Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Götz

88

De fineste dukker og tilbehør fra Götz

Götz producerer dukker som følger børn gennem livet på grund af den høje kvalitet og sikkerhed. Stilfuldt og moderigtigt tøj komplementere dukkerne perfekt, og der er utalligt tilbehør tilgængeligt til dukkerne. 

Götz bringer den seneste teknologi fra dukkeproduktion sammen med de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Børn elsker hvor moderigtige dukkerne er, og at kvaliteten kombineres med diverse nye trends. Det bedste håndværk sammen med et utal af tilbehør i form af dukkemøbler, dukkevogne etc., sikre at børn vil tilbringe mange kreative timer sammen med dukkerne fra Götz.

Götz produkter understøtter kreativ leg ved at skabe dukker der passer perfekt til børn i forskellige aldre, og de er produceret til at lege med, style og samle på. Så tag et kig på kollektionen af dukker fra Götz og find dit barns nye bedste ven.

Mere om Götz

Götz blev stiftet af Marianne og Franz Götz i 1950, og de første dukker blev fremstillet i papmache. Hele familien hjalp med at fremstille dukkerne, og i begyndelse solgte og leverede Franz Götz alle dukkerne selv.

Götz har i mere end 60 år udviklet sin kollektion af dukker for at gøre dem til de bedst-mulige kammerater til børn. Med forskelligt tøj på, indendørs og udendørs, sommer og vinter - Götz dukkerne er en tro følgesvend for børn verden over. De stimulerer og understøtter børns rollespil-leg og kreativitet, og hjælper dermed også børn i deres udvikling.

De høje standarder angående kvalitet fører til meget sikkert legetøj og tilbehør. Produkterne fra Götz er udviklet og designet i Tyskland og følger altid moden og tidens tendenser.

Tilføjet kurv