Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

UGG til børn & teen

28
Størrelse
Skostørrelse
35%
UGG Badesandaler - K Sport Yeah - Bright White UGG Badesandaler - K Sport Yeah - Bright White 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
UGG Badesandaler - K Sport Yeah - Taffy Pink UGG Badesandaler - K Sport Yeah - Taffy Pink 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
UGG Hjemmesko - Uld - Jesse - Navy m. Rød UGG Hjemmesko - Uld - Jesse - Navy m. Rød 419,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  

UGG til børn & teen

De lækre originale UGGs børnesko- og støvler

Siden 1978 har UGG designet lækre sko og støvler med fantastisk kvalitet og håndværk bag sig. Fra det bedste fåreskind til smukt læder og førende teknologi, udvælges alle materialer til deres sko nøje. Med UGG støvler og sko kan børnene også opleve Californiens ånd, når de har dem på.

UGGs støvler til børn er forbehandlet til at være vandresistente og resistente overfor snavs, så de kan modstå både vandpytter, ketchup og alt derimellem. UGGs støvler bevæger sig sammen med børnene, og kan let følge med både når der hoppes, løbes og leges.

Historien om hvordan UGG blev til

UGG blev grundlagt i 1978 af en ung australsk surfer i Californien. Han var helt vild med fåreskind, og ville dele denne kærlighed med verden. I 1980erne var UGGs et symbol på den afslappede livsstil i Californien, og blev solgt i mange surfer shops. I 00'erne blev UGGs rigtigt populære på modescenen, og indtog New York og siderne i magasiner Vogue.

Siden er mærket kun vokset og har nu mange butikker i hele verden. I 2009 samarbejde UGG med skodesigneren Jimmy Choo for at skabe en helt unik kollektion. De har også udgivet en kollektion sammen med Swarovski, som inkluderes UGG sko med Swarovski-krystaller.

UGG støvler i forskellige farver

Hos os kan du finde et bredt udvalg af UGG støvler i forskellige farver. Vores udvalg omfatter populære farver som brun, grå og sort. Uanset om dit barn foretrækker en neutral farve eller ønsker at tilføje lidt farve til sin garderobe, har vi UGG støvler, der passer til enhver smag og stil.

Vores UGG støvler er ikke kun stilfulde, men også komfortable og varme, hvilket gør dem perfekte til de koldere måneder. Du kan finde yderligere information om farverne i produktbeskrivelserne på vores hjemmeside.

UGG støvler i forskellige farver er en fantastisk måde at give dit barn et trendy look, samtidig med at de holder fødderne varme og beskyttede i vintervejret.

Sådan får du tilbud på UGG støvler

Du kan nyde godt af tilbud på UGG støvler ved at besøge vores udsalgskategori, tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på sociale medier. På den måde kan du holde dig opdateret med vores seneste kampagner, rabatter og specielle tilbud, der gør det endnu mere overkommeligt at købe UGG støvler af høj kvalitet.

Vores mål er at give dig den bedste shoppingoplevelse, og vores tilbud på UGG støvler er en del af denne indsats. Hold øje med vores udsalg og kampagner for at spare på dine favoritstøvler.

Husk at vores tilbud på UGG støvler er tidsbegrænsede, så det er en god idé at slå til, når du ser en god deal.

Køb UGG støvler med børnepengekredit

Vi tilbyder en praktisk børnepengekredit til vores kunder. Vi ønsker at gøre shopping af UGG støvler så bekvemt som muligt for vores kunder, så de kan give deres børn den bedste kvalitet uden at skulle bekymre sig om en enkelt betaling.

Børnepengekredit er en fleksibel måde at betale på og det er en del af vores engagement i at gøre shopping hos os så problemfrit som muligt.

Når du vælger at købe UGG støvler med børnepengekredit, vælger du en smidig betalingsløsning, der passer til din økonomi og behov.

Størrelsesguide for UGG støvler

For at sikre den bedste pasform til dit barns UGG støvler, anbefaler vi at se størrelsesinformationen i produktbeskrivelserne. Her kan du finde oplysninger om størrelser og pasform for hvert enkelt produkt.

At vælge den rigtige størrelse er vigtigt for komfort og funktionalitet, så sørg for at følge de angivne målinger og anbefalinger.

Hvis du har spørgsmål om størrelser eller pasform, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte størrelse til dit barns UGG støvler.

Sådan vasker du UGG støvler

For at bevare kvaliteten og udseendet af dine UGG støvler anbefaler vi at følge de vaskeanvisninger, der følger med produktet. Hvis du har mistet disse anvisninger, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få yderligere rådgivning.

UGG støvler kræver særlig pleje for at sikre, at de forbliver i god stand. Sørg for at undgå brug af skrappe kemikalier og følg de anbefalede rengøringsmetoder.

Med den rette pleje kan dine UGG støvler forblive komfortable og stilfulde gennem mange vintersæsoner.

UGG mini støvler til børn

Vi præsenterer stolt vores udvalg af UGG mini støvler til børn. Disse korte UGG støvler kombinerer den velkendte komfort og kvalitet fra UGG med en kompakt og stilfuld silhuet.

UGG mini støvler er perfekte til de mindre fødder og giver stadig den samme varme og komfort som de klassiske UGG støvler. De er ideelle til både indendørs og udendørs brug, og deres alsidighed gør dem til et populært valg blandt børn og forældre.

Få leveret UGG ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra UGG, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores UGG-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Tilføjet kurv