Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Playgro legetøj

98
Anbefalet Alder (Legetøj)
30%
Playgro Badelegetøj - Flydende Flodhest - Puttekasse Playgro Badelegetøj - Flydende Flodhest - Puttekasse 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
30%
Playgro Bamse - Flat Comfort Bear Playgro Bamse - Flat Comfort Bear 153,97 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  
30%
Playgro Aktivitetstæppe - Woodland Aktivitetsgym m. Projektor Playgro Aktivitetstæppe - Woodland Aktivitetsgym m. Projektor 839,97 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  
30%
Playgro Musikuro - Dreamtime Musik Uro m. Lys Playgro Musikuro - Dreamtime Musik Uro m. Lys 426,97 DKK
Oprindeligt:  609,95 DKK  
35%
Playgro Ophæng - Hundevalp Playgro Ophæng - Hundevalp 58,47 DKK
Oprindeligt:  89,95 DKK  
30%
Playgro Aktivitetslegetøj - Hund - Pink Playgro Aktivitetslegetøj - Hund - Pink 146,97 DKK
Oprindeligt:  209,95 DKK  

Sjovt legetøj fra Playgro

Tiden flyver, når man har det sjovt! I mere end 25 år har Playgro udviklet innovativt kvalitetslegetøj til babyer verden over. Playgro startede i Melbourne, Australien, og er nu blevet et internationalt anerkendt firma som elsker at dele deres produkter med familier overalt.

Playgro går højt op i sikkerhed og kvalitet - produkterne gennemtjekkes altid mange gange for at sikre, at de er helt sikre for babyer. 100% af deres produkter lever op til sikkerhedsstandarder verden over. Alt legetøj fra Playgro er: uden skadelige stoffer, uden phthalater, bly eller BPA.

Designet i Australien

Playgro er et mærke inspireret af børns udvikling og leg, og deres produkter blander den nyeste teknologi med en stor forståelse af børn og forældres behov verden over.

Playgro er specialister inden for udvikling af aktivitetslegetøj til spædbørn. Produkterne gør børnene glade og aktive, og opfordrer dem til at øve vigtige evner for deres udvikling. Med et talentfuldt team af produktudviklere, industrielle designere, grafiske designere og illustratorer skaber Playgro helt unikke produkt designs og karakterer. 

Med deres erfaring og markedsforståelse skaber Playgro nye ideer, og udvikler dem fra koncept til det færdige produkt. Produkterne giver babyer mulighed for at tænke, se, lytte og mere - og vigtigst af alt - at smile og have det sjovt!

Playgro babylegetøj

Babylegetøj fra Playgro er udviklet til at stimulere og udvikle din babys sanser og motorik.

Vi har et godt sortiment af forskelligt babylegetøj, som på forskellige måder formår at underholde barnet, samtidig med at det baner vejen for den sanselige og motoriske udvikling.

Sjovt babylegetøj fra Playgro

Noget legetøj til babyer kan sige lyde eller har andre funktioner, som er designet til at fremme din babys udvikling, mens andet babylegetøj er rart at røre ved og hyggeligt for dit lille barn at lege med.

Pænt udvalg af babylegetøj fra bl.a. Playgro

Hos os finder du altid et stort udvalg af Playgro legetøj til babyer, uanset om du er på udkig efter babylegetøj til piger og drenge. Vi har altid forskellige materialer, farver og prisklasser.

Badelegetøj fra Playgro til børn

Playgro producerer badelegetøj, som jeres barn vil nyde at lege med, og her hos Kids-world har vi et fint sortiment af badetøj fra Playgro og badelegetøj fra mange andre.

I vil bestemt kunne finde noget fedt Playgro badelegetøj eller legetøj fra et af de andre smarte mærker her ved Kids-world.

Med dét sagt, håber vi på, at det lykkedes jer at finde det badelegetøj fra Playgro, som I har ledt efter. I kan evt. benytte søgefunktion, hvis I leder efter noget specifikt fra Playgro eller et af de andre brands.

Legetæppe fra Playgro

Vi tilbyder et vidunderligt udvalg af legetæpper fra mærker som Playgro med flere. Uanset dit barns alder, er Kids-world stedet hvor du finder lige nøjagtigt det, du søger.

Vi fører et solidt udvalg af legetæppe brands - inklusive Playgro. legetæpper fra Playgro er et godt valg.

Vi vil foreslå at du bruger vores filter når du søger efter legetæpper fra Playgro til din dreng eller pige. På trods af din smag kan vi forsikre dig om, at du kan finde den legetæppe som du og din pige eller dreng leder efter.

Køb Playgro legetæpper i dag

Hvis du købe din drengs eller piges næste Playgro legetæppe hos Kids-world, bliver vi meget glade og vi garanterer dig for, at du ikke fortryder det.

Vi tilbyder gode legetæpper fra Playgro. Derfor stoler vi på, at du finder lige nøjagtig hvad du søger efter.

Playgro bøger

Playgro bøger er intet mindre end fantastiske. Det er bestemt ikke en dum idé, at lade din dreng eller pige tidligt at få øjnene op for bøgernes verden. Han eller hun vil helt sikkert elske det. Vi har et nydeligt udvalg af Playgro bøger og bøger fra mange flere.

Fine Playgro bøger

Hvis du er på udkig efter pæne stofbøger, malebøger, billedbøger, træbøger eller badebøger fra fx Playgro, er du havnet det rette sted.

Playgro børnebøgerne produceres specielt til børn, og er således af god kvalitet og slidstærkt. Piger og drenge, særligt de mindste, vil gerne putte ting i munden og bide i dem, dét kan bøgerne fra Playgro fint holde til.

Køb legetøj fra Playgro med fri fragt

Når I shopper her på shoppen, kan I kvit og frit få leveret jeres legetøj fra Playgro helt uden beregning.

Kreditordning: Når I handler her på Kids-world.dk, kan I tilvælge vores gratis kreditordning, hvor I kan vælge at betale den første i en måned, eller når børnepengene udbetales. Ordningen tilvælges inde på betalingssiden, hvor I også kan se, hvilke kreditmuligheder I har.

Måtte I lede forgæves rundt omkring på shoppen efter et specifikt produkt fra Playgro, skal I endelig bare sende jeres ønsker til vores kundeservice.

Tilføjet kurv