Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Scandinavian Baby Products

17

Scandinavian Baby Products

Scandinavian Baby Products

Scandinavian Baby Products er en af de største distributører af babyprodukter og legetøj i hele Europa.

Firmaets produkter distribueres i flere end 15 brands - og der tilføjes stadig flere.

Scandinavian Baby Products blev stiftet i september 2013 af Christian Bendtsen og Lasse Rolighed Olesen. Firmaet er 100% danskejet.

Brandet har mere end 2000 forskellige produkter over mere end 15 brands og populære licenser. Scandinavian Baby Products går meget op i distributionen af kvalitetsprodukter til babyer og børn, med fokus på miljøet og socialt ansvar i forhold til produktionen.

Scandinavian Baby Products har til formål at distribuere de bedste baby- og børneprodukter i Europa, med stort fokus på økologi, bæredygtighed og produktsikkerhed.

Sortimentet består af et stort produktudvalg, der inkluderer selvejede og distribuerede brands. Det er karakteristisk for Scandinavian Baby Products, at produkterne komplementerer hinanden.

Shop Scandinavian Baby Products med gratis fragt

Der er mange fordele ved at købe Scandinavian Baby Products direkte fra vores webshop. Du får eksempelvis gratis fragt til enhver adresse i Danmark.

Vi har altid bemanding på vores lager alle ugens dage. Dette sikrer hurtig afsendelse af dine produkter fra Scandinavian Baby Products. Du bør derfor ikke tøve med at købe Scandinavian Baby Products hos Kids-world.

Tilføjet kurv