Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Yumbox

72

Yumbox

Yumbox madkasser

Her kan du købe madkasser fra Yumbox til drenge og piger. Vi har gjort os umage med at have et stort og spændende udvalg af madkasser fra Yumbox og en andre smart brands. Sortimentet består af alt det spændende fra Yumbox, som vi er sikre på, at dit barn eller børn helt sikkert vil finde interessant.

Stort udvalg af Yumbox madkasser

Yumbox madkasser er altid gode til at opbevare dine børns mad i. Madkasser fra Yumbox har mange dekorative motiver i bunden, som eksempelvis havets dyr eller en regnbue.

Du kan også bruge Yumbox madkassen til at gemme resterne fra aftensmaden dagen før og give det med som frokost til børnene næste dag.

I den praktiske Yumbox madkasse med 4 rum - Bento Tapas madkasse, har du 993 ml. Denne madkasse fra Yumbox har hele 4 rum, så du kan opdele maden i forskellige typer.

Du kan have resterne i de 4 rum eller tapas med forskellige madvarer i de 4 rum. Låget på alle Yumbox madkasser er desuden fuldkommen tætte og lækker ikke, så det er sikkert at have i skoletasken.

Kig på vores varierede udvalg af Yumbox madkasser. Du kan både finde Yumbox madkasser med 4, 5 eller 6 rum, termoskåle med enkelte rum og madkasser lavet af plast eller i rustfrit stål med et silikone låg.

Vi har Yumbox madkasser i mange størrelser, fra 320 ml og op til 993 ml. Brug Yumbox madkassen til at stille den lille sult eller brug madkassen til at opbevare en stor frokost til dine børn.

Hvis du er ude efter at finde tilbehør til picnicturen, kan du også finde en Yumbox køletaske og Yumbox køleelementer, der kan puttes i din køletaske eller madpakke og dermed holde maden ekstra kold på en varm dag.

Yumbox madkasser med 4, 5 og 6 rum

Det bedste er, når børnene kan få stillet deres sult via deres medbragte madpakke. Det sparer penge og mindsker madspild. Hvis du har lavet en 3-retters menu dagen før, kan børnene nyde hver en del i deres madpakke med flere opdelte rum.

Vi har Yumbox madpakker med 4, 5 eller 6 rum, hvilket er rigtig praktisk. Undgå at maden bliver blandet sammen ved at opdele det i madkasserummene.

Du kan også finde en Yumbox termoskål med et enkelt rum, hvis du foretrækker dette. Termoskålen har også den fordel, at den holder maden varm. Yumbox har det hele, og vi forhandler det hele hos Kids-world.

Vil du have rigtig mange rum i dine børns Yumbox madkasse, så tag et kig på Yumbox med hele 6 opdelte rum. Her kan du få plads til mange forskellige typer fødevarer og holde dem adskilt. Madkassen holdes sammen med et låg, der har indbygget silikone, så det sidder ekstra godt fast. Du åbner madkassen med den klips der sidder på låget.

Yumbox madkasser i mange forskellige farver

Gør dine børns skoledag fyldt med farver med en Yumbox madkasse i gul, blå, grøn, rød eller lilla. Med en madkasse fra Yumbox behøver du ikke at give dine børn penge med til kantinen, da du kan give dem mad med hjemmefra.

En Yumbox madkasse er også helt ideel, til når børnene skal ud på tur. Så kan de altid have noget lækkert og frisk mad med på turen. En Yumbox madkasse er også praktisk til de lange dage i skolen, hvor barnet har brug for lidt ekstra energi til hjernen i form af en lille snack.

Få et godt overblik over hvilke farver du kan finde Yumbox madpakker i, når du benytter søgefilteret på vores side. I filteret øverst på siden kan du se en liste over de forskellige farver og vælge børnenes yndlingsfarve.

Du kan benytte søgefilteret til flere af dine præferencer. Vi har Yumbox madkasser i alle regnbuens farver og dermed også madkasser, der passer til både piger og drenge.

Yumbox madkasser i mange størrelser

Find hurtigt og nemt de rigtige Yumbox størrelser hos Kids-world. Se vores mange forskellige størrelser på Yumbox madkasser - hvilken størrelse passer bedst til børnene?

Vi har Yumbox madkasser på 662 ml, 733 ml og 933 ml. Derudover har vi også Yumbox opbevaringsterninger i en 3-pak på hver 320 ml. Vi har også Yumbox termoskåle på 420 ml.

En mindre Yumbox opbevaringsterning på 320 ml er smart at have med i den lille skoletaske. 

En mellemstørrelse Yumbox madkasse på 662 ml eller 733 ml er praktisk at have med på tur eller i skoletasken.

Den største Yumbox madkasse på 933 ml er god til de lange skoledage og udflugter. Her kan børnene have mange forskellige madvarer med.

Husk en Yumbox drikkedunk

Brug en Yumbox drikkedunk som tilbehør til Yumbox madkasser. Yumbox drikkedunke er designet så de matcher Yumbox madkasser.

Yumbox drikkedunken kan indeholde helt op til 420 ml væske. Yumbox drikkedunkene kan holde væske varm i op til 12 timer eller koldt i et helt op til 24 timer.

Til nogle af Yumbox drikkedunkene får du tre bånd i forskellige farver inkluderet sammen med din Yumbox drikkedunk. De kan sættes rundt om flasken, hvilket gør Yumbox drikkedunken mere iøjnefaldende, så børnene bedre kan se den. Det giver også et bedre greb om flasken. Yumbox drikkedunken er lavet i rustfrit stål og skal vaskes i hånden, gerne direkte efter brug.

Yumbox inspiration til madpakken

Bliv inspireret af vores Yumbox madkasser til at vælge en madpakke til dine børn. Med en madpakke sparer du penge frem for at give børnene penge til kantinen, og du mindsker madspild ved at bruge madrester. Du får færre udgifter og det er også bæredygtigt.

Børnene bliver glade for at spise medbragt mad i en Yumbox madkasse. De mange motiver inde i madkassen er sjove og hyggelige for børnene. Få Yumbox inspiration med de søde Yumbox madkasser og få en mere praktisk hverdag med mange fordele.

Kan Yumbox tåle opvaskemaskine

De praktiske madkasser fra Yumbox kan godt tåle at komme i opvaskemaskinen, men dog højest på 65 grader. Det er også vigtigt at tage Yumbox madkasser ud, når opvaskemaskinen når til sit tørreprogram. Det anbefales, at du vasker din Yumbox madkasse op i hånden efter brug.

Sådan får du gode Yumbox tilbud og Yumbox på udsalg

Følg med i vores Yumbox tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil du få direkte besked om Yumbox udsalg og meget mere i din indbakke, efter at du har oplyst din e-mail til os.

Vi har ofte rigtig gode tilbud hos Kids-world, så det er et godt valg at få vores nyhedsbrev. Så er du samtidig også sikker på at få besked, når vi har Yumbox madkasser eller andre af vores produkter på tilbud.

Der er altid noget godt at komme efter. Se for eksempel vores side for udsalg for at se alle tilbud fra dag til dag.

Få leveret Yumbox ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Yumbox, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores Yumbox-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte madkasser. Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Tilføjet kurv