Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

KidsMe

36
Størrelse
40%
KidsMe Sut - Lavendel m. Selvlysende Ring KidsMe Sut - Lavendel m. Selvlysende Ring 23,97 DKK
Oprindeligt:  39,95 DKK  
40%
KidsMe Sut - Blå m. Selvlysende Ring KidsMe Sut - Blå m. Selvlysende Ring 23,97 DKK
Oprindeligt:  39,95 DKK  
40%
KidsMe Sut - Lime m. Selvlysende Ring KidsMe Sut - Lime m. Selvlysende Ring 23,97 DKK
Oprindeligt:  39,95 DKK  
40%
KidsMe Food Feeder Plus Refill - 2-pak KidsMe Food Feeder Plus Refill - 2-pak 41,97 DKK
Oprindeligt:  69,95 DKK  
40%
KidsMe Food Feeder Refill - 2-pak - Large KidsMe Food Feeder Refill - 2-pak - Large 41,97 DKK
Oprindeligt:  69,95 DKK  
40%
KidsMe Squeezer Refill - 2-pak - Runde Huller KidsMe Squeezer Refill - 2-pak - Runde Huller 29,97 DKK
Oprindeligt:  49,95 DKK  

KidsMe

KidsMe - produkter til pleje og spisetid for de mindste børn

KidsMe laver helt fantastiske produkter til små børns spisetid. Mærket skaber innovative produkter, som lærer børn at være aktive deltagere når de spiser. Produkterne er nye her i Danmark, men velkendte i mange andre lande - der er f.eks. solgt over 8 millioner Food Feeders verden over.

Dette produkt er genialt til at danne sunde spisevaner for børn i en tidlig alder. Med den sættes sikkerheden i højsædet, når de yngste børn skal lære at spise. Hvad der er kendetegnende for samtlige produkter, er sikkerhed, kvalitet og design.

Hvordan KidsMe blev til

Grundlæggeren af KidsMe og hans kone var lykkelige, da de fik deres første barn, Edwin. Edwins far ville lade sønnen smage på verden, da han selv var meget glad for forskellige kulturer og deres mad. 

Da Edwin skulle igennem den vigtige overgang fra flydende til fast føde, opstod der nogle almindelige problemer. Mad med ske var udfordrende og kedeligt og der var en kvælningsrisiko. 

Edwins far var opfinder med 30 års erfaring i baby branchen, og han udviklede prototypen til hvad der senere blev Food Feederen. Den tillod Edwin at deltage aktivt i spisningen, og hans far kunne nu se ham prøve nye smage og teksturer helt problemfrit. Det blev let som en leg at introducere friske råvarer til Edwin.

KidsMe lader børn inspirere dem, så de kan levere innovative produkter som gør dagligdagen til noget helt specielt for familien og barnet.

KidsMe babylegetøj

Her på Kids-world.dk finder du et pænt udvalg af babylegetøj fra KidsMe. Vi fører legetøj til babyer i forskellige varianter: Noget babylegetøj lavet af træ, som er et smukt og samtidig et meget holdbart materiale.

Andet legetøj til babyer er lavet af tekstil og er blødt og dejligt for de små børn at kramme og nusse. Andet laves i plastik, så det er nemt at rengøre og holde hygiejnisk.

Underholdende KidsMe babylegetøj

Babylegetøj skal underholde din baby, samtidig med at det stimulerer og udvikler barnets sanser og motorik. Hos Kids-world finder du kun babylegetøj, som er sikkert for de små børn at lege med.

Her på siden finder du vores udvalg af babylegetøj fra KidsMe i god kvalitet, og forhåbentlig har vi netop den type babylegetøj fra KidsMe, som du leder efter.

Køb babylegetøj fra KidsMe her

Hos Kids-world finder du altid et stort udvalg af KidsMe legetøj til babyer, uanset om du er på udkig efter legetøj til en dreng eller pige. Vi har altid en masse forskelligt babylegetøj i forskellige farver, materialer og prisklasser.

KidsMe badelegetøj til børn

KidsMe badelegetøj er fantastisk at have med på stranden. Mange børn holder af at opholde sig i sandet - nogle endda i flere timer.

KidsMe fremstiller herligt badelegetøj til piger og drenge i alle aldre - ideel til de varme sommerdage, som de kan boltre sig med i vandet på sommerdagene.

Udvalget er stort, så vi håber på, at I kan finde noget lækkert badetøj fra KidsMe eller legetøj fra et af de andre fede brands.

Bideringe fra KidsMe til babyer

Klør jeres pige eller drengs gummer? Hvis dette er korrekt, kan en KidsMe bidering være et særdeles godt køb. Det kan være en udfordrende periode, når gummerne klør, og barnet gerne vil 'klø igen'.

Her i kategorien kan I finde hele udvalget af KidsMe bideringe til de yngste. Der vil helt sikkert være en KidsMe bidering, som passer til jeres pige eller dreng.

Bideringene fra KidsMe og de andre brands kan findes i enkle og søde former.

Hårbørster fra KidsMe til børn

Står du og skal bruge en hårbørste til dit barn, er du havnet det rette sted. Vores sortiment af hårbørster fra KidsMe er til både de mindste og ældre børn.

Hårbørsterne fra KidsMe er designet særligt til de små piger og drenge, da det kan være noget af en udfordring at få redt deres hår igennem på en nænsom måde.

KidsMe laver hårbørster til piger og drenge i høj kvalitet. Kort fortalt betyder det, at børste er nøje kontrolleret for, at den lever op til de gode standarder.

Gratis fragt ved køb af KidsMe

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra KidsMe, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Tilføjet kurv