Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Indo

1

Trampolinløbehjul fra Indo

Indos trampolin løbehjul er designet til at udføre tricks på. Det er trick-udstyr af høj kvalitet og ikke et stykke legetøj! Indos trampolin løbehjul kan endda bruges andre steder end blot på trampolinen. Dit barn kan bruge sit løbehjul indendørs, udenfor på gaden, i skateparker og selvfølgelig på trampolinen.

Selve brættet er fremstillet af robuste og fleksible materialer, som giver dit barn masser af bounce og en blød landing. Styret er fremstillet af super letvægtigt aluminium, som giver mulighed for præcision og kontrol i luften.

Historien om Indo

En dag i år 2018 sad Aleksi og kedede sig. Det var vinter i Helsinki og det var for mørkt og koldt at tage løbehjulet og køre udenfor. Løbehjulet måtte ikke bruges indenfor, havde hans forældre sagt. Men Aleksi ville afprøve det Bri-flip, som han og hans venner lige havde lært. Det var det eneste, han kunne tænke på. Så fik han en idé: Et løbehjul lavet af pap måtte da være okay at bruge indendørs? Han lavede et, blot af et bræt og styr, og sådan blev trick-løbehjulet født. Snart blev Aleksis appetit for tricks større end pap-løbehjulet kunne håndtere. På dette tidspunkt huskede Aleksi på, at hans onkel Vesa var produktdesigner. Sammen lavede de et løbehjul og kaldte det for Indo trick-løbehjulet, da det var fantastisk til at udføre tricks. En dag valgte de at prøve løbehjulet på trampolinen! Og så blev det først rigtig vildt!

Tilføjet kurv