Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Spirograph

9

Spirograph

Spirograph har været et helt fantastisk stykke legetøj, som har inspireret utallige kunstnere i årtier. Faktisk har produktet eksisteret i flere end 50 år. Spirograph er en unik serie af kreative sæt, som på original vis tillader børn at skabe utallige fantastiske designs.

Dit barn får mulighed for at vælge en præcisionsring i en sjov form, bruge Spirographs tilbehør til at holde den på plads og derefter dreje på præcisionshjulene med en af kuglepennene. Til sidst har dit barn et komplekst spiraldesign. Spirograph tilbyder sjove, kreative produkter til børn og voksne i alle aldre og giver mulighed for at udvikle deres kunstneriske side.

De oprindelige Spirograph produkter fra 1960’erne blev produceret af Kenner-brandet. I dag har brandet PlayMonster fået rettighederne til serien og producerer de moderne versioner.

PlayMonster hed oprindeligt Patch Products og blev stiftet i 1985 af brødrene Fran og Bryce Patch. De begyndte med at skabe puslespil til børn, men firmaet udviklede sig hurtigt, så de tilføjede andre spil samt legetøj.

I løbet af årene har de opkøbt andre firmaer og rettigheder og udvidet deres produktsortiment til at tilbyde mange produkter til både børn og voksne. Disse inkluderer serier som Spirograph, Latchkits, Popids, Play-Doh og meget mere.

Uanset om det gælder udvikling af en ny idé, samarbejde med et ikonisk brand eller at hjælpe opfindere med at bringe en ny idé til live, så er PlayMonster med på idéen og har det sjovt med det - hver eneste dag.

Få leveret jeres Spirograph helt gratis

Hver gang I handler hos os, kan I kvit og frit få leveret jeres Spirograph helt gratis. Dette er noget, som vi har tilbudt vores kunder i lang tid og som vi vil fortsætte med at gøre.

Vi håber på, at I fandt det Spirograph i vores sortiment af Spirograph, som I var på udkig efter. Benyt endelig vores filter og søgefunktion, hvis I leder efter noget konkret.

Har I nogle specifikke ønsker, måske nogle andre produkter fra et bestemt brand, som I godt kunne tænke jer at finde i shoppen, skal I endelig sende jeres ønske til vores support.

Tilføjet kurv