Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LOL Surprise

4
Størrelse
20%
Ciao Srl. Udklædning - LOL Surprise! Diva Ciao Srl. Udklædning - LOL Surprise! Diva 239,96 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
20%
Ciao Srl. Lol Surprise Udklædning - Violet Ciao Srl. Lol Surprise Udklædning - Violet 263,96 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
20%
SES Creative Tatoveringer - L.O.L Surprise! SES Creative Tatoveringer - L.O.L Surprise! 79,96 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  
20%
SES Creative Neglesæt - L.O.L Surprise! SES Creative Neglesæt - L.O.L Surprise! 79,96 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  

LOL Surprise

LOL Surprise er det ultimative brand for børn, der elsker overraskelser og kreativ leg. Med de populære LOL Surprise-dukker kan børnene åbne flere lag af overraskelser og opdage unikke dukker med sjove tilbehør.

Hvert lag afslører nye elementer, fra tøj og sko til accessories, der gør legen endnu mere spændende. LOL Surprise har taget verden med storm og fortsætter med at begejstre både børn og voksne med deres innovative og interaktive legetøj.

Historien bag LOL Surprise

LOL Surprise blev lanceret af MGA Entertainment i 2016 og har hurtigt vokset sig til en global sensation. Brandet blev skabt for at give børn en helt ny oplevelse af leg og samling, med fokus på overraskelseselementet. MGA Entertainment, som også står bag andre succesrige legetøjsmærker som Bratz og Little Tikes, har med LOL Surprise formået at kombinere moderne trends med klassisk leg. Siden introduktionen har LOL Surprise udvidet deres sortiment med flere serier og produkter, der alle bygger på konceptet om at overraske og glæde børn verden over.

LOL Surprise udklædning

Gør legen endnu mere magisk med LOL Surprise udklædningstøj. Børnene kan klæde sig ud som deres yndlings LOL Surprise-dukker og leve sig ind i fantasiverdenen. Vores udvalg af kostumer er designet med detalje og kvalitet for øje, så børnene kan nyde timevis af sjov og eventyr. Uanset om det er til Halloween, fastelavn eller bare en almindelig legedag, er LOL Surprise udklædningstøj det perfekte valg.

LOL Surprise tatoveringer og neglesæt

Tilføj et ekstra lag af sjov med LOL Surprise tatoveringer og neglesæt. Disse sæt er perfekte for børn, der elsker at dekorere sig selv med farverige og kreative designs. Fra midlertidige tatoveringer til press-on neglesæt, kan børnene udtrykke deres personlighed og stil. Det er en fantastisk måde at tilføje en ekstra dimension til legen og samtidig booste kreativiteten.

Sådan får du tilbud på LOL Surprise

Hold dig opdateret med de nyeste tilbud og nyheder fra Kids-world ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Følg os også på sociale medier for at få eksklusive tilbud og deltage i spændende konkurrencer. Tilmeld dig i dag og få direkte adgang til de bedste priser på LOL Surprise produkter og meget mere.

Shop LOL Surprise og betal med børnepengekredit

Hos Kids-world tilbyder vi børnepengekredit, så du kan handle LOL Surprise legetøj og betale, når børnepengene kommer. Dette giver dig fleksibilitet og mulighed for at købe de bedste produkter til dine børn uden at skulle vente. Læs mere om børnepengekredit på vores hjemmeside og se, hvordan det kan gøre din shoppingoplevelse endnu bedre.

Gratis fragt på LOL Surprise

Når du handler LOL Surprise hos Kids-world, tilbyder vi gratis hjemmelevering på alle ordrer uanset ordrestørrelsen. Det betyder, at du kan fylde kurven med de nyeste dukker, accessories og meget mere uden at bekymre dig om ekstra fragtomkostninger. Vi sørger for, at dine varer bliver leveret hurtigt og sikkert direkte til din dør.

Tilføjet kurv