Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Asics sko til børn

39
Skostørrelse
35%
Asics Sko - Pre Venture 9 GS - Black/Bright Orange Asics Sko - Pre Venture 9 GS - Black/Bright Orange 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Asics Sko - Pre Venture 9 GS - Deep Ocean/Hot Pink Asics Sko - Pre Venture 9 GS - Deep Ocean/Hot Pink 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Asics Sko - Patriot 13 GS - Light Garnet/Champagne Asics Sko - Patriot 13 GS - Light Garnet/Champagne 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Asics Sko - Patriot 13 PS - Black/Digital Violet Asics Sko - Patriot 13 PS - Black/Digital Violet 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
40%
Asics Sko - Patriot 13 GS - Black/Island Blue Asics Sko - Patriot 13 GS - Black/Island Blue 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  

Asics sko til børn

Asics sneakers og løbesko til børn

Hvis du er på udkig efter nogle gode løbesko til børn eller sneakers til børn, så er du kommet til det helt rette sted. Med et par Asics sneakers og løbesko, finder du et stærkt bud på et par gode sko til dit barn.

Hos Kids-world har vi et stort udvalg af både løbesko og sneakers til børn. Blandt vores store udvalg finder du Asics løbesko, som har mange af de samme features, som har gjort skoene kendte og populære blandt voksne.

Hvor kommer Asics sko fra?

Asics er et japansk mærke, der blev grundlagt tilbage i 1949 af Kihachiro Onitsuka. Oprindeligt hed virksomheden Onitsuka Co., men skiftede efterfølgende navn til Asics i 1977 i forbindelse med en sammenlægning med to andre virksomheder.

Navnet Asics er en forkortelse af de latinske ord anima sana in corpore sano. Det betyder: du skal bede for et sundt sind i en sund krop. Det er også den tilgang, der ligger bag Asics tilgang til deres produkter - især deres løbesko.

I begyndelsen af 1950’erne præsenterede Asics først deres første bud på basketballstøvler og derefter løbesko. De første løbesko var lavet med henblik på maratonløb.

Udviklingen af sko tog hurtigt fart. Allerede i 1960’erne kunne du få Asics løbesko, der minder om dem, som man kan få i dag.

Asics kastede sig løbende ud i at lave sko til forskellige sportsgrene, imens man for alvor begyndte at satse på løbeskoene i slutningen af 1970’erne. Herfra begyndte Asics at arbejde mere og mere med teknologien bag løbeskoene, så de kunne udvikle dem til at give bedre løb for brugerne.

Sådan finder du de rigtige Asics løbesko

Asics har igennem mange år udviklet deres løbesko, så du med et par Asics løbesko til børn kan være med til at give dit barn en god start på løb.

Se også om du kan finde et par Asics håndboldsko eller Asics badmintonsko her i vores udvalg af Asics sko til børn. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt de enkelte Asics løbesko eller sneakers kan bruges til de forskellige sportsgrene, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der kan hjælpe dig med at finde svar på dine spørgsmål.

Asics sneakers og løbesko i mange farver

Du kan derfor få både Asics sneakers og Asics løbesko til børn og voksne i dag, hvor de er designet til at give den bedste comfort og støtte, uanset hvordan din fodstilling og løbestil er.

Derfor er Asics sneakers også populære til dagligdagsbrug hos mange, idet du med et par Asics løbesko får en god støtte til din fod.

Hold løbende øje med vores side med Asics sko til børn og se de forskellige modeller. Du kan få Asics sko til børn i en lang række varianter. Du kan både få Asics løbesko i farver som sort, hvid, blå, lyserød og en lang række andre farver.

Stort udvalg af Asics løbesko og sneakers

Vi tilbyder et stort og varieret udvalg af Asics sko, så du altid kan finde flere forskellige modeller i forskellige størrelser.

Du finder både Asics GT-modeller og en lang række andre forskellige Asics sneakers og sko her hos Kids-world.

Asics størrelser

Hvor store skal dine Asics sko være? Hvis du er i tvivl om, hvilken skostørrelse du skal vælge, kan du her finde en størrelsesoversigt over de forskellige Asics sko.

Størrelse

CM

27

17

28,5

17,5

30

18,5

31,5

19,5

32,5

20

33

20,5

33,5

21

34,5

21,5

35

22

35,5

22,25

36

22,5

37

23

Asics outlet, tilbud og nyheder

Det kan godt betale sig at holde sig opdateret på de nyeste modeller og aktuelle Asics sko tilbud her hos Kids-world. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så modtager du løbende aktuelle tilbud på Asics sneakers og andre mærker. På den måde er du altid opdateret, når vi har udsalg eller præsenterer nye og spændende mærker.

Asics sko med hurtig og gratis hjemmelevering

Asics har slået sig fast som et af de stærkeste mærker på markedet, når det gælder sneakers og løbesko til børn. Når du køber et par Asics sko til børn hos Kids-world, får du både gratis hjemmelevering og en kort leveringstid.

Bestiller du dine Asics løbesko hos os, så bestræber vi os på at sende dine sko samme dag, hvis du bestiller inden kl. 15:00. Det betyder også, at du modtager dine Asics sneakers indenfor en til to arbejdsdage efter, at du har placeret din bestilling. Ikke nok med den hurtige leveringstid så er leveringen også gratis.

Tilføjet kurv