Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

bObles tumlemøbler og tumledyr

157
Anbefalet Alder (Legetøj)
35%
bObles Tumlehus - Town House Balcony - Oslo bObles Tumlehus - Town House Balcony - Oslo 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
35%
bObles Tumlehus - Town House Double - Oslo bObles Tumlehus - Town House Double - Oslo 357,47 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  
35%
bObles Tumlehus - Town City Tower - Helsinki bObles Tumlehus - Town City Tower - Helsinki 519,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
35%
bObles Tumlehus - Town House Terrace - Helsinki bObles Tumlehus - Town House Terrace - Helsinki 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
bObles Tumlehus - Town House Terrace - Copenhagen bObles Tumlehus - Town House Terrace - Copenhagen 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
bObles Tumlehus - Town House Double - Stockholm bObles Tumlehus - Town House Double - Stockholm 357,47 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  
35%
bObles Tumlehus - Town House Balcony - Helsinki bObles Tumlehus - Town House Balcony - Helsinki 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
35%
bObles Tumlehus - Town House - Stockholm bObles Tumlehus - Town House - Stockholm 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
bObles Tumlehus - Town House - Oslo bObles Tumlehus - Town House - Oslo 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
bObles Tumlehus - Town House Terrace - Oslo bObles Tumlehus - Town House Terrace - Oslo 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
bObles Tumlehus - Town House Balcony - Copenhagen bObles Tumlehus - Town House Balcony - Copenhagen 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
35%
bObles Tumlehus - Town Water Tower - Helsinki bObles Tumlehus - Town Water Tower - Helsinki 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
35%
bObles Tumlehus - Town Water Tower - Oslo bObles Tumlehus - Town Water Tower - Oslo 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  

bObles tumlemøbler og tumledyr

bObles tumledyr og tumlemøbler

bObles er et efterhånden ikonisk mærke, der har designet fantasiske møbler, der stimulerer børns motoriske udvikling. Hos Kids-world kan du finde et kæmpe udvalg af tumledyr og tumlemøbler fra bObles til legelysne børn og voksne.

Hvad er bObles lavet af?

Alle produkterne fra bObles er lavet af det bløde og praktiske materiale EVA-skum, som kan holde til børns hårdhændede leg.

Materialet har en overflade, der blødt som hud at røre ved, så helt små børn vil elske at få det mellem hænderne. Produkterne er skridsikre, når de bliver presset ned i et gulv, og de  laver ikke mærker. 

Alle skumdyrene kan let vaskes med vand og sæbe, og de er derfor også sjove at tage med i badet. Tumledyrene har flotte farver, der appellerer til både drenge og piger, og de har kontraststriber, som fanger de helt små børns øjne.

Hvordan leger man med bObles?

bObles har flere forskellige kollektioner, som alle udfordrer dit barn og lader børn lege på forskellige måder.

Fælles for kollektionerne er, at bObles giver børn mulighed for at lege aktivt og udfordre motorikken, samtidig med at de forskellige bObles-elementer kan bruges på flere funktioner. Så det er stort set kun fantasien, der sætter grænserne, når der skal leges med bObles.

Hvilken bObles er bedst?

Hvilken bObles-kollektion du bør vælge produkter fra, afhænger af dit barns interesser og præferencer. bObles har mange kollektioner - Bounce-kollektionen tilbyder dit barn masser af fart og hop, mens Towns-kollektionen lader dem opbygge en by, som de aktivt kan benytte på mange forskellige måder. Hvis dit barn elsker dyr, kan det være, at Animals-kollektionen er det ideelle valg til dem. Derudover findes der også kollektionerne Living, Pippi by bObles og Rainbow. Naturligvis kan bObles fra de forskellige kollektioner også med fordel købes og bruges sammen.

Hvad bruger man bObles til?

bObles er et sortiment af legetøj og aktivitetsmøbler, som stimulerer dit barns motoriske udvikling, indlæring og kreativitet. bObles er lavet af EVA-skum og er sikkert for selv små børn at lege med. bObles kræver at dit barn bruger sin krop og sine hænder på forskellige måder, som styrker deres balanceevne, koordination, kreative tankegang og mere endnu. bObles tumlemøblerne opfordrer dit barn til kreativ leg og er indbegrebet af dansk innovation og design. bObles er multifunktionelle designerprodukter til børn, som passer perfekt ind i alle rum i moderne danske hjem.

bObles - Tid til leg & tumlerier

bObles har lige fra starten samarbejdet med børnefysioterapeuten Louise Hærvig, som har været med til at udvikle tumlemøblerne, så de er udfordrende og stimulerende for børn i alle aldre. Udgangspunktet for alle bObles møblerne er leg. 

Det skal være sjovt at bevæge sig, og bObles møblerne opfordrer børnene til at røre sig gennem leg lige fra de er ganske små, til de lidt støre tumlinge, op gennem skolealderen og også gerne når de er voksne. Som udgangspunk kan børn ikke bevæge sig for meget.

bObles babylegetøj

Er I på jagt efter legetøj til babyer fra bObles, kan I købe det her på siden. de første år af et barns liv sker der mange ting ift. dets motoriske og sanselige udvikling.

Vil I gerne hjælpe jeres dreng eller pige godt på vej ved at styrke dets udvikling, kan I give det forskellig slags bObles legetøj, som både underholder og udfordrer.

Babylegetøj fra bObles

Med bObles babylegetøj får I et stykke legetøj, de fleste babyer kan lege med i flere timer. Har I dermed et ønske om at forkæle jeres pige eller dreng, går I ikke galt i byen med noget nyt bObles babylegetøj.

Stort udvalg af babylegetøj fra bl.a. bObles

Hos os finder I et bredt udvalg af legetøj til babyer fra bObles i mange varianter til både babyer og spædbørn. Benyt vores filter i menubaren for at finde den helt rigtige type og farve. Uanset om I er på udkig efter et stykke legetøj til babyer fra bObles til jeres eget barn, eller I skal bruge en gave til f.eks. fødselsdag, jul eller barnedåb, så kan I finde det lige her.

Historien om bObles

bObles har vundet flere internationale priser for godt og gennemtænkt design i god kvalitet og med hensyn til børns udvikling.

Hele eventyret startede med arkitekten Bolette Blædel, der som nybagt mor i 2006 savnede møbler til børn, som også inviterede til leg og bevægelse. 

Sammen med sin søster, designeren Louise Blædel, skabte hun en række multifunktionelle bObles møbler, der både var flotte at se på, og som samtidigt var motorisk stimulerende. 

bObles tumlemøbler som også pryder indretningen

Tanken var, at bObles møblerne ikke skulle gemmes væk på børneværelset, men også være så smukke, at folk ville have dem stående i stuen.

Der bliver hele tiden udviklet nye produkter i samarbejde med blandt andet børnefysioterapeuter.

Virksomheden turnerer desuden med det, de kalder Tumletid, hvor voksne sammen med deres børn kan få lov til at slippe fantasien og det indre legebarn løs blandt de sjove tumlemøbler, så de kan få inspiration til, hvordan bevægelse kan indarbejdes i hverdagen.

Af populære bObles tumlemøbler kan vi nævne bObles elefant, bObles krokodille, bObles kylling, bObles dino, bObles donut, bObles tumlesten, bObles ælling og bObles skildpadden.

Hvor gammel skal mit barn være for at bruge bObles?

Det spørgsmål er der ikke noget endegyldigt svar på. Du kan både bruge bObles til baby og til barn - men det er klart, at i det tidlige stadie af barnets motoriske udvikling, kræves der lidt mere opmærksomhed fra dig som forældre, end når barnet er større og udviklet mere motorisk.

bObles bolde

Bolde fra bObles er fantastisk legetøj, der kan benyttes af både drenge og piger samt til børn i alle aldre. Kort sagt, man bliver aldrig for gammel til at lege med bolde.

Her på shoppen kan du finde et fint udvalg af bObles bolde og bolde fra andre mærker.

bObles bolde i høj kvalitet

Vi fører bolde fra bObles og en række andre flere mærker i varierende størrelser, farver og materialer. Finder du derfor ikke den den ønskede bold fra bObles, skal du endelig tage et kig i de andre brand-kategorier.

bObles gynge

Her på siden finder du alt vi har af gynger og tilbehør til gynger fra bObles. Det er også her, at du finder den populære bObles donutgynge.

BObles gyngen inviterer børn i alle aldre til leg og sjov, og den kan kombineres med andre af bObles' søde og sjove skumfigurer i skønne farver, så barnet får endnu flere muligheder for leg, der udvikler motorikken.

Gyngen kan hænges op i stropper, der samles i toppen i et drejeled, så den kan dreje rundt om sig selv. Øverst er der en karabinhage, der kan sættes fast til en krog i loftet. Stropperne kan hver især justeres, så gyngen får den helt rigtige højde.

bObles rullebræt

Rullebrætterne fra bObles er blevet et kæmpe hit i utallige hjem med tumlinger. Hvis du allerede kender til tumleprodukterne fra bObles, eller faktisk har flere af dem i hjemmet, bør du absolut overveje et bObles rullebræt som en tilføjelse til samlingen.

Små børn elsker at blive skubbet rundt på det behagelige tumlebræt med 4 hjul forneden. Følelsen af sus i maven og spænding er noget, som du kan introducere dit lille barn for med et rullebræt fra bObles. Rullebrættet kommer i flere forskellige farver, så du kan vælge et, der passer til din indretningsstil. 

En anden genial fordel ved et tumlebræt fra bObles er, at det er designet til interaktiv leg mellem forældre og barn. Dit barn vil elske at blive skubbet rundt på rullebrættet og suse frem og tilbage mellem mor og far. 

bObles rullebrætter er naturligvis lavet af lækre materialer, der er behagelige for dit barn at sidde og ligge på. Selve rullebrættet består af skridsikkert EVA-skum, som gør det sikkert og nemt for dit barn at slippe deres fantasi løs. Dit barn vil elske at transportere rullebrættet rundt selv og styrke motorikken. Lidt ældre børn kan race afsted enten via deres arm og ben - afhængig af, om de ligger på maven eller sidder på tumlebrættet.

Sådan bruger du et bObles rullebræt

En del af det geniale ved bObles rullebrættet er, at det både kan bruges alene og sammensættes med andre tumleprodukter fra kollektionen. Du kan med fordel lægge et andet tumblemøbel ovenpå rullebrættets overflade - så bliver det pludselig til en racerbil eller flyvende tæppe. Rullebrættet vokser også i takt med dit barn - jo ældre dit barn bliver, desto vildere kan i gøre rullebrættet og oplevelsen.

bObles tumlebrættet er heldigvis også super nemt at rengøres. EVA-skummet, som bObles anvender til deres tumlemøbler, er nemlig vandafvisende. Det anbefales, at du bruger en våd klud med et neutralt opvaskemiddel. Du kan også bruge fnugruller, sprit eller bare vaske rullebrættet i badet.

Som nævnt tidligere behøver dit barn ikke vokse fra sit bObles rullebræt. Der er rig mulighed for, at det kan udvikle sig sammen med dit barn ved hjælp af andre produkter fra bObles. Du kan for eksempel købe bObles kylling og sætte det på rullebrættet - det vil dermed støtte dit barns hoved. Når dit barn bliver lidt ældre, kan du placere en bObles elefant i ryggen. Dermed bliver tumlebrættet til en bObles bil - helt perfekt til at suse rundt i hjemmet igen og igen.

Lad dit barn udvikle sin motorik med et bObles rullebræt

bObles er et brand kendt for deres herlige tumleprodukter til mindre børn. Produkterne er enormt interaktive og kræver, at børn bruger deres fysik på diverse måder. Et rullebræt fra bObles vil hjælpe dem med at udvikle deres motorik, bl.a. stimulerer et bObles rullebræt både dit barns vestibulærsans og muskel- og ledsans.

I en verden hvor børn såvel som voksne tilbringer mere og mere tid foran en skærm, er det i den grad vigtigt at opfordre børn til fysisk leg og udvikling så tidligt som muligt. Børn er blevet helt vilde med de bæredygtige tumlemøbler fra bObles. Her er rullebrættet blevet en favorit. Du vil bestemt ikke fortryde dit køb af et tumlebræt fra bObles.

Legetæppe fra bObles

Hos Kids-world tilbyder vi dig et godt udvalg af legetæpper fra bObles og mange andre mærker. Uanset dine børns alder, får du fine muligheder for at finde den ideelle bObles legetæppe til din dreng eller pige.

Vi tilbyder et bredt udvalg af legetæppe brands - inklusive bObles. legetæpper fra bObles er et godt valg.

Vi vil foreslå dig at du bruge vores filter når du leder efter bObles legetæpper til din dreng eller pige. På trods af din smag kan vi garantere dig om, at du vil finde den legetæppe som dig og dit barn leder efter.

Kan man vaske bObles?

Eftersom bObles er legetøj, som børn anvender aktivt, skal de vaskes en gang imellem. Det er heldigvis en nem proces, som både forældre og børn kan hygge sig med at udføre sammen. 

Du skal bruge en bruser eller et badekar, spand eller vaskebalje, en mild universalrengøring, samt en klud eller svamp.

Det første du skal gøre, er, at placere alle dit barns bObles på badeværelset under bruseren. Du skal skylle dem og derefter lave en mild blandet af rengøringsmiddel og vand i en spand. Vask nu bObles legetøjet grundigt og skyl det, når det er vasket tilstrækkeligt. Lad til slut dit barns bObles stå til tørre - du kan eventuelt tørre dem af med et håndklæde.

bObles produkterne er lavet af EVA-skum og tåler ikke hård varme - bObles må derfor aldrig vaskes i opvaskemaskinen.

Hvor kan man købe bObles? Det kan du hos Kids-world

Hos Kids-world finder du et kæmpe udvalg af bObles fra alle kollektionerne. Vi har gjort det super nemt for dig at finde produkter fra bObles her hos Kids-world. Du kan enten bruge vores søgefunktion og indtaste bObles, eller du kan finde bObles som kategori under brands i menuen øverst på vores side.

Køb bObles legetæpper i dag

Vi håber, at du finder den ideelle legetæppe fra bObles til dit barn på Kids-world.

Vi leverer nye legetæpper fra bObles. Derfor stoler vi på, at du finder lige nøjagtig hvad du søger.

Nyheder og tilbud fra bObles

Produkterne fra bObles er uhyre populære, og derfor er det altid en god ting, at holde øje med hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af bObles bliver lanceret. 

På trods af populariteten hænder det alligevel, at vi sætter nogle af produkterne ned, sådan at du kan købe bObles til nedsat pris.

Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra bObles med rabat, gælder det om at holde øje med vores udsalgskategori.

Få leveret bObles helt gratis

Hver gang du handler her på shoppen, kan du, når den skal leveres i Danmark, vælge at få leveret din ordre med produkter fra bObles ganske gratis.

Kreditordning: I forbindelse med placeringen af ordren har du mulighed for at tilmelde dig vores ordning med børnepengebetaling. Inde på betalingssiden kan du se og læse mere om, hvilke specifikke datoer du kan få gratis kredit til.

Når det er sagt, håber vi på, at du finder en eller flere produkter fra bObles i vores udvalg, som du kan lide.

Måtte du lede forgæves efter et bestemt produkt fra bObles, er du mere end velkommen til at sende dit ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv