Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Yookidoo

27
Anbefalet Alder (Legetøj)

Skønt badelegetøj til børn fra Yookidoo

Yookidoo lader børns sanser lære og opdage nye ting, med deres unikke syn på leg og læring. Med stimulerende og interaktive produkter, som har vundet mange priser og er innovative, har Yookidoo mange bedst sælgende produkter i deres kollektion.

Yookidoos babylegetøj handler om at børn skal have det sjovt, lære at udforske og opdage nye ting, og særligt Yookidoos badelegetøj er kendt hos de fleste familier. 

Yookidoos produkter sælges i mere end 50 lande, og skaber glæde hos utallige forældre og børn. Firmaet blev stiftet i 2008, og alle produkterne bliver skabt i deres studie af industrielle designere. 

Babyers tidligste stadier er blevet studeret nøje, og produkterne designes med henblik på at være så sikre som muligt, samt at hjælpe barnet med dets udvikling.

Yookidoo elefantbruser

Yookidoos elefantbruser gør badetid både beroligende og sjovt for babyer. Elefantbruseren er designet med en blid bruser, som introducerer de mindste børn til vand og bliver et sjovt stykke badelegetøj, når de er blevet lidt ældre.

Yookidoo elefantbruseren er så nem at bruge. Efter du har sat batterierne i, placerer du elefanten med fødderne i vandet. Den cirkulerende vandpumpe vil herefter pumpe vandet op og bruse det ud - hvilket er skønt og sjovt for dit lille barn. Elefantbruserens brusehoved kræver kun en hånd - både for at holde, starte og stoppe vandet. Dermed har du altid en hånd fri til din baby. 

Yookidoo elefantbruseren er med til at skabe positive oplevelser med det at tage et bad. Du kan bruge elefantbruserens bløde, beroligende vand med at hjælpe selv de mest følsomme babyer til at vænne sig til følelsen af bade. 

Du kan nå alle dele af din babys krop med Yookidoos elefantbruser - fra håret, nakken og til alle de små folder på dit barn. 

Yookidoos elefantbruser kan anvendes sammen med vandet i badekarret, så vandtemperaturen er konstant. Slangen er også kort nok til, at den er helt sikker for børn at bruge. Den er også økovenlig, eftersom vandpumpen i elefantbruseren kan pumpe vand op fra karret, uden at du behøver have rindende vand fra bruseren i gang. Ligesom alt det andet badelegetøj fra  Yookidoo, lever elefantbruseren op til alle de strengeste sikkerhedsstandarder (ASTM, EN71, osv) og er IPX7 certificeret.

Få gratis fragt når du køber en Yookidoo elefantbruser

Vi kan glæde dig med at du naturligvis får gratis fragt, når du køber en Yookidoos elefantbruser hos Kids-world. Faktisk får du gratis levering til hele Danmark, uanset hvad du køber på Kids-world. Vi har som udgangspunkt alle viste varer på lager - inklusiv Yookidoo elefantbruserne. Hvis du bestiller inden kl. 15 på en hverdag, sender vi din ordre samme dag! Ellers sender vi din ordre indenfor 1-2 hverdage.

Tilføjet kurv