Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Ty

157
Størrelse

Ty

Ty

Skab magi dit barns bamse samling med de uimodståelige Ty bamser, et af de mest anerkendte og elskede plysbamse brands i verden.

Ty Inc. blev grundlagt i 1986 af Ty Warner i USA. Det, der startede som en lidenskab for kvalitetslegetøj, blev hurtigt til en global sensation. Ty bamser, især Beanie Babies, blev en samlingsmani i 1990'erne.

Disse bamser blev kendt for deres unikke fyld, der kombinerede plastik "bønner" med traditionelt fyld, hvilket gav dem en distinkt følelse og gav mulighed for mere fleksible poseringer.

Men det er ikke kun det unikke fyld, der gjorde Ty bamser specielle. Hver bamse kom med et hjerteformet tag, hvor der stod et navn og en lille vers eller fødselsdag, hvilket gav dem hver især en personlighed.

Med årene er Ty bamser fortsat med at fortrylle børn og samlere med en bred vifte af figurer, farver og stilarter. Fra den klassiske Beanie Baby til de funklende øjne i Beanie Boos, har der været en Ty bamse for enhver smag og anledning.

Så når du introducerer dit barn for en Ty bamse, giver du dem ikke kun en blød og kærlig ven. Du deler også et stykke legetøjshistorie, der har bragt glæde til millioner af børn (og barnlige sjæle) verden over. Omfavn magien og traditionen, som Ty bringer til hver en bamse.

Stort udvalg af Ty bamser

Mangler dit barn den perfekte bløde følgesvend? Eller ønsker du at genoplive et stykke nostalgisk barndomsmagi? Kids-world tilbyder dig og dit barn et imponerende udvalg af Ty bamser, der passer til ethvert ønske og behov.

Kids-worlds udvalg af Ty bamser er simpelthen betagende. Fra de nostalgiske Beanie Bellies til de sprudlende Beanie Balls, perfekte til leg, og de søde Beanie Boos med deres betagende, store øjne - byder udvalget på en skat for hver lille bamse entusiast.

Hver eneste bamse udmærker sig med sin særlige charme og karakter, altid ledsaget af Tys kendetegnende hjerteformede tag, der afslører bamsens navn og en kær lille besked.

Hos Kids-world sikrer vi, at du med enkel navigation, detaljerede produktbeskrivelser og klare billeder finder præcis den Ty bamse, dit barn har drømt om. Og med vores hurtige, gratis levering til danske adresser kan du være sikker på, at dit nye bløde familiemedlem vil være hjemme hos jer på ingen tid.

Vælg mellem Ty bamser i flere størrelser

På jagt efter den ideelle Ty bamse til dit barn? Hos Kids-world har vi noget for alle, fra små nusseklare venner til imponerende store Ty bamser, der inviterer til timevis af kram og leg.

De store Ty bamser er helt særlige. Med deres generøse størrelse er de perfekte til både hyggelige stunder og som et dejligt blødt indslag i børneværelset. De giver et kæmpe kram, kan fungere som en hyggepude til læsning eller film, og de står som et imponerende blikfang i ethvert rum.

Med sin bløde pels, de karakteristiske funklende øjne og det ikoniske hjerteformede tag, der deler en lille historie om bamsen, er en stor Ty bamse ikke bare legetøj, men en ven for livet.

Uanset om du er ude efter en kolossal krammeven eller en mere diskret størrelse, garanterer Ty for uovertruffen kvalitet og charme. Tjek Kids-worlds sortiment og find den størrelse og stil, der passer perfekt til dit barns ønsker. En verden af kærlighed og eventyr venter.

Mange forskellige Ty bamser

Dyk ned i den vidunderlige verden af Ty bamser, hvor hver eneste figur har sin egen unikke charme og karakter. Fra skove til byer og magiske riger, dækker disse bamser alle tænkelige universer.

Ty bamse hund: Barnets bedste ven

Mød først Ty bamse hunden - en loyal og nysgerrig lille følgesvend, som altid er klar til eventyr. Med sine blide øjne og bløde pels vil en Ty bamse hund hurtigt blive et elsket medlem af enhver børnefamilie.

Ty bamse ugle: Dit barns klogeste ven

Næste stop: de mystiske skove, hvor Ty bamse uglen holder til. Med dens kloge og funklende øjne og dens detaljerede fjerdragt er denne Ty bamse ugle et hit blandt dem, der elsker naturens vidundere.

Ty bamse enhjørning: Den mest magiske ven i verden

Og til sidst, for dem der tror på magi, er der Ty bamse enhjørningen. Denne funklende skabning med sit farverige manke og skinnende horn bringer en dosis drømme og magi ind i ethvert hjem. Ty bamse nhjørning symboliserer alt, hvad der er rent og godt og er den perfekte bamse til dem, der elsker at drømme stort.

Uanset om dit barn er til det jordnære, det mystiske eller det magiske, har Ty bamserne en ven, der venter på at tage ham eller hende med på eventyr.

Søde Ty nøgleringe

Har dit barn også en kærlighed til de skønne Ty bamser? Overrask dem med en betænksom lille gave i form af en yndig Ty bamse nøglering. Disse små skatte er perfekte miniaturer af de større bamser, komplet med den bløde pels, de store funklende øjne, og selvfølgelig det ikoniske hjerteformede tag.

Forestil dig dit barns glæde, når han eller hun ser sin yndlings Ty bamse i nøgleringsformat. Det er ikke kun en sød accessory til skoletasken eller penalhuset, men også en dejlig påmindelse om hjemmet, når dit barn er på farten.

Med en Ty bamse nøglering kan dit barn nemt vise sin personlige stil og kærlighed til Ty universet. Og som en bonus, gør en Ty nøglering det nemmere for dit barn at finde sine nøgler eller andet vigtigt i en fyldt skoletaske.

Overvej at glæde dit barn med denne lille, men meningsfulde gave. Ty nøgleringe er en sikker måde at tilføje lidt ekstra magi og glæde til dit barns hverdag.

Ty bamse sandaler og hjemmesko

Leder du efter den perfekte kombination af komfort og charme til dit barns fødder? Intet siger hygge og stil som Ty bamse sandaler og hjemmesko.

De populære Ty bamser har nu gjort deres vej fra hylderne og direkte ned på vores fødder, og resultatet er intet mindre end fortryllende. Med Ty bamse sandaler og hjemmesko kan dit barn tage sin yndlingsbamse med sig overalt i huset, eller endda udenfor på varme sommerdage.

Dette fodtøj er designet med børns behov for komfort og funktionalitet i tankerne. Den bløde pels, de ikoniske funklende øjne og den behagelige pasform gør dem til et hit blandt børn. Forestil dig at dit barn tager sine første skridt om morgenen med sine elskede Ty bamse venner på fødderne.

Ud over at være super søde, er Ty bamser sandaler og hjemmesko også utroligt praktiske. De tilbyder den nødvendige støtte og beskyttelse, mens de samtidig lader dit barn udtrykke sin personlige stil og kærlighed til Ty universet.

Giv dit barn en kombination af komfort og karakter med Ty bamse fodtøj - en skøn måde at tilføje smil til hans eller hendes fodtrin.

Ty bamse tilbud: Sådan får du dem nemt

Vil du sikre dig de allerbedste tilbud på de elskede Ty bamser? Det er nemmere end du tror. Ved blot at tilmelde dig nyhedsbrevet hos Kids-world bliver du øjeblikkeligt en del af en eksklusiv gruppe, der får førstehåndsbesked om vores fantastiske Ty bamse tilbud. Forestil dig glæden ved at forkæle dit barn med en ny blød ven, mens du samtidig gør en fordelagtig handel.

Nyhedsbrevet er din direkte kanal til de mest attraktive priser og kampagner. Når Kids-world får nye kollektioner eller laver plads til nyt lager, vil du være blandt de første til at vide det. Og det bedste? Ofte er der særlige rabatter og tilbud, der kun er tilgængelige for nyhedsbrevsabonnenter.

Tilmeldingen er hurtig og nem. Få sekunder kan sikre dig besparelser og sikre, at du aldrig går glip af et godt Ty bamser tilbud igen.

Så hvorfor vente? Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Kids-world i dag og få direkte adgang til de bedste Ty bamser tilbud, alt imens du holder dig opdateret omkring nye produkter og trends.

Spar penge og glæd dit barn på samme tid - det er da en win-win.

Shop Ty bamser med gratis fragt

Er du også vild med de bedårende Ty bamser, og drømmer du om at give dit barn den perfekte gave? Nu har du chancen for at gøre et utroligt køb. Fantastiske tilbud venter på dig, så du kan få de mest eftertragtede bamser til en brøkdel af prisen. Og troede du, at det var det bedste af det hele? Tænk igen.

Når du shopper hos Kids-world, får du ikke kun adgang til disse utrolige tilbud, men også gratis fragt direkte til din adresse i Danmark. Ja, du hørte rigtigt. Fantastiske priser og ingen ekstra omkostninger ved levering.

Når du kombinerer vores tilbud med den gratis fragt, får du en besparelse, der er til at få øje på. Det er en kombination, som vi er stolte af at kunne tilbyde dig, og som giver dig mulighed for at spare endnu mere.

Gør dit barn glad med en skøn Ty bamse, og glæd dig selv ved at spare stort. Det er tid til at shoppe og få mest muligt ud af dit køb.

Tilføjet kurv