Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Den Goda Fen

136
Størrelse
Skostørrelse
30%
Den Goda Fen Udklædning - Vampyr - Rød/Sort Den Goda Fen Udklædning - Vampyr - Rød/Sort 244,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
30%
Den Goda Fen Udklædning - Batgirl Kjole m. Kappe - Sort Den Goda Fen Udklædning - Batgirl Kjole m. Kappe - Sort 244,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
30%
Den Goda Fen Udklædning - Babblarna Babba - Brun Den Goda Fen Udklædning - Babblarna Babba - Brun 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Den Goda Fen Udklædning - Babblarna Dadda - Grøn Den Goda Fen Udklædning - Babblarna Dadda - Grøn 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  

Den Goda Fen

Eventyrlig udklædning til børn fra Den Goda Fen

Den goda fen er et svensk brand, som skaber fantasifulde og legende kostumer til børn af høj kvalitet, samt diverse former for tilbehør til udklædning. Den Goda Fen har et bredt sortiment af udklædning til børn, både fine prinsesse kjoler, fe-kjoler og nederdele, doktorsæt, politi udklædning, brandmand kostume, ridder, konge, abe, tiger, bjørn, dinosaur, heks, batman og meget meget mere.

Hos Den Goda Fen finder du alt som børn behøver til Halloween og fastelavn, eller bare til en speciel udklædningsfest. Den Goda Fen har kostumer til børn i alderen 3-10 år. 

Bag om brandet Den Goda Fen

Den Goda Fen er et familiefirma, som blev grundlagt i 1997 af den svenske Helena Vis. De skaber forskellige former for udklædning til børn, og udvikler nye kostumer samt producerer gamle klassikere med moderne opgraderinger. Helena Vis har selv været med til at designe både kostumer og tilbehør for mærket gennem årene.

Produkterne bliver produceret i både Europa. Tyrkiet og Kina, og der bruges meget tid på at sikre kvaliteten. Hos Den Goda Fen får man rigtig fin børn udklædning til rimelige priser. Den Goda Fen har hovedkontor i Stockholm og lager i Gøteborg.

Tilføjet kurv