Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Intex

13

Intex

Intex

Intex er et velkendt brand, der specialiserer sig i en bred vifte af produkter, herunder overjordiske swimmingpools, luftmadrasser, oppustelige både og spaer. Med over 50 års erfaring i branchen har Intex etableret sig som en global leder inden for fritids- og rekreationsprodukter. Brandet er kendt for sin høje kvalitet, holdbarhed og innovative design, der sikrer, at kunderne får de bedste produkter til deres behov.

Historien bag Intex

Intex blev grundlagt i 1965 og har siden da udviklet sig til at blive en af de mest anerkendte producenter af oppustelige produkter og fritidsudstyr. Oprindeligt fokuserede virksomheden på at producere luftmadrasser, men med tiden har de udvidet deres sortiment til at inkludere en række andre produkter som pools, spaer, både og mere. Intex' succes skyldes deres engagement i kvalitet og konstant innovation, der har gjort dem til en favorit blandt forbrugere over hele verden.

Intex badebassiner

Hos Kids-world finder du et bredt udvalg af Intex badebassiner, der passer til enhver have og enhver families behov. Uanset om du leder efter en lille, oppustelig pool til de mindste eller en større, mere permanent løsning til hele familien, har vi noget for dig.

Forskellige typer af badebassiner fra Intex

Oppustelige badebassiner er perfekte til dem, der ønsker en let og hurtig løsning til sommerens varme dage. De oppustelige badebassiner er nemme at sætte op og tage ned, hvilket gør dem ideelle til familier, der har brug for fleksibilitet.

Ovale badebassiner er for dem, der ønsker lidt ekstra plads til at svømme og lege, tilbyder Intex også ovale badebassiner. Disse pools kombinerer fordelene ved både oppustelige og rammebassiner og giver en stor, stabil svømmeflade.

Fordele ved Intex badebassiner

De fleste Intex badebassiner kan sættes op på få minutter, hvilket gør dem perfekte til spontan sommerunderholdning. Intex bruger kun materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer, at deres badebassiner holder sæson efter sæson. Med robuste materialer og stabile konstruktioner kan du være sikker på, at dine børn kan lege sikkert i vandet. Der er noget til enhver have, uanset hvor stor eller lille den er.

Sådan får du tilbud på Intex

Vil du være den første til at vide, når vi har nye tilbud og kampagner på Intex produkter? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg Kids-world på sociale medier! Ved at gøre dette får du eksklusive rabatter, adgang til konkurrencer og de nyeste nyheder om vores produkter direkte i din indbakke.

Shop Intex og betal med børnepengekredit

Hos Kids-world tilbyder vi fleksible betalingsmuligheder, herunder børnepengekredit. Dette betyder, at du kan købe dine Intex produkter nu og betale, når børnepengene kommer. Det giver dig mulighed for at planlægge dine køb bedre og sikre, at du kan give din familie det bedste, uden at skulle vente.

Gratis fragt på Intex

Når du handler hos Kids-world, får du altid gratis hjemmelevering på alle ordrer, uanset ordrestørrelsen. Det betyder, at du kan købe dit Intex badebassin og få det leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger. Vores hurtige levering sikrer, at du kan få dit badebassin op og klar til brug på ingen tid, så du kan nyde de varme sommerdage med det samme.

Tilføjet kurv