Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Vtech

22
Anbefalet Alder (Legetøj)

Vtech

Gør indlæring underholdende med legetøj fra Vtech

Vtech fremstiller interaktivt og lærerigt legetøj til børn. De er et af verdens ledende brands hvad angår legetøj til små børn, som hjælper dem godt på vej i deres udvikling. Vtech udvikler innovative, lærerige produkter af høj kvalitet, som gør børns indlæring sjovere end nogensinde. Vtech tilbyder mange timer og dages underholdning, som vil være meget givende for dit barn samtidig.

Vtech ved at indlæring starter i hjemmet, og skaber produkter som kan hjælpe dig når du skal navigere dit barns indlæring. Når du understøtter dit barns naturlige nysgerrighed med legetøj der både er inspirerende og lærerigt!

Leg i sig selv er lærerigt, og Vtech skaber interaktive produkter såsom aktivitetsborde, rollespils-legetøj, legetøj der underviser i at skrive, tælle, matematik og tale. Legetøjet fra Vtech har mange unikke funktioner og detaljer, som man ikke ser i produkter fra konkurrenter.

Historien om Vtech

Vtech har mere end 45 års erfaring hvad angår produktionen af prisvindende legetøj. Vtech tilbyder også et stort udvalg af prisvindende produkter og udstyr til babyer og børn, og de interaktive produkter med lyd kan findes på mere end 28 sprog verden over. Vtech udgiver mere end 100 nye produkter om året. 

Vtech Electronics har hovedkontor i Hong Kong og distribuerer produkter globalt. 

i 2021 begyndte Vtech også at introducere bæredygtigt elektronisk legetøj til børn. Vtech har nu gjort det til en mission at designe, producere og distribuere innovativt legetøj af høj kvalitet, der påvirker miljøet mindst muligt.

Vtech legetøj til fantastisk leg

Oplev en verden af læring og sjov med vores spændende udvalg af Vtech legetøj. Hos Kids-world har vi kurateret et bredt sortiment af Vtech legetøj, der er designet til at inspirere børns fantasi og understøtte deres udvikling.

Udforsk vores Vtech legetøj, der spænder fra interaktive kravlebamser til lærerige musikbøger og sjove globusser. Vtech legetøj er kendt for sin innovative tilgang til læring, og det er en perfekt måde for børn at udforske verden omkring dem på en sjov og spændende måde. Find det perfekte Vtech legetøj til dit barn hos Kids-world, og giv dem en legende rejse ind i læringens verden.

Afsted i den store verden med en Vtech kravlebamse

En Vtech kravlebamse er ikke blot en bamse - det er en eventyrlig ledsager til dit barns opdagelsesrejse. Vores Vtech kravlebamser er designet til at støtte barnets motoriske udvikling og læring på en legende måde.

Lad dit barn opleve glæden ved at kravle og udforske sammen med Vtech kravlebamse. Den interaktive og underholdende leg vil gøre hver dag til en ny opdagelsesrejse for dit lille barn. Find den perfekte Vtech kravlebamse til dit barn hos Kids-world, og lad eventyret begynde.

Lær med musik med en Vtech musikbog

Introducer dit barn til den fantastiske verden af musik og læring med en Vtech musikbog. Disse musikbøger er fyldt med sjove og interaktive funktioner, der lader børnene udforske musikkens magi på en spændende måde.

Lad dit barn synge med, lære om instrumenter og lytte til melodier med Vtech musikbog. Musikken vil bringe glæde og læring ind i dit barns hverdag på en legende måde. Opdag vores udvalg af Vtech musikbøger hos Kids-world, og giv dit barn en musikalsk oplevelse, de aldrig vil glemme.

Udforsk verden med Vtech globus

Med en Vtech globus kan dit barn begynde en spændende opdagelsesrejse rundt om i verden. Denne interaktive globus er fyldt med viden, sjove fakta og udfordrende spil, der vil stimulere dit barns nysgerrighed og læring.

Lad dit barn udforske lande, hovedstæder, kulturer og meget mere med Vtech globus. Det er en fantastisk måde at kombinere leg og læring på, samtidig med at dit barn udvikler en forståelse for verden omkring dem. Find den perfekte Vtech globus til dit barn hos Kids-world, og giv dem en verden af viden at udforske.

Lær matematik gennem leg med et Vtech kasseapparat

Introducer dit barn til matematikkens verden på en sjov og interaktiv måde med et Vtech kasseapparat. Dette legetøj giver dit barn mulighed for at lege butik og lære om tal, penge og regning på samme tid.

Lad dit barn blive kassenør og betjene kunder med et smil, mens de lærer grundlæggende matematiske begreber. Vtech kasseapparat er en sjov måde at styrke dit barns matematiske færdigheder og logiske tænkning. Opdag vores udvalg af Vtech kasseapparater hos Kids-world, og lad dit barn lære matematik på en legende måde.

Klar, parat, leg med et Vtech tog

Tag med på en fantastisk togrejse med Vtech tog. Disse interaktive legetøgs-tog er fyldt med sjove lydeffekter, musik og bevægelser, der vil fascinere dit barn og give dem timers sjov leg.

Lad dit barn være lokomotivfører, udforske togbanen og lære om tog og transportmiddel på en legende måde. Vtech tog er designet til at stimulere dit barns fantasi og motoriske færdigheder, samtidig med at de lærer om verden omkring dem. Find det perfekte Vtech tog til dit barn hos Kids-world, og skab et univers af togeventyr.

Leg for hundeelskere med den søde Vtech hundehvalp

Har dit barn altid ønsket sig en firbenet ven? Lad dem opleve glæden ved at have en interaktiv Vtech hundehvalp som deres trofaste legekammerat. Denne søde og charmerende hundehvalp reagerer på dit barns stemme og berøring, hvilket skaber en livlig og interaktiv legeoplevelse.

Lad dit barn tage sig af hundehvalpen, lære om ansvar og have det sjovt med leg og interaktion. Vtech hundehvalp er den perfekte legekammerat til små dyreelskere. Opdag vores udvalg af Vtech hundehvalpe hos Kids-world, og lad dit barn få en ny bedste ven.

Lær og leg med en Vtech telefon

Introducer dit barn til en verden af læring og leg med en interaktiv Vtech telefon. Denne telefon er designet til at give børn mulighed for at lære tal, bogstaver, former og farver på en sjov og engagerende måde.

Lad dit barn udforske de forskellige funktioner, spille spil og interagere med Vtech telefonen, alt imens de udvikler vigtige kognitive færdigheder. Det er en fantastisk måde at kombinere leg og læring på. Find den perfekte Vtech telefon til dit barn hos Kids-world, og lad dem lære og lege på samme tid.

Shop Vtech legetøj med gratis fragt

Hos Kids-world gør vi det endnu nemmere for dig at give dit barn glæden ved Vtech legetøj. Vi tilbyder gratis fragt, når du shopper Vtech legetøj hos os. Det betyder, at du kan få alle dine foretrukne Vtech produkter leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger.

Nyd den bekvemmelighed det er at shoppe online, få de bedste Vtech legetøjsprodukter og spar penge samtidig med vores gratis fragt. Hos Kids-world er det vores mål at gøre din shoppingoplevelse enkel og fornøjelig. Så gå ikke glip af chancen for at få fantastisk Vtech legetøj med gratis fragt - start shopping hos Kids-world i dag.

Tilføjet kurv