Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Paw Patrol - Soveposer & bamser m.v

140
Størrelse
Skostørrelse
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%
Name It T-shirt - NmmArio Paw Patrol - Provincial Blue Name It T-shirt - NmmArio Paw Patrol - Provincial Blue 77,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
40%
Name It T-shirt - NmmArio Paw Patrol - Dark Sapphire Name It T-shirt - NmmArio Paw Patrol - Dark Sapphire 77,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
40%
Name It Badeshorts - NmmMoti PawPatrol - Dark Sapphire Name It Badeshorts - NmmMoti PawPatrol - Dark Sapphire 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
Name It Badedragt - NmfMusa Paw Patrol - Dark Sapphire Name It Badedragt - NmfMusa Paw Patrol - Dark Sapphire 107,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
40%
Name It Badedragt - NmfMusa Paw Patrol - Cashmere Rose Name It Badedragt - NmfMusa Paw Patrol - Cashmere Rose 107,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  

Sejt tøj, tilbehør og legetøj til børn fra Paw Patrol

Den elskede og populære tegneserie Paw Patrol tilbyder også mange skønne produkter til børn. Der er tøj med flotte prints af høj kvalitet, madkasser, malebøger og meget mere til alle børn som er fans af serien. Kids-world har også lærerige Paw Patrol bøger til de mindste, som tilbyder masser af underholdning. De seje produkter fra Paw Patrol er altid et hit i hjemmet.

Mere om tegneserien Paw Patrol

De modige hvalpe i Paw Patrol er fremtidige redningshunde under træning, og ledes af den 10-årige Ryder. Hver hvalp er inspireret af rigtige jobs såsom brandmand og bygningsarbejder - når der er fare på færde i byen, redder hvalpene dagen! De har altid mod på at hjælpe folk i nød.

For børn er Paw Patrol en sjov måde at lære om mod og helte på, med spændende historier som aldrig er for skræmmende for børn. Hvalpene lærer børn at tage sig af dyr, noget som Paw Patrol også gør i virkeligheden eftersom de samarbejder med the American Society for the Prevention of Cruelty to Animals i virkelighedens verden.

Bamser fra Paw Patrol

Har kan I se vores lækre udvalg af Paw Patrol bamser til drenge og piger. Der er ikke noget bedre end at se, hvordan børnene lyser op, når de har været hjemmefra hele dagen. Hvad end I leder efter en Paw Patrol bamse til en pige eller en dreng, finder I den i vores sortiment af bamser fra Paw Patrol og mange andre i utroligt mange farver, strørrelser og udseender.

Bamser fra Paw Patrol kan købes til både piger og drenge - ens for dem alle er, at de er sjove og indbydende at lege med for de små. Vores udvalg af bamser og dukker har noget til alle og enhver. Paw Patrol bamser er ideelle som gaver, fx som dåbsgave, fødselsdagsgave og julegave.

Paw Patrol børneservice

Skal du bruge noget nyt børneservice fra Paw Patrol til din dreng eller pige, er du kommet til det helt rette sted.

Her hos Kids-world fører vi et godt og varierende udvalg af børneservice fra blandt andet Paw Patrol - skeer, knive, gafler og tallerkener - som dit barn kan få glæde af. Børn elsker, når noget er deres eget, og hvad er mere oplagt end at han eller hun har sit eget børneservice?

Børneservicen fra Paw Patrol er fremstillet i materialer, som tåler lidt af hvert, hvilket gør Paw Patrol børneservicen det til det perfekte valg til din baby eller dit barn.

Bøger med Paw Patrol

Bøger er en evig kilde til læring, viden og fantasi. Det er bestemt ikke en dum idé, at lade dine børn få øjnene op for bøger i en tidlig alder. Han eller hun vil helt sikkert elske det. Vi har et nydeligt udvalg af bøger fra Paw Patrol og en række andre seje brands.

Stort udvalg af Paw Patrol legetøj

Udforsk vores store udvalg af Paw Patrol legetøj og forbered dig på eventyr i Adventure Bay. Paw Patrol er det perfekte legetøj til små helte, der elsker action og redningsmissioner. Fra Chases politibil til Skyes helikopter - vi har et bredt udvalg af Paw Patrol legetøj, der bringer dine børns yndlingstegneserie til live.

Hvert stykke legetøj er designet til at inspirere fantasi og kreativ leg, samtidig med at det hjælper med at udvikle motoriske færdigheder og problemløsning. Lad dit barn blive en del af Paw Patrol holdet og red dagen med deres firbenede venner.

Paw Patrol legetøj: Tårnet er altid et hit

For enhver lille Paw Patrol fan er tårnet centrum for alle redningsmissioner. Paw Patrol legetøj tårn er en fantastisk måde for dit barn at genskabe deres yndlingsepisoder eller opfinde deres helt egne eventyr i Adventure Bay.

Dette imponerende stykke Paw Patrol legetøj er fuld af interaktive funktioner og er perfekt til timevis af fantasifuld leg. Hver figur kan bruge elevatoren, tage turen i rutsjebanen eller klatre op i udkigsposten for at overvåge området.

Så snart der er problemer, er Paw Patrol klar til aktion. Inviter glæden og eventyret fra Paw Patrol ind i dit hjem med et Paw Patrol legetøj tårn. Ingen opgave er for stor, ingen hvalp er for lille.

Hvad hedder hundene i Paw Patrol?

Vov, til redning. Paw Patrol er et hold af modige og venlige hvalpe, der altid er klar til eventyr. Som inkarneret fan, kender dit barn sikkert hele flokken fra ende til anden. Lad os møde holdet:

Ryder: Han er den unge dreng, der leder Paw Patrol holdet.

Chase: Han er politihunden, altid parat til at tage affære med sin politibil.

Marshall: Den klodsede, men modige brandhund, der altid er klar til at slukke ilden.

Skye: Hun er flyvehunden, der elsker at indtage luften med sin helikopter.

Rubble: Han er byggehunden, som bruger sin bulldozer til at løse opgaver.

Rocky: Han er genbrugshunden, som elsker at genbruge og reparere ting.

Hvert medlem af Paw Patrol er unikt og bringer deres egne specielle færdigheder til holdet. De lærer børn om venskab, teamwork og problemløsning.

Stort udvalg af Paw Patrol legetøj figurer

Gør klar til actionfyldte eventyr med Paw Patrol legetøj figurer. Hvert medlem af dette modige hold er klar til at tage dig med på deres heltemodige missioner.

Ryder styrer showet: Mød Paw Patrols unge, dygtige leder

Den unge leder af Paw Patrol teamet, Ryder, styrer holdet med sit kølige overblik og hurtige beslutningstagning. Med Paw Patrol legetøj Ryder figuren kan dit barn lege med sine strategiske lederevner, når det heroiske Paw Patrol team rykker ud.

Chase er på sagen: Paw Patrols modige politihund til din tjeneste.

Som politihunden i teamet er Chase altid på pletten, når der er problemer. Paw Patrol legetøj Chase bringer lovens orden lige ind i dit børneværelse, og Chase er altid klar til at tage på endnu et modigt eventyr.

Tænd for legen med klodsede Marshall fra Paw Patrol

Klodset, men altid hjælpsom. Marshall er en brandhund, der aldrig går af vejen for at slukke en ild. Med Paw Patrol legetøj Marshall vovsen er dit barn klædt på til sjov og action.

Skye: Himmelske eventyr med Paw Patrols flyvende hund

Denne charmerende flyvehund tager himlen med storm i sin lyserøde helikopter. Hver Paw Patrol legetøj Skye figur er klar til at tage dine børn med på luftige eventyr, og Skye er altid parat til at hjælpe sine venner i nød.

Rubble graver vejen til timevis af sjov

Den robuste byggehund, Rubble, bruger sin bulldozer til at rydde vejen og løse problemer. Med Paw Patrol legetøj Rubble kan dine børn grave sig vej ind i timevis af sjov.

Tænk kreativt med genbrugshelten, Rocky.

Genbrugshunden Rocky lærer børn om vigtigheden af at genbruge og reparere. Paw Patrol legetøj Rocky er perfekt for drenge og piger, der har hænderne godt skruet på. Rocky fyldt med kreative løsninger, og ingen opgave er for stor.

Hvert medlem af Paw Patrol teamet er klar til eventyr. Paw Patrol legetøj figurer er det perfekte set up til at lade børn lege og lære om teamwork, problemløsning og venskab. Lad eventyret begynde.

Slip legen fri med Paw Patrol legetøjsbiler

Lad eventyret accelerere med Paw Patrol legetøjsbiler. Disse små køretøjer er det perfekte supplement til dit barns Paw Patrol legetøj samling. De er designet til at ligne holdets ikoniske køretøjer fra TV-showet, og hver bil er fyldt med eventyr.

Hvad enten det er Chases politibil, Marshalls brandbil eller Rubbles bulldozer, er hvert køretøj klar til aktion. Disse legetøjsbiler giver dit barn mulighed for at genopleve deres yndlingsscener fra showet, eller skabe helt nye missioner for det heroiske hold.

Så sæt fart i legen og kør ind i en verden af sjov med Paw Patrol legetøjsbiler. Legen har aldrig været mere actionfyldt.

Paw Patrol tøj fra Name It

Gør din lille Paw Patrol fan klar til dagen med Paw Patrol tøj til børn fra Name It. Dette børnetøj er fyldt med skønne designs, der skildrer alle de elskede figurer fra Paw Patrol, så dit barn kan vise sin kærlighed til serien med stil.

Fra farverige t-shirts og behagelige shorts til hyggelige pyjamaser, er der noget for enhver lille Paw Patrol entusiast. Det flotte og seje Paw Patrol tøj er lavet med omsorg og kvalitet, så dit barn kan lege, lære og vokse med komfort og selvtillid.

Så lad dit barn tage på eventyr med Ryder og hans team af tapre hvalpe med Paw Patrol tøj fra Name It.

Her får du Paw Patrol tøj på tilbud

Hvem sagde: "Paw Patrol tøj på tilbud"? Jo, det gjorde vi. Lad os tage dit børns Paw Patrol begejstring til et nyt niveau. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du vil være blandt de første til at få besked om fantastiske tilbud på Paw Patrol tøj.

Det er tid til at klæde dine små helte på til eventyr og redningsmissioner med deres favorit Paw Patrol karakterer. Med vores nyhedsbrev, vil du altid være et skridt foran, klar til at gribe de bedste Paw Patrol tøj tilbud og de nyeste kollektioner.

Intet tilbud er for stort, ingen ordre er for lille. Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, og gør klar til Paw Patrol mode i højeste gear.

Vi har Paw Patrol tøj i mange forskellige størrelser

Opdag magien i at klæde dine små i det herligste Paw Patrol tøj. Hos Kids-world har vi en bred vifte af størrelser, der passer til børn i alle aldre. Uanset om dit barn er en lille hvalp på vej til at vokse sig stor, eller allerede er modig som en Paw Patrol figur, har vi det perfekte outfit.

Vores Paw Patrol tøj strækker sig fra str. 74 og 80 for de yngste fans, helt op til str. 128 for de lidt større eventyrere. Vi har Paw Patrol tøj str. 86, 92 til tumlinge, der er klar til at udforske verden, og str. 98, 104, 110 og 116 til de aktive børnehavebørn. Til skolebørnene har vi Paw Patrol str. 122 og 128.

Med vores brede udvalg af størrelser kan du sikre dig, at dine børn altid er klædt på til eventyr, uanset hvor store de bliver. Så tag et kig på vores Paw Patrol tøj i dag og find det perfekte match til dit barns størrelse og stil.

Shop Paw Patrol legetøj med gratis kredit

Hvem siger, at du ikke kan redde dagen og samtidig spare penge? Med vores tilbud om gratis kredit kan du shoppe det seneste Paw Patrol legetøj uden at bekymre dig om at sprænge budgettet.

Uanset om det er det altid populære Paw Patrol tårn, en yndlings figur som Chase eller Skye, eller måske de sjove Paw Patrol legetøjsbiler, kan du købe det nu og betale senere. Ved at tage fordel af vores gratis kredit, er det nemmere end nogensinde at bringe Paw Patrol eventyret lige ind i dit hjem.

Gør dig klar til timevis af leg og fantasi med dit nye Paw Patrol legetøj. Gå på opdagelse i vores udvalg allerede i dag.

Få leveret Paw Patrol med gratis fragt

Når du shopper hos os, har du, så længe at ordren skal leveres i Danmark, muligheden for at vælge at få leveret din ordre med produkter fra Paw Patrol helt gratis. Dette er noget vi har tilbudt længe, og som vi vil blive ved med at gøre.

Når det er sagt, håber vi på, at du finder et eller flere varer fra Paw Patrol i vores sortiment, du kan lide. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind i kategorien med produkter fra Paw Patrol - så er udvalget af varer i hvert fald pænt, og indeholder mange flotte produkter. Benyt endelig vores søgefunktion hvis du leder efter noget konkret.

Har du særlige ønsker, måske nogle andre produkter fra Paw Patrol, som du godt kunne tænke dig at finde i shoppen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeservice.

Tilføjet kurv