Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

baby Einstein aktivitetslegetøj

48
Anbefalet Alder (Legetøj)

baby Einstein aktivitetslegetøj

Interaktivt aktivitetslegetøj til børn fra Baby Einstein

Baby Einstein er et meget populært brand til børn, som siden deres begyndelse har skabt lærerige videoer som stadig vises i mere end 50 lande verden over. De designer aktivitetslegetøj, udstyr, tech, bøger og meget andet som passer til videoerne, og har dermed skabt en ny genre af ‘edutainment’ til børn (lærerig underholdning).

De har til mission at skabe et miljø som tillader børns nysgerrighed at blomstre, så de kan stille masser af spørgsmål som deres forældre er klar til at besvare. Baby Einstein er et brand som elsker at udvikle noget af det bedste lærerige udviklingslegetøj- og udstyr til babyer og deres familier, uanset hvor de er henne i verden.

Se Baby Einsteins store kollektion af aktivitetslegetøj til babyer, som vil stimulere og underholde dem i mange timer ad gangen. Der er et udvalg af aktivitetstæpper, musikinstrumenter, og meget andet aktivitetslegetøj så du med sikkerhed kan finde det perfekte produkt til dit barn.

Historien om Baby Einstein

Baby Einstein blev stiftet i 1996 af Julie Aigner-Clark - en tidligere skolelærer og mor, i Georgia, USA. Hun havde stor lidenskab for kunst og børn, så hun ønskede at skabe en måde at introducere ting som musik, sprog, poesi, farver og former til unge børn. Hun skabte en video med dukker og klassisk musik, som vandt Parenting Magazines bedste video i 1997. 

Nu en del år senere, følger Baby Einstein brandet fortsat Aigner-Clarks oprindelige vision. Baby Einstein startede som et lærerigt værktøj til forældre, og sådan er det fortsat, nu også med en masse lækre og innovative produkter til børn.

Stort udvalg af Baby Einstein legetøj

Her hos Kids-world har vi et stort udvalg af Baby Einstein legetøj. Baby Einstein laver legetøj, der egner sig specielt til babyer og små børn og er et brand, som er særligt populært blandt både forældre og børn.

Baby Einstein er et amerikansk legetøjsmærke, som har eksisteret siden 1996. Det er grundlagt af den tidligere lærer og hjemmegående mor Julie Aigner-Clark.

Baby Einstein legetøj er specielt kendt for at introducere børn under 3 år til klassisk musik, men også former og farver på en sjov og interagerende måde. Baby Einstein står bag flere flere musikinstrumenter og aktivitetslegetøj til babyer og små børn.

Om du så leder efter et Baby Einstein klaver, aktivitetstæppe, aktivitetsbord, blæksprutte, gåvogn eller andet, så finder du dit barns næste Baby Einstein legetøj lige her på siden.

Baby Einstein klaver

Noget af det sjoveste og mest stimulerende for babyer og børn at hygge sig med er musik. Baby Einstein legetøj er fyldt med musik. Mærket laver flere forskellige musikinstrumenter til børn under tre år.

Særligt populært er Baby Einstein klaverer og Baby Einstein keyboards, som ikke bare er sjove og farverige, men også introducerer babyer og små børn for klassisk musik.

På en børnevenlig måde og med flotte effekter kan de små lære at spille korte passager af klassiske symfonier af f.eks. Johann Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven, Wolfgang Amadeus Mozart og Antonio Vivaldi på et Baby Einstein keyboard.

Gemmer der sig en lille pianist i jeres børn, giver et Baby Einstein klaver i hvert fald mulighed for barnet at prøve at spille dejlig, klassisk musik som en del af legen og barnets udvikling.

Baby Einstein aktivitetstæpper og aktivitetsborde

Mangler I et sjovt og farverigt aktivitetstæppe eller aktivitetsbord til jeres baby eller lille barn, så har vi lige det, I har brug for, her på siden og fra det populære mærke Baby Einstein. Både Baby Einstein aktivitetstæpper og Baby Einstein aktivitetsborde er spækket med musik, farver, lys og lyde samt stimulerende effekter.

Med et Baby Einstein aktivitetstæppe er underholdningen sikret for jeres baby, som kan lege og hygge sig og samtidig udvikle sine sanser. Baby Einstein aktivitetstæpper styrker barnets nysgerrighed, finmotorik og kreativitet gennem de mange forskellige, spændende aktiviteter.

Et Baby Einstein aktivitetstæppe giver mulig for masser af varieret leg og stimulering, allerede inden barnet selv kan gå og stå. Når barnet ligger på aktivitetstæppet er alle de sjove funktioner og aktiviteter lige inden for rækkevidde og klar til at blive udforsket.

Når barnet er blevet en lille smule større og er kommet op og gå eller stå, er et Baby Einstein aktivitetsbord et klart hit. Barnet motiveres til at komme op og prøve balancen af ved at støtte sig til aktivitetsbordet, hvor alle de sjove funktioner og aktiviteter kan blive undersøgt og leget med.

Ligesom det er tilfældet med aktivitetstæpper styrker Baby Einstein aktivitetsborde også barnets nysgerrighed, finmotorik og kreativitet gennem alt det, barnet kan lege og interagere med på aktivitetsbordet.

Aktiviteterne er bl.a. baseret på STEAM-principperne, som indebærer videnskab, teknologi, ingeniørarbejde, kunst og matematik, hvilke er fem af de mest vigtige. Baby Einstein aktivitetsborde har også mange forskellige lyde og melodier og kan indstilles på flere forskellige sprog.

Baby Einstein blæksprutte

Baby Einsteins sortiment af legetøj er gennemgående præget af flotte farver og masser af musik, men deres legetøj kendes også på mærkets søde dyrefigurer, som går igen i alt Baby Einstein legetøj.

En af de særligt kendte dyr er Baby Einstein blæksprutten. Hos Kids-world har vi flere stykker legetøj med det blå, ottearmede havdyr. Baby Einstein blæksprutten hedder Opus og fås blandt andet som aktivitetslegetøj, aktivitetsbamse og rangle. Opus findes som motiv på rigtig meget Baby Einstein legetøj.

Køb en Baby Einstein blæksprutte og gratis fragt i hele Danmark på din ordre.

Baby Einstein gåvogn

En Baby Einstein gåvogn er en dejlig støtte til barnet, som er ved at lære at gå. Samtidig er det også et sjovt stykke legetøj, da en Baby Einstein gåvogn har masser af spændende funktioner og musik.

Funktionerne og musikken kan være en medvirkende årsag til, at barnet prøver at komme op og stå og gå. Når først balancen er etableret og de første skridt taget, vil Baby Einstein gåvognen være en støtte på turen.

En Baby Einstein gåvogn styrker barnet synssans, logiske sans samt følelsessans. Som forældre kan man nyde at se barnet tage sine første skridt og høre barnet grine højt af gåvognens mange gode lyde, knapper og funktioner.

Køb Baby Einstein med gratis fragt

Vi har et stort udvalg af Baby Einstein legetøj. I kan gennemse hele vores sortiment lige her på siden. I kan købe Baby Einstein legetøj med gratis fragt i hele Danmark. Det er valgfrit, om orden skal leveres på jeres private adresse eller i en pakkeboks eller på et posthus, når det lige passer jer.

Vi hos Kids-world giver jer også mulighed for at tilvælge vores gratis kreditordning børnepengebetaling. Med denne kan I vælge først at betale den 1. i måneden, eller når børnepengene udbetales. Tilvælg ordningen inde på betalingssiden, hvor I også kan se, hvilke kreditmuligheder som er tilgængelige.

I finder altid et stort udvalg af Baby Einstein legetøj til babyer og små børn under tre år hos Kids-world. I er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis I skulle have spørgsmål.

Tilføjet kurv