Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

EzPz

36
40%
EzPz Låg - Mini Bowl - Grå EzPz Låg - Mini Bowl - Grå 65,97 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  
40%
EzPz Låg - Mini Bowl - Støvet Rosa EzPz Låg - Mini Bowl - Støvet Rosa 65,97 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  
40%
EzPz Happy Bowl - Silikone - Mørkegrå EzPz Happy Bowl - Silikone - Mørkegrå 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  

EzPz

Går børnenes måltider til en leg med EzPz

EzPz er et firma ejet af kvinder, som skaber udviklings-fokuserede produkter som gør børns måltider mindre rodede og meget sjovere. Hvert produkt henvender sig til en speciel aldersgruppe og anvendelse, og måttens stabile base hjælper babyer og tumlinger med selv at lære at spise og udvikle sig. Med EzPz bliver familiens måltider en glad, positiv oplevelse hvor minder skabes.

EzPzs madmåtter suger sig fast til bordet for en stabil base, so børnene kan spise sikkert og individuelt. Alle produkter er fremstillet i 100% silikone, og de sjove designs inspirerer sjov og positivitet.

Alle produkterne testes af Dawn Winkelmann, som er specialist indenfor børns spisevaner, og hun sikre at både neurotypiske børn såvel som børn med specielle behov, let kan anvende produkterne.

Produkterne er skabt til at holde, og grundet anvendelse af silikone er de også bæredygtige og miljøvenlige. EzPzs produkter mindsker stress ved måltider, og har vedvarende fordele hvad angår børnenes udvikling af gode spisevaner.

Det startede med et værre rod

Lindsey Lauren er grundlæggeren af EzPz - i 2014 havde Lindsey og hendes mand 3 drenge, alle under 3 år, og de var trætte af al den tid de skulle bruge på at gøre rent efter børnenes måltid.

I et øjebliks frustration sagde Lindseys mand "vi har brug for en tallerken ungerne ikke kan vælte!", og derefter var Lindsey dedikeret til at finde en løsning - sådan blev EzPzs Happy Mat til.

Ezpz børneservice

Er du på jagt efter Ezpz børneservice til din baby eller dit barn, er du kommet til det helt rette sted.

Her på Kids-world.dk har vi et kæmpe og alsidigt sortiment af Ezpz børneservice - skeer, knive, gafler og tallerkener - som din dreng eller pige kan få glæde af.

Køb Ezpz børneservice i dag

Børn elsker, når noget er deres eget, hvilket gør det oplagt at give dem deres egen tallerken og tilhørende service fra Ezpz.

Ezpz børneservicen produceres i materialer, der tåler lidt af hvert, hvilket gør Ezpz børneservicen det til det perfekte valg til din baby eller dit barn.

Gratis fragt ved køb af EzPz

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra EzPz, uden at bekymre dig om fragtpriserne. Det gælder også, hvis du finder noget i vores EzPz udsalg.

Vi håber på, at du kan finde noget interessant fra EzPz her hos os. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv