Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Anja Takacs

9

Anja Takacs

Skønne aktivitetsbøger til børn fra Anja Takacs

Anja Takacs er en kreativ mor, som skaber virkelig sjove og underholdende aktivitetsbøger til børn. Hun er enormt dygtig og kreativ med perler, og hendes bøger har primært fokus på perlemønstre og innovative ideer og måder, som børn kan anvende perler og perleplader på.

Hjemme hos Anja Takacs bruges der også meget tid på perle projekter og andre kreative ting, og hun elsker også at lave om på børnenes værelser.

Anja Takac har lavet perlebøger til alle niveauer, så selvom børn er begyndere kan de sagtens være med - bogen 'Perleleg' giver børn mulighed for at skabe avanceret legetøj i 3D ud af perler med hjælpe fra deres forældre, bogen 'Perledyr' indeholder en masse af de søde dyr, som Anja Takacs har designet, og bogen 'Mine første perlerier' er rigtig god til begyndere. Gå på opdagelse i en eventyrlig verden af perler og kreativitet med de skønne bøger fra Anja Takacs.

Mere om Anja Takacs

Anja Takacs bor i et rækkehus i Vallensbæk med sin mand og sine to børn. Hun ejer virksomheden Krea By Anja Takacs, hvor hun udgiver bøger med sine helt unikke og kreative perledesigns.

Det startede med at hun for nogle år siden lagde et perlemønster op på de sociale medier, som hurtigt blev populært og siden har tingene udviklet sig meget hurtigt. Anja Takacs samarbejder med Dreamlitt og People's Press som udgiver hendes perlebøger, og Makeable udgiver hendes app 'Det Perler'.

Anja Takacs bøger

Lær dine børn alt om perler med de fantastiske og unikke perlemønstre fra Anja Takacs bøger. Hos Kids-world har vi et stort udvalg af Anja Takacs bøger, da vi ved hvor mange hyggelige stunder hele familien kan nyde sammen med disse magiske bøger fra Anja Takacs.

Her hos Kids-world kan du finde og købe følgende Anja Takacs perlebøger: Anja Takacs Perleunivers, Anja Takacs - Mine første juleperlerier, Anja Takacs Perletid, Anja Takacs Perlesjov, Anja Takacs - Mine første perlerier, Anja Takacs Perledyr og Anja Takacs Perleleg.

Anja Takacs bøger tager dig og børnene på et væld af oplevelser i perlernes verden. Der er både Anja Takacs bøger, der er velegnet for begyndere, såvel som bøger der er velegnede for de øvede.

Alt det du skal bruge for at starte, står altid beskrevet i Anja Takacs bøger. De meget udførlige illustrationer i Anja Takacs bøgerne guider børnene sikkert gennem hver kreation.

Dine børn kommer til at lave smukke og unikke kreationer, som kan gives væk i gave eller beholdes som minde. De flotte Anja Takacs perler kan også pynte i hjemmet.

Anja Takacs - Perledyr

Denne inspirerende perlebog fra Anja Takacs indeholder masser af søde og unikke mønstre med dyr. Børnene har eksempelvis mulighed for at kreere en sej krokodille, en sød hest, eller en smuk blæksprutte. Bagefter kan de unikke kreationer med perledyr hænges op som pynt i hjemmet eller gives væk i gave.

Lav en god omgang søndagshygge med Anja Takacs perledyr sammen med børnene. Det samler hele familien. Der er både store og små mønstre, og dine børn kommer altid sikkert i mål med deres perlekreationer, ved at følge de illustrative trin for trin i bogen.

Husk at du også kan finde et stort udvalg af perler hos Kids-world. Du kan se hele vores udvalg ved at søge på perler i vores søgefelt.

Anja Takacs - Perleunivers

Lav perlemønstre fra i alt fire spændende universer, som denne populære bog fra Anja Takacs fører dig og børnene sikkert igennem.

Tag ned under havets overflade og nyd en hyggelig stund sammen med børnene, når de laver en flot havfrue eller en sød skildpadde ud af perler. Tag på tur ud i det uendelige Anja Takacs perleunivers, hvor børnene kan lave fjerne galakser ud af perler - det eneste du behøver, er perleplader, der bliver placeret ovenpå mønstrene. Så er du og børnene klar til at gå i gang.

Herefter kan I tage videre til det tredje univers i Anja Takacs perleunivers, hvor du i den fortryllede skov finder mønstre af eksempelvis skovens dyr.

Sidst men ikke mindst kan du og børnene gå tilbage i tiden, langt tilbage til dengang hvor dinosaurerne levede. Her kan børnene lave forhistoriske dyr ud af perler.

Når perlerne er placeret på perlepladen og gjort færdige med strygejernet, vil du og børnene få flotte minder for livet. Alle mønstrene er begyndervenlige og kan nydes af hele familien.

Anja Takacs - Jul: Juleperlerier

En af de bedste måder at samle børnene på i julen, er med de kreative sysler. Med Anja Takacs juleperlerier får du masser af smukke og unikke ideer til julepynten, så familien kan blive klar til juleaften med Anja Takacs perlejul.

Det er nemt at følge mønstrene, da du bare skal ligge din perleplade ovenpå mønstrene i bogen. Derved vil du kunne se mønsteret igennem den gennemsigtige perleplade.

Børnene kan lave en Anja Takacs julemand og Anja Takacs rensdyr, blandt mange andre motiver.

Skab en hyggelig Anja Takacs jul med masser af nisser, juletræer og hvad der ellers hører til julen. Vigtigst af alt er at skabe rammerne omkring julen, så det bliver en god jul, og dette er fuldt muligt med Anja Takacs juleperlerier. Velegnet til børn fra 5 år.

Anja Takacs - Perletid

I denne perlebog fra Anja Takacs kan du finde dekorative mønstre fra alle de traditionelle årlige højtider såsom fødselsdagsfesten, luciaoptog, barnedåben og mange andre. Det kan samle familien under højtider, hvor det af og til kan være svært at finde gode fællesaktiviteter.

Men med Anja Takacs perletid bliver det nemt at finde på kreative aktiviteter for børnene. De mange kreationer i Anja Takacs perletid kan de lave ud fra mønstrene i denne bog. De kan bruges dekorativt efterfølgende.

Anja Takacs - Perlesjov

Anja Takacs perlesjov er en rigtig god begynderbog fra Anja Tackas, da du her kan bruge en hvilken som helst perleplade - men på nye og kreative måder.

Lær dine børn at lave en servietring og meget andet med Perlesjov af Anja Takacs, der samler hele familien om de kreative sysler på en sjov måde.

I Anja Takacs perlesjov behøver du ikke at være bange for snørklede forklaringer, da alle trin er meget illustrativt og pædagogisk forklaret. Det er dermed nemt og enkelt at følge for børnene.

Anja Takacs - Perleleg

Endnu en succesfuld bog i perlerækken af bøger fra Anja Takacs. I Anja Takacs perleleg får børnene mange timers sjov med at lave forskellige perlemønstre. Børnene kan lave kreationer ud af perler, som de kan bruge til at lege med. Anja Takacs Perleleg har masser af sjove mønstre, der er nemme at lave selv for små børn.

Anja Takacs - Perlerier

Anja Takacs har skabt et enormt univers af perler og kreativitet. Med Anja Takacs perlerier får børnene den perfekte begynderbog, med en udførlig introduktion til Anja Takacs mange kreative perlerier.

De udførlige illustrationer i Anja Takacs - Perlerier er enormt nemme at følge trin for trin. For hvert motiv får du et godt overblik over, hvor mange perler du skal bruge.

I Anja Takacs perlerier finder du mønstre af alt lige fra bondegårds dyr til store drager.

Lad dig og børnene rive jer med af de mange kreative aktiviteter, der kommer med at lave perler.

Det er yderst gavnligt for børn at lave perler fordi det styrker deres finmotorik allerede i en ung alder. På den måde får børnene det nemmere ved at gøre de helt små ting selv, som eksempelvis at binde snørebånd. Samtidig træner det også børnene i at fokusere, hvilket er gavnligt når de senere skal starte i skole.

Shop Anja Takacs bøger med gratis fragt

Vil du gerne give dine børn en sand perlerække af hyggelige stunder sammen med de hyggelige Anja Takacs bøger? Og vil du gerne lære dine børn at lave de flotteste perlemønstre med Anja Takacs perler? Så bestil Anja Takacs bøger hos Kids-world med gratis fragt i dag.

Vi giver gratis fragt på alle vores Anja Takacs bøger, så længe du kan få dine varer leveret til en adresse i Danmark. Du kan derfor, uden at være nervøs for ekstra fragtpriser, frit shoppe rundt efter lige netop de Anja Takacs bøger, som dine børn ønsker sig.

Vil du have mere information om vores fragtmuligheder? Læs meget mere om gratis fragt på vores side for fragt og levering. Du kan også altid ringe til vores kundeservice, hvis du har flere spørgsmål.

Tilføjet kurv