Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Cool-Kidz - Shampoo til baby & børn

3
40%
Cool-Kidz Shampoo - 200 ml - Broccoli Cool-Kidz Shampoo - 200 ml - Broccoli 95,97 DKK
Oprindeligt:  159,95 DKK  

Cool-Kidz

Danske kvalitetsprodukter til børn fra Cool-Kidz

Cool-Kidz laver unikke og naturlige shampooer til børn. Produkterne er perfekte til alle forældre, som ønsker at forkæle børnene med naturlige og skånsomme produkter når de skal i bad.

Cool-Kidz er et familieejet firma fra Nordjylland, og er kendt for deres naturlige produkter af høj kvalitet. De samarbejder tæt med Urtegården, som er deres producent. Alle produkterne er 100% dansk produceret og veganske. De bliver produceret med kærlighed og ud fra børns behov og ønsker.

Krible Krable shampoo

Den forebyggende shampoo Krible Krable indeholder en smule Tea Tree Oil, som minimerer chancen for lus i barnets hår. Den er drøj i brug, plejende og forebyggende, og det anbefales at anvende den efter en afsluttet lusebehandling på barnet. Den er også mild ved barnets hovedbund.

Bomuldsblød shampoo

Et super godt valg af den første shampoo til barnet. Den er meget skånsom overfor sart hovedbund, indeholder ikke parfume eller allergifremkaldende stoffer - den svier ikke hvis barnet får den i øjet.

Gratis fragt ved køb af Cool-Kidz

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Cool-Kidz, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Tilføjet kurv