Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

BIG

6

BIG

BIG

Skal der fart over feltet og gang i legen, så er du kommet til det rette sted. Med BIG kan børnene slippe fantasien fri og sætte gang i legen. BIG er især kendt for deres udendørslegetøj, hvor du finder alt fra biler, som børnene selv kan køre på ved at bruge deres ben, til gravemaskiner og biler, som kan bruges i sandkassen.

Du finder vores udvalg af legetøj fra BIG lige her, så gå op opdagelse i vores sortiment fra BIG og se, om der ikke er noget, der kan få de store smil frem hos den lille derhjemme.

Hold dig opdateret på aktuelle tilbud på BIG

Vi har gjort det nemt, så du nemt kan holde dig opdateret på vores aktuelle BIG tilbud. Du kan både modtage nyheder om BIG tilbud på mail, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, eller du kan følge os på sociale medier, hvor vi også altid opdaterer og fortæller om aktuelle tilbud - både på BIG og de mange andre brands, som du finder i vores sortiment.

Shop BIG og få gratis hjemmelevering

Du kan se frem til at få tilbudt gratis hjemmelevering, når du shopper legetøj fra BIG eller produkter fra nogle af vores mange, mange andre brands. Hos Kids-world tilbyder vi nemlig gratis hjemmelevering på alle ordrer, uanset din ordrestørrelse, så længe du har en dansk leveringsadresse. Så shop BIG og legetøj fra mange andre brands med vished om, at du kan få leveret din ordre helt gratis.

Tilføjet kurv