Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Alfabetdyr

3
40%
Alfabetdyr Plakat - 21x30 - Forårsbarn Alfabetdyr Plakat - 21x30 - Forårsbarn 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Alfabetdyr Plakat - 21x30 - Sommerbarn Alfabetdyr Plakat - 21x30 - Sommerbarn 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Alfabetdyr Plakat - 30x42 - Sommerbarn Alfabetdyr Plakat - 30x42 - Sommerbarn 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  

Herlige plakater til børneværelset samt kort fra Alfabetdyr

Alfabetdyr skaber helt unikke plakater til børneværelset, som alle er trykt i kvalitetspapir. Den kendte læringsplakat "Alfabetet" er altid et hit til de mindste, og de bløde rolige farver passer ind sammen med næsten al indretning - desuden passer alle plakaterne fra Alfabetdyr også godt sammen.

Alfabetdyr har også rigtig fine milepælskort, som forældre kan bruge til at forevige de skønne minder med barnets første oplevelser. Milepælskortene kommer i samme bløde stil og designs som plakaterne.

Hvordan Alfabetdyr blev stiftet

Anne Sofie Anholm sad i 2013 i et tog på vej fra København til Jylland, da hun overhørte en leg mellem en mor og hendes barn. Moren kom med et bogstav, hvorefter barnet skulle nævne et dyr som startede med det. Dette var inspirationen bag Alfabetdyr, som Anne Sofie grundlagde da hun var i gang med sin uddannelse som Design Teknolog.

Hun postede de første Alfabetdyr på sin Instagram-profil, og hurtigt blev de populære. 

Da Anne Sofie fik sin egen familie, overtog Camilla og teamet fra Stær Group Alfabetdyr i år 2020.

De søde produkter fra Alfabetdyr kan holde længe, og vil virke beroligende på børnene med de fine afdæmpede farver. De vil også elske at sidde og kigge på de fine dyr. Mange af produkterne bliver produceret i Danmark.

Alfabetdyr plakater

Hvis du leder efter flot udsmykning til børneværelset, vil vi anbefale dig at på plakaterne fra Alfabetdyr. Plakaterne fra Alfabetdyr har mange forskellige motiver, så der er lidt for enhver smag. Vi ønsker derfor, at du kan finde en plakat fra Alfabetdyr, som opfylder dine ønsker til indretningen hjemme på legeværelset. Alfabetdyr plakaterne kan bruges med og uden ramme. Hvis du beslutter dig for, at du skal bruge en ramme til din nye plakat fra Alfabetdyr, så har vi dem naturligvis her på siden.

Sæt farve på værelset med Alfabetdyr plakater

Des større børnene er, des mere ønsker de at være med til at bestemme og have indflydelse på, hvordan deres værelse skal se ud. Med plakaterne fra Alfabetdyr er det let at gøre indretningen på babyværelset personlig. Der er nemlig mange forskellige slags plakater med flotte farver og skønne motiver. Vi ønsker derfor, at du finder den perfekte Alfabetdyr plakat.

Tilføjet kurv