Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Lyle & Scott børnetøj

76
Størrelse

Lyle & Scott børnetøj

Lyle & Scott - behageligt og afslappet tøj til børn og teens

Lyle & Scott er et skotsk firma, med 140 års historie og et ry for at skabe tøj i især strik af høj kvalitet. De er et autentisk brand, hvis arv og ekspertise er anerkendt verden over. Tidligt samarbejdede de med Christian Dior, og de har lavet tøj til flere golfstjerner. 

Lyle & Scott producerer primært herretøj, som ofte anvendes til golfsporten, og tøjet til børn tager efter kollektionen til voksne. Vi har et stort udvalg, lige fra poloer, skjorter og hættetrøjer til jakker og bukser til børn.

Med børnetøjet kan børnene også bære Lyle & Scott looket, med de ikoniske og tidløse produkter - lige fra deres sweatre til den klassiske polo. Lyle & Scott historien begynder nu!

Sådan blev Lyle & Scott til

I 1874 begyndte William Lyle og Walker Scott at producere undertøj i strik. For at starte deres forretning, måtte de låne 800 pund, hvilket var virkelig mange penge på det tidspunkt..

De begyndte at skabe sporty tøj til især golfsporten, med en flot retro-stil. I 1960 blev deres logo med ørnen til, som kan findes på alt deres tøj i dag. Logoet refererer til et udtryk indenfor golf - at lave en 'Eagle' betyder at spille to slag under hullets par.

Lyle & Scotts børnetøj er minimalistisk og klassisk. Farverne er simple, og tøjet fungerer rigtig godt til hverdagen.

Vi leverer også Lyle & Scott helt gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du kvit og frit få leveret din bestilling med produkter fra Lyle & Scott helt uden beregning til en adresse i Danmark.

Kreditordning: Vi tilbyder alle vores kunder at tilvælge vores gratis kreditordning, hvor du kan vælge at betale den første i måneden, eller når børnepengene udbetales. Ordningen tilvælges inde på betalingssiden, hvor du også kan se alle kreditmulighederne.

Vi håber på, at du finder en eller flere produkter fra Lyle & Scott blandt det store udvalg, som matcher, hvad end du kigger efter. Du finder også Lyle & Scott-produkter i vores Lyle & Scott udsalg.

Kiggede du forbi shoppen for at finde et bestemt produkt fra Lyle & Scott, som du måtte lede forgæves efter, skal du endelig bare sende dine ønsker til vores support.

Tilføjet kurv