Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® tasker til børn

72

LEGO® tasker til børn

Flotte og praktiske tasker til børn fra LEGO®

Her hos Kids-world har vi et stort udvalg af LEGO® tasker - skoletasker, penalhuse, toilettasker, sportstasker, og gymnastikposer. 

Børn er vilde med LEGO®s forskellige kollektioner, og vi har et udvalg af produkter med prints fra LEGO® Ninjago, Friends, og Star Wars.

Så står dit barn og skal bruge en ny rygsæk til skolen eller børnehaven, er de fine kvalitets tasker fra LEGO® et rigtig godt bud!

LEGO® Friends tasker

Produkterne fra LEGO® friends kommer i fine lyserøde og lilla farver, med søde prints og de kendte figurer fra serien i Heartlake City. Vi har mange fine tasker fra LEGO® Friends-kollektionen.

LEGO® Ninjago tasker

LEGO® Ninjago er LEGO®s serie baseret på Ninjaer, som børn kender fra LEGO®s legetøj kollektion og tv-serien Ninjago, og LEGO® Ninjago-filmen. De seje tasker og penalhuse med LEGO® Ninjago tema vil være et hit hos mange mindre børn.

LEGO® Star Wars tasker

LEGO® Star Wars startede i 1999, og er LEGO®s serie baseret på de legendariske Star Wars film. LEGO® har udgivet mange computerspil med LEGO® Star Wars temaet, som børn sikkert også kender fra deres serie af legetøj. Vi har mange forskellige tasker med motiver fra LEGO® Star Wars, og produkterne kan med fordel købes sammen som sæt. Taskerne fra LEGO® Star Wars kommer i et sort og hvidt tema som matcher til hele barnets garderobe.

LEGO® Ninjago skoletasker

Har din lille ninja brug for en ny skoletaske? Hvis dit barn er fan af LEGO® Ninjago serien, så vil han eller hun helt sikkert elske disse fantastiske LEGO® Ninjago skoletasker.

Disse skoletasker har lavet bølgegang i skolegården - og det er ikke svært at se hvorfor. Fra deres dristige og farverige design til deres praktiske anvendelighed og holdbarhed er der meget at elske ved Ninjago taskerne.

Først og fremmest er taskerne lavet af materialer af høj kvalitet, der er designet til at holde. Det betyder, at taskerne er bygget til at kunne modstå sliddet ved daglig brug. De anvendte materialer er også nemme at rengøre, hvilket gør det nemt at vedligeholde tasken som ny. 

Men det er ikke kun materialernes kvalitet, der adskiller disse tasker fra mange andre. En LEGO® Ninjago skoletaske er også designet med den moderne skoleelevs behov i tankerne. Med flere rum og lommer vil dit barn have masser af plads til at opbevare alle sine bøger, ringbind og andre skoleartikler. Taskerne har også justerbare stropper, hvilket gør det nemt at finde den perfekte pasform til dit barns kropstype.

Det, der virkelig adskiller disse tasker fra de andre, er naturligvis de sjove og spændende Ninjago designs. Med alle dit barns yndlingsfigurer fra serien vil disse tasker helt sikkert være et hit i klasseværelset.

Dit barn vil elske at vise sin Ninjago taske frem for alle sine klassekammerater og venner. Uanset yndlingsfarve vil dit barn kunne glæde sig til at gå i skole med en LEGO® Ninjago skoletaske i rød, grøn eller blå.

Eller måske har det stor betydning, hvilken af favoritfigurerne, der pryder tasken. For eksempel er en LEGO® Ninjago skoletaske med Lloyd ofte et sikkert hit. Det er naturligvis op til dit barn at afgøre.

LEGO® skoletasker i mange farver

Den farverige verden af LEGO® skoletasker strækker sig også ud over Ninjago serien. Med muligheder for LEGO® skoletaske i blå, grøn og rød kan du nemlig finde den perfekte taske, der passer til dit barns unikke personlighed.

Ikke alene er disse tasker iøjnefaldende og cool, men de har også masser af opbevaringsplads til alle dit barns bøger og forsyninger. Så uanset om dit barn går i børnehave eller skole eller bare har brug for en ny taske til hverdagsbrug, så har LEGO® sørget for jer. Gør dit barn klar til at tilføje lidt sjov, flair og farve til sin hverdag med disse fantastiske tasker.

LEGO® skoletasker i flere størrelser

Behovet og kravene til din søns eller datters nye skoletaske varierer naturligvis i forhold til det aktuelle klassetrin. Vores LEGO® Skoletasker til 0., 1., og 2. klasse fås i forskellig størrelse og opfylder alle de behov, dit barn har brug for.

I 0. klasse har dit barn brug for en lille skoletaske, der er lille og nem at bære. Den skal kunne rumme et par blyanter, farveblyanter og måske en lille notesbog. Her er den lille LEGO® skoletaske praktisk. Den er nem at håndtere, hvilket gør den til det perfekte valg til dit barns første skoleår.

Når dit barn bevæger sig op i 1. klasse, vil det sandsynligvis få brug for mere plads i skoletasken. Der skal være plads til større notesbøger, lærebøger og måske en madkasse med. Det er her, at den lidt større LEGO® skoletaske kommer i spil. Den giver masser af plads til alle dit barns vigtigste ting, samtidig med at den stadig har det sjove og legende LEGO® design.

I 2. klasse vil dit barn have brug for en større skoletaske med endnu mere plads til mapper, hæfter og måske endda en bærbar computer eller tablet. Den store LEGO® skoletaske er perfekt til dette niveau, da den giver masser af plads til alle de ting, dit barn behøver for en god og lærerig skoledag.

LEGO® skoletasker til piger og drenge

LEGO® skoletasker er til både drenge og piger. Disse tasker er perfekte til at bære alle dine bøger, blyanter og andre skoleartikler til klassen, samtidig med at de giver et stænk af sjov til skolestarten.

Med en række forskellige designs til både drenge og piger holder disse LEGO® skoletasker ikke kun dit barns bøger og materialer organiseret, men hjælper også dit barn med at udtrykke sin personlighed og stil.

Gå på opdagelse på Kids-world sammen med din dreng eller pige, og find lige netop den LEGO® skoletaske, der matcher hans eller hendes behov og ønsker.

Shop LEGO® skoletasker på kredit

En skoletaske kan være en større investering, især hvis den skal opfylde en lang række behov og give barnet en god komfort og støtte, når de tunge bøger skal bæres til og fra skole.

De fleste forældre ved nok, at en skoletaske ikke bare er en skoletaske. For mange børn bliver en skoletaske også et udtryk for deres identitet og de ting, som de har kært. Med en LEGO® skoletaske kan det for eksempel være heltene fra LEGO® Ninjago, der skal vises frem.

Hos Kids-world kan du købe en LEGO® skoletaske med gratis kredit, hvor du har mulighed for at udskyde din betaling af din LEGO® skoletaske.

Shop LEGO® skoletasker med gratis fragt

Ikke nok med at du kan købe en LEGO® skoletaske med gratis kredit, så får du den også sendt helt gratis. Vi tilbyder nemlig gratis fragt på alle ordre med dansk leveringsadresse. Det gør vi, uanset om du shopper en LEGO® skoletaske hos os eller noget andet, så længe din leveringsadresse blot er dansk.

Tilføjet kurv