Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Udendørs legetøj

858
Anbefalet Alder (Legetøj)

Udendørs legetøj til børn i alle aldre

Er du på udkig efter udendørs legetøj til dit barn, er du kommet det helt rigtige sted hen. Hos Kids-world finder du et stort og omfattende udvalg af legetøj til leg og aktivitet udenfor.

Vi fører et stort udvalg af legetøj til udendørs leg, som stimulerer barnets fantasi og virkelyst. Mange børn elsker at lege udenfor, uanset hvilken måned kalenderen viser og derfor finder du naturligvis legetøj til alle årstider her på siden.

Vi har både scootere, løbehjul, rulleskøjter/inliners samt strandsæt til leg i sandkassen og på stranden. Derudover fører vi et fint udvalg af stable-legetøj, skovle, forme til sandkassen i et væld af former og farver, teleskopnet, frisbees i et væld af farver, sansegynge, forskellige køretøjer til at lege med i haven, på stranden, på vejen og/eller i sandkassen samt soppebassin.

Gå på opdagelse i vores store udvalg eller brug de forskellige filtre øverst på siden til nemt at skabe dig et overblik over de forskellige slags udendørs legetøj.

Aktivitet, fantasi og leg

Når børn leger udenfor, er der meget i naturen, som kan appellere til deres fantasi, men er man ikke ude i naturen, er det godt at have andet og mere legetøj, som man kan hygge sig med og bygge små universer op omkring. Til netop dette har vi et alsidigt udvalg af udendørs legetøj.

Børn elsker at lege udenfor. Der er ikke noget bedre end at kunne få frisk luft samtidig med, at man hygger sig med at bygge, gynge, drøne rundt på scooter eller løbehjul.

Masser af udendørs legetøj

Hos Kids-world finder du masser af legetøj, som dit barn kan boltre sig med udenfor. Er barnet til fart over feltet, er en scooter eller et løbehjul et rigtigt godt bud på udendørs legetøj, som kan give timevis af underholdning og masser af motion.

Når barnet har fået rigtig godt styr på balancen, vil det helt sikkert være oplagt med et par rulleskøjter eller inliners.

Sandkassen er mange børns yndlingssted at lege, og til det har vi et kæmpe udvalg af både spande, skovle, forme, gravemaskiner og andet, som barnet kan more sig med. Det skønne ved sandkassen og en tur på stranden, er at barnets fantasi og byggelyst i den grad stimuleres.

Der er et væld af muligheder for at børn kan udfordre deres fantasi og evne til at konstruere og bygge.

Populære brands

Senger Naturwelt Bon Ton Toys Fantorangen & Fantus
Papo MODU Green Rubber Toys
Yookidoo Jellycat Souza

Fart over feltet med udendørs legetøj

Vi har super seje scootere i farverne limegrøn, pink og blå. En scooter er perfekt som det første køretøj til dit barn. Scooteren kan bruges som ride-on, løbecykel og løbehjul.

Det er nemt at omdanne scooteren i takt med at barnet vokser; som ride-on kan den bruges med forældrehåndtag, hvor det er den voksne, der styrer scooteren, mens barnet holder fast i styret.

Skal scooteren bruges som løbecykel kan det også lade sig gøre med et lidt forhøjet sæde. Der er stadig mulighed for at man som forælder kan gå bagved og holde fast i forældrestangen.

Den kan naturligvis også bruges som scooter uden forældrestangen. Sidst, men ikke mindst, kan den anvendes som som almindelige løbehjul med styr, som kan justeres i tre højder.

Omtalte scooter har tre hjul, så den er meget stabil, og det bagerste hjul kan bremses med foden. Det er nemt at dreje styret, men med et lille klik foran låses hjulene, således at små børn kan køre på scooteren sikkert. Scooteren anbefales fra 1½ år til 6 år.

Vi har også udendørs legetøj til større børn

Derudover har vi også regulære løbehjul, som fås i hhv. limegrøn eller blå. Løbehjulet har tre hjul og er dermed ekstra stabilt.

Andre typer løbehjul er fremstillet i aluminium og vejer dermed ikke så meget, disse har håndtag, som er beklædt med EVA-skum og gummiafslutninger i enderne.

Hjulene er beklædt med PU, som giver en god affjedring.

Andet legetøj med fart over feltet er fx rulleskøjter, som vi har i farver som sort med detaljer i lys lilla og lilla. Børn vokser jo, og derfor udmærker rulleskøjterne sig ved at kunne justeres i længden og dermed følge med barnets fod efterhånden som det vokser.

Rulleskøjterne har et højt skaft, som er med til at støtte barnets fod. Det anbefales, at du kaster et ekstra blik på størrelsesguiden, da målene er vejledende og kan variere med få millimeter.

Kombinér leg og motion

Udendørs leg er ikke kun sjovt men også rigtig sundt for børn. De får nemlig masser af frisk luft og potentielt også motion. Mange forbinder motion med sport, men faktisk kan din dreng eller pige også få masser af motion, når de leger.

Her på siden finder du mange forskellige slags legetøj, som fordrer aktivitet og motion. Du kan f.eks. finde løbehjul, sjippetov, rulleskøjter, løbecykler, frisbees og waveboards. Med disse slags legetøj kan dit barn nemt få mange timer til at gå udenfor. De kan bruges i gården, i indkørslen, i haven, i parken eller på en stille villavej.

Udendørsspil til børn

Vi har naturligvis også mange forskellige slags spil til udendørsbrug. Spil er oplagte, hvis du har flere børn eller hvis I bare synes det er sjovt at spille spil sammen udenfor. Derudover er udendørsspil nemme at tage med i sommerhus, i parken eller på stranden.

Du kan f.eks. finde æggevæddeløbsspil, vandskydespil, flydende ringspil, udendørs domino, tovtrækning, kroket, klodsmajor, sækkevæddeløb og strandtennis. Disse spil er ikke kun sjove til hverdag og på ferier, men er også populære til børnefødselsdage og andre større begivenheder med mange børn.

Find legetøj til at undersøge naturen

Hvis din dreng eller pige har en lille biolog gemt i maven eller bare synes at det er sjovt og spændende at undersøge naturen, så finder du også værktøjer og legetøj til dette formål. Med et lille net eller en skovl kan dit barn nemt undersøge, hvad der befinder sig under havoverfladen, i søen eller i jorden.

Det kan lære barnet om den lokale natur og det lokale miljø lige fra de mindste myrer til de største træer.

I vores udvalg har vi bl.a. skovle og spande, sommerfuglenet, insektbokse og havesæt. Med disse en din pige eller dreng klar til at udforske og lære om naturen og dens magiske skabninger.

Mange forskellige slags udendørs legetøj

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige slags udendørs legetøj. Blandt vores udvalg finder du f.eks. badedyr, bolde, legetelte, løbehjul, skovle, slæder, sandlegetøj og spil.

Hvis du er interesseret i en helt bestemt slags legetøj, så kan du bruge filteret øverst til at sortere i de forskellige kategorier. Du kan naturligvis også scrolle igennem de forskellige sider for at blive inspireret. Hvem ved, måske falder du over noget, som du slet ikke havde overvejet før.

Find flotte paraplyer til børn

Udover udendørs legetøj til børn, så finder du også et fint udvalg af paraplyer til børn her på siden. Paraplyer til børn er typisk lidt mindre end almindelige paraplyer, hvilket gør, at det er nemmere for barnet at holde styr på paraplyen.

Paraplyerne her på siden kommer med mange forskellige mønstre, farver og motiver.

Gratis fragt i Danmark

Når du bestiller udendørs legetøj til dit barn her hos Kids-world får du varerne leveret gratis, når blot de skal leveres til en adresse i Danmark. Skulle der være udendørs legetøj, som du synes mangler i vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte vores altid venlige kundeservice.

Tilføjet kurv