne i denne fantasiverden kan suppleres med forskellige huse og andre sæt, der i den grad kan være med til at sætte den helt rette stemning, når børnene leger med Schleich bayala.

Schleich Eldrador

De mange fantasi dyr fra Schleich fortsætter i Schleich Eldrador. Her er de mange Schleich dyr dog erstattet af et Schleich monster og andre forskellige Schleich fantasi dyr.

Schleich Eldrador er også det Schleich mærke, der har den kendte Schleich drage. Faktisk er der flere drager fra Schleich i denne serie.

Schleich Eldrador er bygget op omkring en fantasiverden, hvor det er den evige kamp mellem det gode og det onde.

Lavaverdenen repræsenterer den onde verden i Schleich Eldrador. De har fået fat i et supervåben, som skal sikre dem magten ved, at de fyrer op under de andre verdener med lavastrømme.

Det bliver derfor til en kamp mellem Lavaverdenens Schleich monster og de andre Schleich dyr og Schleich fantasi dyr fra Isverdenen, Stenverdenen og Vandverdenen.

Du finder både en Schleich drage i Isverdenen, Lavaverdenen og Stenverdenen. Dertil kommer der et væld af forskellige Schleich monstre i de fire verdener under Schleich Eldrador.

Fortællingen om de forskellige Schleich fantasi dyr suppleres med deres egen hjemmeside, som du kan finde via Schleichs hjemmeside. Her er der forskellige aktiviteter og downloads, som kan bruges i legen med de mange Schleich dyr fra Schleich Eldrador.

Farm World - Schleich bondegård

Livet på en Schleich bondegård er ikke afgrænset til Schleich Horse Club. Bondegården går igen i Schleich Farm World.

I Schleich Farm World finder du de mange Schleich bondegårdsdyr og endnu flere Schleich heste, end dem du møder i Schleich Horse Club.

Livet på din Schleich bondegård kan indeholde både Schleich grise og Schleich køer, mens du også kan få en lang række andre Schleich dyr, så det kan blive som på en rigtig bondegård med de mange Schleich bondegårdsdyr.

Til din Schleich bondegård kan du også få en Schleich hestestald, forskellige Schleich dyr og figurer og biler.

Schleichs vanlige blik for detaljer går i den grad igen i Schleich Farm World, så der er gjort meget ud af at skabe både Schleich bondegårdsdyr og tilbehør, som kan være med til at give den helt rette stemning, så dit barn får en følelse af, at det er på besøg på en bondegård, når Schleich bondegården findes frem.

Wild Life - De vilde Schleich dyr

Tag på eventyr i det vilde dyreliv eller skab din egen safari med Schleich Wild Life. Mens Schleich i flere af de andre serier fokuserer på fantasi dyr eller monstre, er de mange Schleich dyr i Wild Life de vilde dyr, som der findes her på jorden.

Schleich Wild Life er delt op i tre underserier i form af Schleich Forest, Schleich Safari og Schleich Jungle.

Hver af de tre serier har Schleich dyr, der normalt hører hjemme på de tre forskellige steder.

Det er selvfølgelig svært at tage på safari uden en bil. Derfor kan du også finde både en Schleich lastbil og en Schleich helikopter i Schleich Wild Life.

Schleich tilbud: Her får du Schleich dyr tilbud

De mange forskellige Schleich dyr hører til nogle af de absolut mest populære legetøjs dyr. De findes derfor på en lang række børneværelser i både Danmark og resten af verden.

Schleich dyr tilbud er derfor ikke overraskende noget, som der ofte ses efter, når det nærmer sig højtider og fødselsdage, hvor et godt Schleich Dinosaur tilbud kan være noget, der får de helt store smil frem derhjemme, når gaverne pakkes ud.

Du kan altid følge med i vores aktuelle Schleich tilbud her på siden. Hvis du ikke vil gå glip af et af vores mange Schleich dyr tilbud, så vil vi anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsmail. Så kommer vores Schleich tilbud direkte i din indbakke.

Schleich julekalender

Schleich dyr er ofte et hit, når de ligger under juletræet. Men det behøver ikke kun være der, at de mindste pakker et Schleich dyr op.

Schleich har også flere forskellige julekalendere, så der hver dag frem til jul kan findes et stykke Schleich legetøj bag en af de 24 låger.

Du kan få en Schleich julekalender for flere af de forskellige Schleich mærker, uanset om du mest er til Schleich Horse Club, Schleich Wild Life eller Schleich Farm World.

En Schleich julekalender indeholder både Schleich dyr, tilbehør og meget andet, som kan give flere legemuligheder med de forskellige Schleich dyr.

Få leveret Schleich med gratis fragt

Når du handler her hos Kids-world.dk, har du, så længe at leveringsadressen er i Danmark, muligheden for at vælge at få leveret din ordre med varer fra Schleich ganske gratis. Dette er noget vi har tilbudt vores kunder i lang tid, og som vi vil fortsætte med at gøre.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, som matcher, hvad end du leder efter. Så hvad end du helt bevidst er endt her i kategorien med produkter fra Schleich - så er udvalget af varer i hvert fald godt, og indeholder rigtig mange anvendelige produkter. Benyt endelig vores søgefunktion hvis du leder efter noget bestemt.

Har du bestemte ønsker, måske nogle andre produkter fra Schleich, som du godt kunne tænke dig at finde i shoppen, skal du endelig sende dit ønske til vores support.

Tilføjet kurv