Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Versace til børnetøj og babytøj

502
Størrelse
Skostørrelse

Young Versace

Young Versace er navnet på kollektionen til børn, og er lige så fantasifuld og luksuriøs som voksen kollektionerne. Børnetøjets designs er både sofistikerede og glamourøse, med vovede prints, mønstre og farver.

Det kendte Barocco print som kan ses på flere Young Versace designs, laves altid med den klassiske kombination af guld, hvid og sort, plus en sæsonfarve.

Hvis du søger unikt og iøjnefaldende tøj til dine børn som ikke er bange for at skille sig ud, så er børnetøjet fra Young Versace helt sikkert noget for dig. Vi har fine tøjsæt, tilbehør, kjoler, trøjer, bukser og mere til babyer, børn og teenagere.

Versaces profil

Versace blev grundlagt i Milano, Italien i 1978, og er førende indenfor italiensk luksus mode verden over. Versace designer, producerer, distribuerer og sælger alt lige fra haute couture, tilbehør, smykker, ure og meget mere, ofte med det karakteristiske Medusa-logo.

Gianni Versace, grundlæggeren, blev ofte inden sin død kaldet "Rock N' Roll"-designeren, eftersom han designede til mange kendte musikere, inklusiv Michael Jackson og Elton John, og var en af de første designere til at skabe et bånd mellem modens og musikkens verdener.

Gianni Versace har designet mange ikoniske kostumer til kunstnere på turné. I 1994 blev Versace dækket verden over grundet Elizabeth Hurleys sorte Versace-kjole, som man dengang henviste til som "den kjole".

Gianni Versace begyndte på sin læreplads som ung eftersom hans mor havde en syforretning med flere syersker. Han havde en interesse for arkitektur inden han flyttede til Milano som 26-årig for at arbejde med modedesign.

Hans designs var inspireret af Græsk mytologi, og han studerede både latin og oldgræsk, selvom han aldrig fuldendte disse kurser. En anden stor inspiration for ham var pop-art kunstneren, Andy Warhol.

Brandet er kendt for de stærke farver og modige prints

Gianni Versace blev kendt i 1978 for de stærke farver, modige prints og vovede udskæringer, som stod i skarp kontrast til de afdæmpede farver og minimalistiske looks som var populære for tiden. Han har b.la. udtalt sig at han "ikke tror på god smag".

Hans rival var et andet italiensk modehus, Giorgio Armani, og når de to blev sammenlignet sagde man ofte at "Armani laver tøj til konen, Versace laver tøj til elskerinden".

Hans søster, Donatella Versace overtog firmaet og i 1993 udgav hun for første gang Young Versace tøj til børn op til 14 år. Versace børnetøjet inkluderer mange nødvendigheder til børnenes garderobe, altid med seje og spændende designs.

Der er både mere afdæmpet og minimalistisk tøj til børn, men også det der virkelig laver et statement. Den luksuriøse kombination af farverne guld og sort går også igen ofte, og her er man aldrig i tvivl om at der er tale om tøj fra Versace.

Versace pusletaske

Versace producerer nogle virkelig lækre pusletasker, der typisk produceres i materialer såsom læder og polyester. De forskellige Versace pusletasker har en passende størrelse, med en række rummelige lommer, med rigelig plads til ekstra tøj, vådservietter og masser bleer, som du gerne vil have med på farten.

Med en pusletaske fra Versace er der god plads til opbevaring

En pusletaske fra Versace er bestemt også anvendelig til, når I skal ud på eventyr. For at hjælpe dig lidt på vej, kan vi nogle af de ting, som man som regel finder i de fleste forældres pusletaske, er behageligt tøj til barnet, sutteklude, stofbleer, sutter, bleer og vådservietter. Det er som regel nok med 5-7 bleer, alt efter hvor længe I skal være afsted.

Køb Versace pusletasken med gratis kredit

Hos Kids-world har du mulighed for at få din Versace pusletaske leveret med gratis fragt, så længe at Versace pusletasken skal leveres i Danmark.

Versace kørepose

Vi tilbyder dig et dejligt sortiment af Versace køreposer og andre mærker. Uanset dit barns alder, får du fine muligheder for at finde den ideelle Versace kørepose til din pige eller dreng.

Vi fører et bredt sortiment af kørepose brands - inklusive Versace. køreposer fra Versace er et godt valg.

Tøv ikke med at bruge vores filter hvis du er på jagt efter en bestemt Versace kørepose eller mange andre produkter til din pige eller dreng. Du vil praktisk taget finde alle de ting du leder efter til børn hos Kids-world.

Shop køreposer fra Versace i dag

Hvis du vælger at købe din drengs eller piges næste Versace kørepose hos Kids-world, bliver vi enormt glade og vi forsikre, at du ikke vil fortryde det.

Vi har gode Versace køreposer. Derfor tror vi, at du opdage præcis hvad du søger. 

Gratis fragt ved køb af Versace børnetøj

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter jeres næste sæt Versace børnetøj, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Versace her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte designs og farver.

Klik dig gerne rundt blandt de mange designs her på siden og find inspiration til det næste sæt tøj til din dreng eller pige. Se også gerne vores Versace udsalg.

Tilføjet kurv