Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Easy Camp

21

Easy Camp

Easy Camp

Det danske brand, Easy Camp, har et sortiment, der kan få smilene frem hos både den store og lille campingentusiast. Udvalget af produkter fra Easy Camp tæller både telte, soveposer, lamper og meget andet, der er designet til at gøre campingturen ekstra sjov.

De forskellige Easy Camp telte og soveposer giver familier mulighed for at nyde en campingtur eller udendørslivet på en helt ny måde. Med telte i en lang række forskellige designs finder du nemt et Easy Camp telt, der passer til familiens behov og ønsker, når der skal overnattes i det fri.

Gør campingen sjov med et Easy Camp telt

Hvilket Easy Camp telt skal du så vælge, når du drømmer om en campingtur i telt med familien? Easy Camp laver telte i en lang række forskellige størrelser, så det første du skal få afklaret, når du overvejer at købe et Easy Camp telt, er, hvor mange der skal overnatte i teltet.

Du kan få Easy Camp telte til to personer og op, så når du har fundet ud af, hvor mange der skal overnatte i teltet, er du et skridt tættere på at finde det rette Easy Camp telt.

Næste skridt på vejen til at finde det rette Easy Camp telt er, at du skal afgøre teltets design og udformning. Easy Camp laver en lang række forskellige telte, så der bør være noget for enhver smag at vælge mellem.

Det giver derfor rigtig god mening, at du tænker praktiske elementer ind i din beslutning og dit valg af Easy Camp telt. At teltets udformning fungerer i praksis, er utroligt vigtigt, for driller det praktiske, så kan det få stor indflydelse på selve campingturen og hvor sjovt man har det, mens man er afsted.

Hygge i haven eller på camping med en Easy Camp tipi

De mange variationer i udformningen af Easy Camp teltene betyder også, at du kan vælge mellem et klassisk Easy Camp telt eller en Easy Camp tipi. Forskellene giver sig selv, for mens teltene kører de mere klassiske teltdesigns, så er en Easy Camp tipi måske et godt bud.

Den store Easy Camp tipi kan rumme intet mindre end otte personer, så der er rig plads til hele familien, hvis man vælger at en Easy Camp tipi til sin campingtur.

Tipien er endda nemt at sætte op og pille ned igen, så den burde være indflytningsklar på et kvarters tid - især hvis man er to eller flere til at sætte den op.

Læs mere om tipien i produktbeskrivelsen, hvor du kan se flere specifikationer for de forskellige udgaver, så du kan finde netop den tipi, der passer bedst til den campingtur, som du har planlagt.

Easy Camp soveposer - Prøv Cosmos

Campingturens måske vigtigste faktor kan nemt blive din sovepose, for hvis den og dit underlag ikke er i orden, så venter der nogle lange og dårlige nætter forud, hvilket bestemt ikke er noget, der gør en campingtur sjov.

Derfor er det vigtigt, at du vælger den rette sovepose til turen - og her er Easy Camp Cosmos soveposen et rigtigt godt bud. Easy Camp Cosmos kommer i flere varianter, så der er både junior- og voksenudgaver-

Der hvor Easy Camp Cosmos soveposerne adskiller sig fra hinanden, er selvfølgelig i længden. Juniorudgaven af Cosmos er lidt kortere end voksenudgaven, da den er rettet mod børn.

Easy Camp Cosmos junior har en længde på 170 cm, mens Easy Camp Cosmos har en længde på 210 cm, så på den måde kan du nemt finde ud af, hvilken størrelse du skal vælge en Easy Camp Cosmos sovepose i.

Cosmos soveposerne er et-lags og er udviklet til at kunne bruges fra foråret og frem til efteråret. Cosmos’ komfortgrænse er omkring de 12 grader.

Cosmos junior eller Moon sovepose til børn

Udover Cosmos kan du også få en anden junior sovepose fra Easy Camp - nemlig Moon. Længdemæssigt er de to soveposer meget ens, så det er mere i bredden, at Easy Camp Cosmos og Moon adskiller sig fra hinanden, da Moon har samme bredde hele vejen, mens Cosmos indsnævres løbende ned mod fødderne.

Så har du et barn, der gerne vil kunne brede sig i hele soveposen, så er det en Easy Camp Moon sovepose, som du skal vælge, mens Cosmos er mere egnet til en, der gerne vil krølle sig mere sammen i soveposen.

Husk altid at vælge den sovepose, der giver den bedste komfort for barnet, da det spiller ind på barnets søvn.

Vælg Easy Camp Orbit til de kolde nætter

Venter der derimod en campingtur med lidt køligere temperaturer, så er det måske mere en Orbit sovepose fra Easy Camp, som du bør kigge i retning af. Den har en komfort ned til 4 grader, så den egner sig bedre til de lidt køligere dage.

Easy Camp Orbit soveposen er to-lags og er dermed tykkere end de øvrige soveposer fra Easy Camp. Det ekstra lag og offsetkonstruktionen skal hindre kuldebroer og gøre, at du bedre kan holde varmen ved de lavere temperaturer.

Du kan læse meget mere om de tekniske egenskaber og designet af Easy Camp Orbit soveposen i produktbeskrivelsen, hvor du også nemt kan se dimensionerne på den.

Skab stemning med Easy Camp lamper og lanterner

Sortimentet fra Easy Camp kan mere eller mindre skabe den perfekte campingtur, for udover telte og soveposer laver Easy Camp også både lyskæder, lamper og lanterner, der er beregnet til at tage med på turen.

Alt efter hvilken Easy Camp lampe du vælger, så kan du ofte bruge dem både i teltet og udenfor som et supplement til lejrbålet.

Lamperne kommer i variationer, hvor de enten bruger solceller, opladning via USB-kabel eller batterier som energikilde, så tag endelig energikilden med i overvejelserne, alt efter hvor du skal på campingtur.

Hold dig opdateret på vores Easy Camp tilbud

Slip din indre tilbudsjæger fri og hold dig opdateret på vores kommende Easy Camp tilbud. Du kan enten følge os på diverse sociale medier, hvor vi opdaterer om både nyheder og tilbud. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage nye Easy Camp tilbud direkte på mail, så du ikke går glip af det, næste gang vi er på banen med nye tilbud fra for eksempel Easy Camp.

Mulighed for gratis børnepengekredit ved køb af Easy Camp

Du kan få en fleksibilitet i betalingen af dit køb, når du handler hos Kids-world. Når du for eksempel kæber et Easy Camp telt, kan du vælge at anvende vores gratis børnepengekredit. På den måde udskyder du betalingen, indtil du får udbetalt børnepenge. Dit nye Easy Camp telt sender vi selvfølgelig med det samme.

Få gratis hjemmelevering på dit Easy Camp telt eller tipi

Du skal ikke spekulere på, om du skal betale for fragten eller købe for et bestemt beløb, når du vælger et Easy Camp telt eller sovepose hos Kids-world. Vi tilbyder nemlig gratis hjemmelevering på alle ordrestørrelser, så længe de skal sendes til en dansk leveringsadresse.

Tilføjet kurv