Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Ver de Terre tøj til børn og teen

92
Størrelse
35%
Ver de Terre Dunfrakke m. Pels - Heather Ver de Terre Dunfrakke m. Pels - Heather 1.429,97 DKK
Oprindeligt:  2.199,95 DKK  
35%
Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Heather Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Heather 1.429,97 DKK
Oprindeligt:  2.199,95 DKK  
35%
Ver de Terre Flyverdragt m. Pels - Dun - Kangaroo Ver de Terre Flyverdragt m. Pels - Dun - Kangaroo 1.462,47 DKK
Oprindeligt:  2.249,95 DKK  
35%
Ver de Terre Flyverdragt m. Pels - Dewberry Ver de Terre Flyverdragt m. Pels - Dewberry 1.592,47 DKK
Oprindeligt:  2.449,95 DKK  
40%
Ver de Terre Dunjakke - Dark Moss Ver de Terre Dunjakke - Dark Moss 899,97 DKK
Oprindeligt:  1.499,95 DKK  
40%
Ver de Terre Sommerjakke - Confetti Ver de Terre Sommerjakke - Confetti 659,97 DKK
Oprindeligt:  1.099,95 DKK  
40%
Ver de Terre Dynejakke - Gul Ver de Terre Dynejakke - Gul 719,97 DKK
Oprindeligt:  1.199,95 DKK  
40%
Ver de Terre Dunvest m. Bælte - Flamingo Ver de Terre Dunvest m. Bælte - Flamingo 839,97 DKK
Oprindeligt:  1.399,95 DKK  
40%
Ver de Terre Dunvest - Gul Ver de Terre Dunvest - Gul 689,97 DKK
Oprindeligt:  1.149,95 DKK  
40%
Ver de Terre Dunvest - Gul Ver de Terre Dunvest - Gul 839,97 DKK
Oprindeligt:  1.399,95 DKK  
40%
Ver de Terre Dunvest - Peach Ver de Terre Dunvest - Peach 689,97 DKK
Oprindeligt:  1.149,95 DKK  
40%
Ver de Terre Dunvest - Peach Ver de Terre Dunvest - Peach 839,97 DKK
Oprindeligt:  1.399,95 DKK  
40%
Ver de Terre Dunjakke - Apricot Ver de Terre Dunjakke - Apricot 749,97 DKK
Oprindeligt:  1.249,95 DKK  
40%
Ver de Terre Dunjakke - Gul Ver de Terre Dunjakke - Gul 899,97 DKK
Oprindeligt:  1.499,95 DKK  
40%
Ver de Terre Dunjakke - Gul Ver de Terre Dunjakke - Gul 749,97 DKK
Oprindeligt:  1.249,95 DKK  
40%
Ver de Terre Dunvest - Brownie Ver de Terre Dunvest - Brownie 839,97 DKK
Oprindeligt:  1.399,95 DKK  
40%
Ver de Terre Dunjakke - Mahogany Rose Ver de Terre Dunjakke - Mahogany Rose 899,97 DKK
Oprindeligt:  1.499,95 DKK  
40%
Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Brownie Ver de Terre Dunjakke m. Pels - Brownie 1.349,97 DKK
Oprindeligt:  2.249,95 DKK  

Ver de Terre tøj til børn og teen

Ver de Terre - minimalistisk overtøj til børn og teenagere

Det danske luksusmærke Ver de Terre har designet overtøj til børn siden 1993, med fokus på godt design og materialer af høj kvalitet. Produkterne er designet med en god pasform, så alle børn kan føle sig godt tilpas og bevæge sig let rundt - og dermed kun behøve at fokusere på at lege og at have det sjovt.

Overtøjet til børn er både funktionelt, holdbart og sikkert - hætterne på jakker, regntøj, frakker og flyverdragter er aftagelige med trykknapper og har ingen snore. Tøjet er lamineret på bagsiden og passer derfor til forskellige vejrforhold.

Der er mange modeller til børn og overtøj til alle de 4 årstider i den absolut bedste kvalitet. Der anvendes kun de bedste materialer som jævnligt undergår kvalitetstests. Nogle modeller anvender pels på hætten, og al pels kommer fra Saga Furs, som forhandler pels fra europæiske lande hvor dyrevelfærden er sikret.

Komplet dansk luksus design

Selvom navnet lyder fransk, er Ver de Terre faktisk 100% dansk og designet af Karin Brandt. Hun manglede rigtigt kvalitets overtøj til sine børn og kom derfor på idéen til Ver de Terre i 1993. Stilen på overtøjet til børn er enkel og meget skandinavisk, med både neutralt farvede- og nogle lidt mere farverige modeller.

Ver de Terres overtøj er også kendt for dets holdbarhed - det kan let gå i arv til de yngre børn på grund af den lækre kvalitet og hvor slidstærkt det er.

Karin Brandt, kvinden bag det hele, har endda udtalt sig til pressen: "Vi lever og ånder for unikt design og god kvalitet. Det har konsekvenser, men strategien er helt klar: Vi vil ikke være alt for alle, men for nogen - alt. Det vil aldrig ændre sig."

Ver de Terre flyverdragt

En Ver de Terre flyverdragt er helt perfekt til leg i vinterperioderne, hvor flyverdragten rigtig kommer til sin ret ved at holde børnene varme og tørre.

Vi har samlet udvalget af Ver de Terre flyverdragter her på siden - finder du ikke den helt rigtige Ver de Terre flyverdragt her, bør du tage et kig på flyverdragterne fra alle de andre brands i den overordnede flyverdragt-kategori.

Ver de Terre bruger udelukkende pels fra Saga Furs, som forhandler pels fra europæiske lande, hvor der stilles høje krav til dyrevelfærden.

Saga Furs er din garanti for, at pelsen er produceret med respekt for dyrene, og ansvarlighed og gennemsigtighed er altid helt centralt.

Stort udvalg af lækre Ver de Terre flyverdragter

Her hos Kids-world har vi samlet et imponerende udvalg af Ver de Terre flyverdragter til børn i alle aldre. Vores sortiment inkluderer både Ver de Terre flyverdragter og vinterjakker, der passer til alle dine behov.

Uanset om du leder efter en varm og komfortabel flyverdragt til de kolde vintermåneder eller en letvægtsjakke til overgangsperioden, har vi det hele. Vi har også et bredt udvalg af farver og stilarter, så du kan finde den perfekte Ver de Terre flyverdragt til dit barn. Se vores udvalg af Ver de Terre flyverdragter og vælg kvalitet og stil til dit barn.

Praktiske Ver de Terre flyverdragter i flotte styles

Når du er på udkig efter en dragt, at det vigtigt at tage højde for dragtens egenskaber: vandtæthed, vindtæthed, åndbarhed, om sømmene er tapede eller ej, og hvordan isoleringen er. Dragtens primære formål er, at hold barnet tørt og varmt mens han eller hun er udenfor i de kolde og blæsende perioder.

Ver de Terre laver nogle rigtig lækre flyverdragter rent designmæssigt - sådan at stort set alle kan finde en Ver de Terre flyverdragt, som passer lige til deres smag.

Ver de Terre går ikke på kompromis med kvaliteten

Når du jagter årets flyverdragt, er det vigtigt at holde øje med flyverdragtens egenskaber: åndbarhed, vindtæthed, vandtæthed, om sømmene er tapede eller ej, og hvordan isoleringen er.

Flyverdragtens primære formål er, at holde barnet varmt og tørt mens han eller hun bevæger sig udenfor.

Dertil har Ver de Terre gjort en masse for, at du med god ro i sindet, kan klæde dit barn på i en smart Ver de Terreflyverdragt, som både beskytter dem mod kulde og vind på samme tid. Det skulle være overraskende, hvis ikke I finder noget, som passer i jeres smag.

Ver de Terre flyverdragtens formål er praktisk

Man kan sige, at udseendet står i 2. geled, da flyverdragten fra Ver de Terre har det primære formål at være praktisk.

Sammenligner du en Ver de Terre flyverdragt med et sæt med et par skibukser og en vinterjakke, vil der altid være en risiko for, at barnet føler træk ind ved åbningen mellem jakken og bukserne.

Der skal noget mere til, før kulden og regnen kan mærkes på samme måde, når de har den lukkede flyverdragt på.

Der er dog også nogle fordele ved at gå med todelt overtøj, da det giver børnene mere frihed til at bevæge sig.

Holder dit barn af at spille håndbold eller klatre i legestativerne på legepladsen, kan det være, at I skal kigge på nogle af de alternativer, som vi tilbyder.

Vælg mellem Ver de Terre flyverdragter i mange forskellige farver

Ver de Terre forstår vigtigheden af at tilbyde valgmuligheder, når det kommer til farver. Vores udvalg af Ver de Terre flyverdragter omfatter et væld af farver, så du kan finde den helt rigtige til dit barn.

Uanset om du leder efter klassiske nuancer som sort, blå eller grå, eller om du ønsker at tilføje lidt farve med røde, grønne eller lyserøde flyverdragter, har vi noget for enhver smag.

Se vores udvalg af Ver de Terre flyverdragter i forskellige farver og find den perfekte dragt til dit barn.

Stort udvalg af Ver de Terre jakker

Vi har et bredt udvalg af jakker til både piger og drenge fra blandt andet Ver de Terre, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med jakkens kvalitet.

I har derfor de rette forudsætninger for, at finde årets jakker, uanset ønsker for stil, farver og design. Fandt I ikke den helt rigtige Ver de Terre jakke? Tag jer endelig et kig rundt i resten af udvalget af jakker til børn - sortimentet er enormt, så I burde kunne finde noget til jeres smag.

Hvad end I mangler en jakke til dagene med skiftende vejrforhold, som jeres barn kan bruge til aktiviteter eller en jakke til fine lejligheder, så er I sikker på at finde en skøn Ver de Terre jakke til jeres barn - hvis ikke I finder en jakke fra Ver de Terre, så fra et af de andre skønne mærker vi fører her ved Kids-world.

Smarte og varme Ver de Terre vinterjakker

Udover vores fantastiske udvalg af Ver de Terre flyverdragter tilbyder vi også Ver de Terre vinterjakker, der er ideelle til at holde dit barn varmt og beskyttet i de kolde måneder.

Ver de Terre vinterjakker er kendt for deres kvalitet og stil. De er designet til at modstå det barske vintervejr og samtidig bevare en moderne og trendy æstetik.

Udforsk vores udvalg af Ver de Terre vinterjakker og vær forberedt på at give dit barn den bedste beskyttelse mod kulde og vind.

Lækre vinterjakker fra Ver de Terre til drenge og piger

Vinterjakkerne fra Ver de Terre fås i forskellige designs og styles med/uden print - vi har vinterjakker for enhver smag. Kig dig omkring i vores store udvalg af vinterjakker fra Ver de Terre - mon ikke du finder noget, i kan lide.

Vi har vinterjakker til drenge og piger, og hvis ikke der er en Ver de Terre vinterjakke, som passer, så kan det være, at du kan finde vinterjakker fra andre brands.

En række af vinterjakkerne i vores sortiment kan også anvendes som en jakke til overgangsperioden pga. deres gode evne til at ventilere og holde barnet varmt.

Ver de Terre vinterjakker med praktiske egenskaber

Det er vigtigt, at du sætter dig lidt ind i, hvilke praktiske egenskaber vinterjakker fra Ver de Terre skal have. Ofte oplyser producenten, om vinterjakken er vandtæt og vindtæt, og hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan klare. Producenten nævner også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Det kan anbefales at gå efter en Ver de Terre jakke med god åndbarhed, da sved nemmere kan blive transporteret væk fra kroppen og ud gennem stoffet. At vinterjakken er åndbar, betyder ikke, at vand nemt kan sive igennem vinterjakken.

Når du alligevel er ved at tjekke vinterjakkens egenskaber, bør du også kontrollere at sammenføjningerne, syningerne og sømmene er i orden og uden fejl og mangler. Vælg en Ver de Terre vinterjakke efter din dreng eller piges behov.

Fleece fra Ver de Terre til baby og barn

Er det nødvendigt at give jeres pige eller dreng i noget praktisk overtøj, der ikke er for tungt, er fleecetøj et godt bud. Fleecetrøjer, fleecedragter og fleecebukser er lette og kan bruges som helårsbeklædning.

Vi har et godt udvalg af fleecetrøjer, fleecedragter og fleecebukser til baby og barn i mange farver og farvenuancer. Ver de Terre laver fleecetøj, som passer til de fleste børn.

Jeres barn vil elske en Ver de Terre fleece, da den er velegnet til udendørs brug hele året rundt; de kolde efterårs- eller forårsdag, en kølig sommeraften og som underjakke om vinteren. Fleecetøjet passer godt under regntøjet på en regnvejrsdag.

Sommerjakker fra Ver de Terre

Bliv sommerklar med en smart Ver de Terre sommerjakke. Sommerjakker fra Ver de Terre kan både være vand- og vindtætte - nogle af dem har et let vattering, sådan at dit barn også kan bruge sommerjakke på de kølige sommeraftener. Ens for alle sommerjakken fra Ver de Terre er, at de alle er i en høj kvalitet med et moderne design.

Hvis du leder efter en jakke til sommerdagene, som din dreng eller pige kan have på, til både hverdag og aktiviteter eller til lidt pænere brug, så er du sikker på at finde den rigtige Ver de Terre sommerjakke eller en sommerjakke fra et af de mange andre mærker.

Ver de Terre halsedisser

Giv din dreng eller pige en lækker halsedisse fra Ver de Terre på, og undgå kolde ører og hals. Ver de Terre halsedisserne er eksempelvis rigtig gode til overgangsperioderne mellem de forskellige sæsoner, hvor det ikke altid er lige nemt at vide, hvor mange lag dit barn skal have på.

Veste fra Ver de Terre

Skal I være fine i tøjet? Så kan en lækker Ver de Terre vest være. Vi kan tilbyde et godt udvalg af flotte Ver de Terre veste til drenge og piger. Se dig omkring i vores store udvalg af veste fra Ver de Terre og mange flere. Du kan finde veste til både fritid og sport.

Godt udvalg af tasker fra Ver de Terre

Vi fører et bredt udvalg af tasker fra en bred vifte af lækre brands som blandt andet Ver de Terre. Udvalget er bredt, så du kan både finde enkeltfarvede og flerfarvede tasker i flotte farver.

Hvad end du er på udkig efter en taske for det praktiske, eller en til at give dit daglige look et løft, så finder du det her hos os. Se også vores Ver de Terre udsalg.

Størrelsesguide for Ver de Terre flyverdragter og vinterjakker

Vi forstår vigtigheden af at finde den rigtige størrelse, når det kommer til børnetøj. Derfor tilbyder vi en detaljeret størrelsesguide til Ver de Terre flyverdragter og Ver de Terre vinterjakker.

I vores størrelsesguide kan du finde oplysninger om målinger og pasform for hvert enkelt produkt. Dette hjælper dig med at vælge den perfekte størrelse til dit barn og sikre, at Ver de Terre flyverdragten passer godt.

Vi anbefaler altid at tjekke størrelsesguiden, inden du foretager dit køb, så du kan shoppe med tillid og vide, at du vælger den rigtige størrelse til dit barn.

Vask og pleje af Ver de Terre flyverdragter og vinterjakker

For at bevare kvaliteten og levetiden af dine Ver de Terre flyverdragter og vinterjakker er det vigtigt at følge de vedlagte vaskeanvisninger. Disse anvisninger findes normalt på etiketten i produktet eller i produktbeskrivelsen.

Hvis du skulle miste vaskeanvisningerne, skal du ikke bekymre dig. Du kan altid kontakte vores kundeservice, der vil være glade for at give dig vejledning om, hvordan du bedst vasker og plejer din Ver de Terre flyverdragt eller Ver de Terre vinterjakke.

Ved at følge vaskeanvisningerne kan du sikre, at din Ver de Terre flyverdragt eller Ver de Terre vinterjakke forbliver smukke og i god stand i lang tid.

Sådan får du tilbud på Ver de Terre flyverdragter og vinterjakker

Hos Kids-world stræber vi efter at give vores kunder de bedste tilbud på Ver de Terre flyverdragter og vinterjakker. Du kan drage fordel af vores tilbud ved at besøge vores udsalgskategori, hvor du finder nedsatte priser på udvalgte Ver de Terre produkter.

For at være blandt de første til at få besked om vores eksklusive tilbud og kampagner, anbefaler vi at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde får du opdateringer direkte i din indbakke og kan sikre dig de bedste priser på nye Ver de Terre flyverdragter og vinterjakker til dit barn.

Derudover kan du følge Kids-world på vores sociale medier, hvor vi deler information om nye produkter og specielle tilbud. Sådan kan du altid være et skridt foran, når det gælder Ver de Terre vinterjakker og flyverdragter.

Shop Ver de Terre og betal med børnepengekredit

Hos Kids-world ønsker vi at gøre shopping nemt og bekvemt for vores kunder. Derfor tilbyder vi en gratis børnepengekreditordning, der giver dig mulighed for at betale for dine Ver de Terre flyverdragter over tid.

Med vores børnepengekredit kan du sprede betalingen og sikre, at dit barn altid har det bedste overtøj uden at belaste din økonomi. Det er en enkel og fleksibel måde at shoppe på. Opnå fordelene ved børnepengekredit og få Ver de Terre flyverdragter til dit barn i dag.

Gratis fragt ved køb af Ver de Terre børnetøj

Når du handler her hos Kids-world, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter jeres næste sæt Ver de Terre børnetøj, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Ver de Terre her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte designs og farver. Klik dig gerne rundt blandt de mange designs her på siden og find inspiration til det næste sæt tøj til din dreng eller pige.

Tips til når du køber Ver de Terre børnetøj

Hvis dit barn er i voksenalderen, kan det nogle gange være en fordel, at købe børnetøjet i en lidt større størrelse end den størrelse, som barnet reelt set har. Det er ikke behageligt for dit barn, at gå i Ver de Terre tøj der er for småt. Det gælder uanset om tøjet er af mærket, Ver de Terre, eller et hvilket som helst andet mærke. Det ses ofte, at forældrene køber børnetøjet i en lidt større størrelse som eksempelvis str. 62, selvom at barnet reelt set er en str. 50 eller 56.

Tilføjet kurv