Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

by KlipKlap madrasser og børnemøbler

36
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%
30%
by KlipKlap Legetæppe - Poetic Garden - 90x90 - Honey by KlipKlap Legetæppe - Poetic Garden - 90x90 - Honey 279,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
30%
by KlipKlap Babynest - Wild Flower Lilac by KlipKlap Babynest - Wild Flower Lilac 524,97 DKK
Oprindeligt:  749,95 DKK  
40%
by KlipKlap Tumlemøbel - Mrs. Skirt - Blue Grey by KlipKlap Tumlemøbel - Mrs. Skirt - Blue Grey 749,97 DKK
Oprindeligt:  1.249,95 DKK  
30%
by KlipKlap Stræklagen - 60x120 - Petite Collection - Brown by KlipKlap Stræklagen - 60x120 - Petite Collection - Brown 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
30%
by KlipKlap Stræklagen - 60x120 - Petite Collection - Ochre by KlipKlap Stræklagen - 60x120 - Petite Collection - Ochre 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
by KlipKlap Tumlemøbel - Half Circle - Pine Green by KlipKlap Tumlemøbel - Half Circle - Pine Green 509,97 DKK
Oprindeligt:  849,95 DKK  
40%
by KlipKlap Tumlemøbel - Half Circle - Blue Grey by KlipKlap Tumlemøbel - Half Circle - Blue Grey 509,97 DKK
Oprindeligt:  849,95 DKK  
40%
by KlipKlap Tumlemøbel - Half Circle - Ocean Blue by KlipKlap Tumlemøbel - Half Circle - Ocean Blue 509,97 DKK
Oprindeligt:  849,95 DKK  
40%
by KlipKlap Tumlemøbel - Rainbow - Mustard by KlipKlap Tumlemøbel - Rainbow - Mustard 719,97 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  
40%
by KlipKlap Tumlemøbel - Rainbow - Soft Rose by KlipKlap Tumlemøbel - Rainbow - Soft Rose 719,97 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  
40%
by KlipKlap Tumlemøbel - Rainbow - Pine Green by KlipKlap Tumlemøbel - Rainbow - Pine Green 719,97 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  
40%
by KlipKlap Tumlemøbel - Rainbow - Blue Grey by KlipKlap Tumlemøbel - Rainbow - Blue Grey 719,97 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  
40%
by KlipKlap Tumlemøbel - Rainbow - Ocean Blue by KlipKlap Tumlemøbel - Rainbow - Ocean Blue 719,97 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  

by KlipKlap madrasser og børnemøbler

by KlipKlap madrasser og børnemøbler

Her på siden finder du vores udvalg af madrasser og børnemøbler fra danske by KlipKlap. Du finder blandet andet den populære by KlipKlap foldesofa og lænestol - og selvfølgelig også den velkendte foldemadras. 

Med det stilrene design og rolige farver får du med by KlipKlap et funktionelt og stilrent kvalitetsmøbel, som kan passe ind i de fleste hjem. 

Ideen bag by KlipKlap

Ideen til by KlipKlap fik stifter, Pia Lauritsen, da hun ønskede bedre komfort og i bund og grund et komplet møbel, som kunne være med til at styrke og udvikle hendes barns motorik. 

Sammenligner du en by KlipKlap madras med en almindelig seng, vil du i de fleste tilfælde opleve, at sengen er væsentlig blødere, hvilket ikke altid er ideelt til brug under tumletid. Underlaget må gerne være fast, men ikke lige så hårdt som eksempelvis et stuegulv.

Så behovet var dengang en fast madras, som kunne være behagelig for både baby og mor under tumletid. Dét er der kommet disse fine multifunktionelle børnemøbler ud af.

Madrasser fra by KlipKlap

Her på siden finder du vores udvalg af flotte og lækre by KlipKlap madrasser. Børn er forskellige og har forskellige behov. Derfor kommer by KlipKlap madrasserne naturligvis i flere forskellige varianter. Det kan også være, at du bare har brug for en ekstra madras til sommerhuset eller til når der kommer legekammerater på besøg. Uanset årsagen så kig dig omkring i sortimentet og bliv inspireret. 

Find den rigtige by KlipKlap madras til dit barn

Før du køber en by KlipKlap madras til dit barn, så er det en god ide at sætte dig ind i, hvad deres behov er. Du kan nemlig finde flere forskellige slags madrasser fra by KlipKlap, som henvender sig til forskelligt behov. Du kan altid finde detaljer om de enkelte by KlipKlap madrasser ind under produktbeskrivelserne.

by KlipKlap møbler til børneværelset

Skal børneværelset indrettes, kan det være en udfordring af finde de rette by KlipKlap møbler. Du kan finde bl.a. hylder, tumlemøbler, borde, sofaer og stole fra mærker som by KlipKlap.

Møblerne har det til fælles, at de designes i robust materialer og er i god kvalitet.

by KlipKlap møblerne laves i mange forskellige former og farver, og du har rig mulighed for at finde by KlipKlap møbler, som matcher jeres stil.

by KlipKlap langer til baby og barn

Her hos Kids-world finder du almindelige lagner og stræklagner til babyer og børn fra mærker som by KlipKlap og mange andre.

Vi har masser af lagner fra f.eks. by KlipKlap, der passer perfekt til de fleste senge.

Er du på udkig efter nye by KlipKlap lagner til din dreng eller piges madras, er du kommet det rette sted hen. Her hos Kids-world fører vi et stort udvalg af fine lagner fra by KlipKlap og mange andre brands, som passer til de fleste senge.

Køb lagner fra by KlipKlap i dag

For by KlipKlap er kvalitet alfa og omega. Lagnerne fra by KlipKlap fremstilles i nøje udvalgte materialer af høj kvalitet. Et lagen er ikke bare et lagen, derfor gør by KlipKlap deres bedste for at fremstille stræklagner og almindelige lagner i den bedste kvalitet.

by KlipKlap sengerand

Vi kan tilbyde et spændende sortiment af sengerande fra by KlipKlap, som fungerer som et beskyttende element i vuggen eller tremmesengen.

En sengerand fra by KlipKlap er med til at skabe ro og hjælper med at afskærme børnene for træk og forstyrrelser.

Sengeranden fra by KlipKlap kan også bruges som en barriere mellem baby og væggene i sengen eller kravlegården.

by KlipKlap sengerand giver tryghed

Sengerandene fra by KlipKlap passer til de fleste babysenge, hvor by KlipKlap sengeranden placeres på indersiden af sengen eller kravlegården, så barnet ikke slår sig tremmerne og kanterne.

Skummet i by KlipKlap sengeranden virker stødabsorberende. Når barnet er blevet for stor til at sove i en tremmeseng, kan sengeranden fra by KlipKlap bruges som ryglæn på diverse møbler. Sengerande fra by KlipKlap giver gode muligheder, og så er de fremstillet i materialer af høj kvalitet.

Stort udvalg af sengerande fra by KlipKlap m.fl.

Finder I ikke dén sengerand fra by KlipKlap, som I tænker, passer perfekt ind hjemme hos jer, så kan I jo kigge jer omkring i vores udvalg af sengerande fra andre brands.

Det er bare vigtigt, at jeres pige eller dreng har nogle trygge rammer, når han eller hun skal tumle rundt i kravlegården eller sove.

Soveposer fra by KlipKlap til børn

by KlipKlap soveposer passer perfekt til de mindste - særligt de børn, der har det med at sparke dynen af væk fra sig i søvne.

Med en by KlipKlap sovepose undgår du, at dit barn bliver kold om natten.

Behagelige by KlipKlap soveposer

Soveposerne fra by KlipKlap designs i pæne styles med og uden mønster. by KlipKlap soveposen sørger for, at din pige eller dreng ligger trygt, lunt og godt, og kan benyttes både i sengen og i barnevognen på de fleste efterårs og forårsdage.

by KlipKlap soveposen er udstyret med lynlås, og gør det nemt at putte barnet og tage det op efter endt søvn.

Køb by KlipKlap online

Som nævnt finder I vores spændende udvalg af produkter fra by KlipKlap lige her - uanset type, størrelse og farve.

Vi gør meget for altid at have et spændende sortiment af produkter fra brands som blandt andet by KlipKlap. Så uanset om I er på udkig efter legetøj, udstyr til jeres baby, sko eller tøj til jeres barn, så finder I det her hos os.

Gratis levering af produkter fra by KlipKlap

Når I shopper hos os, kan I kvit og frit få leveret jeres bestilling med produkter fra by KlipKlap helt uden beregning.

Kreditordning: Inde på betalingssiden har I mulighed for at tilvælge vores gratis ordning med børnepengebetaling, hvor I kan vente med at betale for ordren til den første i en given måned, eller til når børnepengene bliver udbetalt.

Sidst men ikke mindst håber vi, at I finder et eller flere produkter fra by KlipKlap blandt det store udvalg, som matcher, hvad end I leder efter.

Kiggede I forbi shoppen for at finde et bestemt produkt fra by KlipKlap, som I måtte lede forgæves efter, skal I endelig ikke tøve med sende jeres ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv