Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Me&My BOX

120

Me&My BOX

Lad dit barn designe deres egne smykker med Me&My Box

Me&My Box tilbyder alt hvad dit barn behøver, for at lave deres egne unikke halskæder, øreringe, armbånd, fingerringe og ankelkæder. De lækre DIY smykkesæt indeholder smukke smykkedele i høj kvalitet, og der er mange forskellige sæt at vælge imellem alt efter stil, farve ønske og behov. Me&My Box smykkesæt tilpasser sig også og skifter med sæsonen.

Smykkesættene fra Me&My Box er også en god måde at fordybe sig på, fokusere, og udfolde sin kreativitet, samt skabe noget personligt og smukt. Det kan også være en rigtig sjov familieaktivitet, som man kan tilbringe mange timer med sammen. Personlige smykker er desuden en fantastisk gaveidé.

Om skaberne af Me&My Box

Me&My Box er stiftet af Annemette og Christina, som begge har over 15 års erfaring i smykkebranchen. De er meget opmærksomme på nye trends og kvalitet, så deres DIY smykkesæts altid er moderne.

Halvædelsten, perler og andre smykkedele bliver håndplukket og sammensat på en æstetisk måde, så du eller dit barn let kan skabe unikke og harmoniske smykker. Med Me&My Box får man mulighed for at slappe af i en stund med en kreativ pause, og skabe noget virkelig personligt. Me&My Box indeholder mange unikke håndlavede vedhæng, og smykkedelene er nikkel- og blyfri. Nogle dele er også sterling sølvbelagt.

Tilføjet kurv