Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LMTD

291
Størrelse
Skostørrelse

LMTD

LMTD - smart tøj til børn og teenagere

LMTD er lækkert børnetøj med moderne designs. Der er mange basics, som til det meste andet tøj dit barn har i garderoben. LMTD har et bredt udvalg af tøj til børn i alderen 10-16 år.

Stilen er trendy og ligner tidens voksenmode. Kvaliteten på tøjet er rigtig god, og tøjet er behageligt at have på.

Bagom LMTD

LMTD hører under Name It, som sælger tøj til moderigtige børn og teenagere fra 10 års alderen og opefter. Altså børn i inbetween-alderen fra tween til teenager.

Her hos Kids-world har vi et stort udvalg af flot børnetøj fra LMTD og de andre brands fra Bestseller, der ejer både Name It, LMTD og Lil Atelier.

LMTD pigetøj og drengetøj

LMTD laver både pigetøj og drengetøj, så uanset om du er på udkig efter noget smart tøj til dit store barn, så er LMTD et godt bud på et brand, der laver tøj til netop den aldersgruppe, som du søger efter.

Vi har et stort udvalg af LMTD pigetøj og drengetøj. Du kan med stor fordel anvende vores filtre til at finde LMTD tøj til børn, hvor du kan sortere de viste produkter efter alt fra køn til størrelse, type og farve. På den måde kan du hurtigt finde det LMTD drengetøj eller pigetøj, som du er på udkig efter.

Smarte LMTD bukser

LMTD bukser giver mulighed for at sammensætte sit helt eget look, idet de forskellige LMTD bukser kommer i et stort og varieret udvalg. Både farver, designs, pasform og materialevalget varierer fra det ene par LMTD bukser til det andet. På den måde kan dit barn nemt skabe det look, som han eller hun ønsker med et par LMTD bukser.

Du kan finde LMTD i både velour, bomuld og mange andre materialer. Det giver en stor variation i forhold til både look og pasform, når du skal vælge LMTD bukser.

Stort udvalg af LMTD bukser til børn

Vi sætter en store ære i at have et stort udvalg af LMTD bukser til børn. Du kan se dem alle her på siden, hvor du blot skal vælge de forskellige typer af LMTD bukser i filtret, for at du får vist alle de mange LMTD bukser, som vi har i vores sortiment.

Her finder du LMTD bukser i sort og andre farver

I vores sortiment af LMTD bukser finder du både LMTD bukser i sort og mange andre farver. Sorte LMTD bukser er især populære, da den sorte farve gør det nemt at sammensætte dem med forskellige andre farver.

Vi anbefaler, at du anvender vores filter, så du får vist de LMTD bukser i den farve, som du ønsker at se LMTD bukser i.

Vi har også ternede LMTD bukser

Udover de mange forskellige farver, som du finder LMTD bukser i her i shoppen, så findes der også LMTD med forskellige designs. Du kan blandt andet finde ternede LMTD bukser. Med et par LMTD med tern får du et par bukser, der elegant bryder det ensformede look, som et par ensfarvede bukser kan give.

LMTD sweatpants og joggingbukser til afslapning og aktiviteter

Det er ikke kun chinos, jeans og velourbukser, som LMTD laver. Du finder også LMTD sweatpants og LMTD joggingbukser. Disse er typisk lavet af bomuld eller af en kombination af bomuld og polyester. Du finder flere forskellige LMTD sweatpants og joggingbukser i vores sortiment af LMTD bukser. Så der er en rigtig god chance for, at du finder netop de LMTD bukser til børn, som du er på udkig efter.

LMTD laver bukser til både piger og drenge

I vores sortiment af LMTD bukser finder du både bukser til piger og drenge. LMTD laver nemlig bukser til begge køn. Så uanset om du søger et par LMTD bukser til en pige eller en dreng, så kan du finde det her.

Hvis du hurtigt vil se vores udvalg af LMTD til piger, så skal du blot vælge de forskellige buksetyper og piger i filtret for at få dem vist. Det samme gør sig gældende, når du vil se LMTD bukser til drenge.

LMTD jeans i mange designs

Blandt de mange forskellige LMTD bukser finder du selvfølgelig også en lang række smarte LMTD jeans. Her finder du LMTD jeans i alt fra de klassiske jeanslook til LMTD jeans med både print eller andre farver.

LMTD laver jeans i både det klassiske denimlook men også i styles og farver, som gør, at de nemt kan bruges til forskellige look, når der er ønsker om en helt særlig stil og et bestemt farvevalg.

Du finder alle vores LMTD jeans ved at vælge jeans i filtret. På den måde får du vist alle de LMTD jeans, som vi har i vores sortiment. Så kan du altid indsnævre din søgning via de mange funktioner i vores filter.

Vi har både LMTD jeans med straight leg, bootcut eller der er slim fit. Så uanset hvilken pasform og udformning du søger LMTD jeans i, så kan du finde det her i shoppen.

LMTD jeans med bestemte designs og pasform kan være netop det, der giver det sidste, for at looket bliver som ønsket. Du kan læse meget mere om netop pasform og meget andet i produktbeskrivelserne af vores mange LMTD jeans.

Fine kjoler fra LMTD til børn

Hos os er der bred enighed om, at kjoler er helt fantastiske, og vi er overbeviste om, at mange børn der er mange piger, der også elsker at have en kjole på. Kjolerne fra LMTD er som regel også en vinder til konfirmationer, bryllupper og fødselsdage, hvor børnene gerne vil se lidt ekstra smukke ud.

En LMTD kjole til de varme måneder

Det er skønt at bevæge sig rundt i det varme sommervejr, med bare ben i en dejlig let kjole fra LMTD.

Kjolerne fra LMTD og kjolerne fra alle de andre mærker som vi fører produceres i farver og styles - nogle endda også med søde prints.

Gode kombinationsmuligheder med en kjole fra LMTD

Det lykkedes som regel, at finde matchende tøj, som sammen med kjolen fra LMTD komplimenterer hinanden. Kjolen fra LMTD i mange tilfælde kombineres med et par skønne leggings, og en cool jakke eller en pæn cardigan.

Det handler naturligvis om, dit barn godt kan lide. En fantastisk ting ved kjoler er, at det kun jeres fantasi der sætter begrænsningerne for, hvad i kan kan sætte sammen med LMTD kjolen.

Alt efter hvilke sko din pige har på, burde der være en passende LMTD kjole i vores udvalg. Kjolen fra LMTD kan bruges i forbindelse med mange forskellige begivenheder som blandt andet et bryllup, en barnedåb eller en helt almindelig fødselsdag. Du kan også se, om du kan finde en LMTD kjole i vores LMTD udsalg.

Hold varmen med en flot LMTD jakke

LMTD laver også overtøj til piger og drenge - blandt andet jakker. Blandt de flotte LMTD jakker finder du blandt andet dynejakker, der er vatteret, så de er dejligt varme. Du kan altid læse meget mere om de enkelte LMTD jakker under produktbeskrivelserne. Her kan du se alt fra materialerne i den enkelte LMTD jakke til pasformen.

Se vores udvalg af LMTD nederdele

Skal det være smart, uden det er med en LMTD kjole eller et par LMTD bukser, så er en LMTD nederdel et rigtigt godt bud.

LMTD laver utroligt flotte og søde nederdele, som kommer i forskellige designs og farver. Du kan altid kombinere en LMTD nederdel med en bluse, skjorte eller en t-shirt, alt efter hvilken lejlighed man skal anvende sin LMTD nederdel i forbindelse med.

Mange farver: En LMTD nederdel til alle anledninger

Uanset om du er på udkig efter en blå eller sort LMTD nederdel, så finder du det i vores sortiment af nederdele fra LMTD. Vi har LMTD nederdele i en lang række forskellige farver. Du kan nemt finde lige netop den farve, som du er på udkig efter en LMTD nederdel i, hvis du anvender vores filter og vælger den eller de farver, som du ønsker at se nederdele fra LMTD i.

LMTD sweatshirts, cardigans, hoodier og bluser

Det store udvalg af tøj til børn fra LMTD stopper ikke ved bukser og nederdele. Du finder også et rigtigt stort udvalg af overdele fra LMTD her i shoppen.

LMTD laver blandt andet også sweatshirts, cardigans, hoodier og bluser til de større børn. Du kan for eksempel få søde LMTD sweatshirts til piger og drenge. De mange LMTD sweatshirts kommer både i ensfarvede udgaver og med print.

LMTD har især et stort udvalg af sweatshirts med print i form af ord eller søde figurer, der taler til både store og små børn.

Er du mere til strik, så vil vi anbefale, at du kigger på nogle af de forskellige LMTD cardigans, som vi har i vores sortiment. De har ofte tidsløse designs, hvilket gør, at de nemt kan kombineres med mange andre styles og farver. Med en LMTD cardigan får du nemlig en meget alsidig overdel, som samtidig er dejlig varm og lækker at have på.

Skal det være sporty, lidt mere råt eller bare dejligt afslappende, så er en LMTD hoodie - eller hættetrøje om man vil, et rigtigt godt bud til de større børn. Du finder LMTD hoodies med både print og ensfarvede designs, så de er utroligt alsidige i deres anvendelse. Du finder heller ikke mange børn og unge i dag, der ikke har en hættetrøje, så med en LMTD hoodie går du aldrig galt i byen, når der skal købes nyt tøj til de større børn.

LMTD er utrolig gode til at lave stilrene designs, der går godt i spænd med mange andre forskellige styles og farver. Det gælder også, når du vælger en LMTD bluse. Vælger du for eksempel en LMTD bluse til piger, så kan du finde bluser med søde designs og kraver, som giver dem et utroligt sødt look.

LMTD bluserne kommer også i en lang række forskellige farver - både med striber og ensfarvede. Så skal du for eksempel have en overdel til en LMTD nederdel, eller mangler du en overdel, der går godt i spænd med et par LMTD jeans, så vil det være oplagt at se i retning af en LMTD bluse. Bluserne fra LMTD findes både til drenge og piger.

Stilsikre LMTD t-shirts

Du ser tydeligt, at LMTD generelt er rettet mod de lidt større børn, når det gælder en LMTD t-shirt. Farvevalget i de forskellige LMTD t-shirt er ofte lyst, hvilket gør det nemt at sammensætte dem med for eksempel en mørk nederdel eller et par LMTD bukser.

LMTD laver t-shirt til både drenge og piger. De forskellige t-shirts har alt fra print og sjove motiver til klassiske ensfarvede look. Du finder også LMTD t-shirt med striber, som fremstår både levende og stilrene på samme tid.

Vi har et stort udvalg af LMTD t-shirt, som du kan finde her på siden. Anvend vores filter til at finde netop den LMTD t-shirt, som du søger.

LMTD veste til børn

Leder du efter en vest til dagene, hvor det er dejligt med lidt ekstra varme, men hvor det bliver for varmt med en jakke? Ja, så er en LMTD vest et godt bud på det, der skal til for at holde din dreng varm.

LMTD laver blandt andet vatterede veste, der er et oplagt valg til de perioder, hvor det er for koldt med blot en sweater eller hættetrøje. Du finder LMTD veste i forskellige farver og designs, så der er noget for enhver smag, når det gælder LMTD veste.

Bliv sommerklar med LMTD shorts eller en bikini

Man skal også se smart ud, når det er varmt og sommer. LMTD har også et rigtigt lækkert sortiment, når det gælder tøj til de varme perioder. Overvej blandt andet et par smarte LMTD shorts til sommerdagene, eller en LMTD bikini eller badetøj til sommerferien, når der skal bades i poolen eller ved stranden.

Du finder LMTD shorts i en lang række forskellige farver, designs og materialer, så vi tør godt sige, at der er noget for enhver smag, når det gælder LMTD shorts. Så står I og skal på sommerferie og mangler et par shorts, så kan vi opfordre til, at I kigger på vores udvalg af LMTD shorts.

LMTD undertøj til børn

Der er vitterligt noget til de større børn fra inderst til yderst, når det gælder et brand som LMTD. Det danske brand laver også undertøj. Se vores forskellige LMTD undertøj her på siden og anvend gerne vores filter, så du kan se de bestemte former for LMTD tøj til børn.

LMTD skjorter og blazer til de særlige lejligheder

Det er ikke kun til dagligdagsbrug, at du finder tøj fra LMTD. LMTD laver nemlig også tøj til børn til de lidt mere særlige anledninger. Med en LMTD skjorte og blazer vil din dreng være klædt godt på til de fleste lejligheder. I kan altid vælge at kombinere end LMTD skjorte med et par smarte LMTD jeans. Dette look kan bruges til alt fra skoledage til festlige lejligheder.

Er det en lidt mere særlig lejlighed, så kan du fuldende looket med en LMTD blazer, der lige giver det sidste, når det gælder om at skabe det helt rette look til en særlig dag.

Du finder et stort og varieret udvalg af LMTD skjorter her. Vi har både LMTD skjorter til drenge og piger.

Skal din blazer være klassisk og sort, eller skal den have en lys farve og være perfekt til de store begivenheder om sommeren, hvor netop de lyse farver ofte er populære? Uanset anledningen, så kan du finde en LMTD blazer dertil her hos os.

Sådan holder du dig opdateret på LMTD udsalg og tilbud

Kan du godt lide at holde dig opdateret på de gode LMTD tilbud, eller hvornår vi har et LMTD udsalg, så er det med at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde får du hurtigt besked, når vi har et LMTD udsalg, så du ikke går glip af de bedste LMTD tilbud.

Vi anbefaler også, at du følger os på sociale medier, hvor vi også løbende fortæller om nyheder fra LMTD, samt hvornår vi har et LMTD udsalg.

Altid gratis fragt på LMTD

Du behøver ikke tænke på fragtprisen, når du køber LMTD hos Kids-world - den klarer vi. Vi tilbyder gratis hjemmelevering på alle ordre, så længe din leveringsadresse er i Danmark. Det gør vi, uanset om du køber LMTD eller noget fra et andet af de mange hundrede brands, som du finder i vores sortiment. Og det gør vi uanset din ordrestørrelse.

Når du køber LMTD, kan du vælge at betale med vores børnepengekreditordning. Her kan du vælge at udskyde betalingen for dit køb af LMTD, til næste gang du får børnepenge.

Tilføjet kurv