Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

HABA - legemad og trælegetøj

105
Anbefalet Alder (Legetøj)

HABA - legemad og trælegetøj

HABA - Bæredygtig legetøj til mange timers leg

HABA laver et bredt udvalg af legetøj til børn f.eks. det skønneste legemad til børn i alle aldre. HABA legetøj er kendt for deres bæredygtige og gode kvalitet - deres skønne farver, og genkendelige motiver. 

Det sjove legemad i træ og stof giver rig mulighed for mange timers leg - der kan både laves flütes, kager - eller inviteres på the. Vi fører et bredt udvalg af HABA legetøj i træ og stof, lige fra spændende aktiviteteslegetøj, babylegetøj og rangler - til dukker og legemad til de lidt større børn. 

Desuden laver HABA suttekæder i træ - med en godkendt sikkerhedslængde på 22 cm. Materialerne der bliver bruge til HABA legetøj er nye organiske materialer fra bæredygtige ressourcer, samt træ fra bæredygtigt skovbrug. 

Trælegetøj fra HABA

HABA trælegetøj er fantastisk legetøj til børn i mange aldersgrupper. Det er først og fremmest et naturprodukt. Trælegetøj trækker dybe spor tilbage til en ukompliceret tid. HABA trælegetøjet er særdeles holdbart og kan snildt bruges af flere generationer.

Trælegetøj fra HABA i særdeles god kvalitet

Fælles for trælegetøjet er, at de designes i nogle gode materialer i en glimrende kvalitet.

Udvalget er stort, så vi håber på, at du finder noget fedt HABA trælegetøj eller trælegetøj fra et af de andre lækre mærker her på Kids-world.dk.

HABA er PEFC-mærket trælegetøj

Dette er grunden til at alt HABA trælegetøj er mærket med PEFC. Tekstiler, plast og pap kommer fra vedvarende energikilder og sammen med korte transportruter, moderne produktionsmetoder og innovative materialer tager HABA medansvaret for miljøet og den verden vores børn vokser op i. 

HABA overholder alle europæiske regler om sikkerhed for legetøj, kravene i EU-direktivet om produktsikkerhed i almindelighed og den europæiske standard for sikkerhedskrav til legetøj (EN 71). Så du kan sikkert, og med god samvittighed, give dit barn HABA legetøj.

HABA er designet og produceret i Tyskland

Siden 1938 har HABA designet og produceret legetøj i Tyskland. HABAs filosofi er at børn er det vigstigst i livet. Vi lærer den grundlæggende værdier, hjælpe dem med at blive uafhængige, så de kan udvikle sig til kreative og fantasifulde mennesker. De vokser op i en kompleks verden med mange muligheder og relationer, hvor mange mennekser og ting påvikrer deres udvikling. 

Med HABA legetøj udvikle børnene deres færdigheder, fordi de bliver stimuleret og oplever glæden ved en sjov og fantasiful verden. Babylegetøjet og resten af HABAs sortiment er designet med inspiration fra designernes egne børn og hverdag, naturen og rejser.

Haba legemad

Legemad fra Haba og alle de andre brands er populær hos de fleste børn. Kig jer omkring i vores store udvalg af legemad fra Haba - så er hyggen sikret i mange timer frem. I vores store udvalg af legemad fra blandt andet Haba finder I alt fra frugter til kød, grøntsager og kager. Se også vores udvalg af HABA i vores HABA udsalg.

Legemad fra Haba i miljørigtig kvalitet

Legemaden fra Haba indbyder til mange sjove stunder for jeres barn - især når han eller hun får besøg i sit køkken eller i sin restaurant.

Legenmad fra Haba fremstilles af allergivenlige og miljørigtige materialer og I behøver således ikke bekymre jer om, der er en risiko for om jeres dreng eller pige udsættes for farlige stoffer, når jeres barn leger med Haba legemaden.

Babylegetøj fra HABA

Her ved Kids-world kan du finde et bredt udvalg af HABA babylegetøj. Vi har babylegetøj i forskellige varianter: Noget er lavet af træ, som er et smukt og samtidig holdbart materiale, andet babylegetøj er lavet af tekstil og er dejligt for de små børn at kramme og nusse. Andet laves i plastik, som ikke er så svær at rengøre.

Underholdende HABA babylegetøj

Babylegetøj skal underholde spædbarnet, samtidig med at det stimulerer og udvikler babyens motorik og sanser. I vores udvalg finder du kun babylegetøj, som er sikkert at bruge for de små poder.

Her hos os finder du HABA legetøj til babyer i god kvalitet, og vi håber på, at du finder den type HABA babylegetøj, som du mangler.

Shop babylegetøj fra HABA her

Her på Kids-world.dk finder du et bredt sortiment af HABA legetøj til babyer i mange afskygninger til både babyer og spædbørn. Benyt vores filter i menubaren for at finde den helt rigtige type og den ønskede farve.

Så uanset om du leder efter et stykke HABA legetøj til babyer til din egen baby, eller du skal bruge en gave til f.eks. fødselsdag, barnedåb eller jul, så kan du finde det her hos os.

Bideringe fra HABA til babyer

Klør dit barns gummer? Hvis ja, kan en bidering fra HABA være en virkelig god investering. Det kan godt være en udfordring, når først gummerne begynder at klø, og din dreng eller pige gerne vil 'klø igen' og have noget at bide i.

I denne kategori kan du finde vores fine udvalg af HABA bideringe til de yngste. Der vil helt sikkert være en bidering fra HABA, som passer til din smag.

Pæne bideringe fra HABA

HABA bideringene samt bideringene fra de andre brands laves i enkle og smarte former.

Rangler fra HABA til børn

Rangler fra HABA er noget fantastisk legetøj til de mindste. HABA producerer de herligste rangler i fine og gedigne materialer.

Rangler fra HABA og motorisk øvelse

Ranglerne fra HABA og de andre brands er kendetegnet ved deres pæne udformninger som eksempelvis lamaer, bjørne og flamingoer, eller måske er ranglen fra HABA designet som en svane, giraf eller en kat.

Køb rangler fra HABA i skønne designs

HABA og de andre mærker designer forskellige rangler i festlige farver samt giftfri og miljørigtige materialer.

Gribelegetøj fra Haba

På denne side du kan se alle Haba gribelegetøj til piger og drenge. Uanset din pige eller drengs alder, er Kids-world stedet hvor du finder præcis det, du leder efter.

Vi fører et godt udvalg af gribelegetøj brands - inklusive Haba. gribelegetøj fra Haba er et ideelt valg.

Vi er overbeviste om, at vores filter system kan gavne dig i din jagt på de perfekte Haba gribelegetøj.

Haba nusseklude og sutteklude

Haba designer pæne nusseklude og sutteklude, som jeres pige eller dreng helt bestemt vil nyde at putte med. Hvad end I leder efter en sutteklud og nusseklud fra Haba til en pige eller en dreng, finder I her i kategorien et varierende udvalg fra flere skønne brands.

Haba sutteklude og nusseklude til små babyer

En række af sutteklud eller nusseklud fra Haba er godkendt til brug af de mindste børn, da de ikke indeholder små, løse dele og har broderede øjne.

Haba uro

Jeres dreng eller pige vil sandsynligvis elske at falde til ro med en pæn Haba uro. Lad Haba uroen hænge over sengen, puslebordet, kravlegården eller eller måske på hans eller hendes værelse.

Uroer fra Haba kan bruges til at skabe noget dynamik og bevægelse i børneværelset - men typisk virker uroen fra Haba beroligende når det er tid til et bleskift, eller når han eller hun skal lægges i seng.

Stort udvalg af uroer fra bl.a. Haba

Her hos Kids-world er vi glade for, at kunne præsentere et af Danmarks største sortimenter af uroer fra Haba og en række andre nydelige mærker.

Lykkedes det jer ikke at finde dén Haba uro, som skal hænge hjemme hos jer, er I mere end velkommen til at kigge på uroerne fra de andre mærker.

Vi leverer gribelegetøj fra Haba

Vi håber, at du finder de ideelle gribelegetøj fra Haba til din pige eller dreng på Kids-world.

Vi fører gode Haba gribelegetøj. Derfor stoler vi på, at du vil finde præcis hvad du søger efter.

HABA bøger

Her på siden finder du vores store udvalg af bøger fra HABA og en række andre til børneværelset. Bøger fra HABA er intet mindre end fantastiske. Det er slet ikke en dum idé, at lade din dreng eller pige få øjnene op for bøgernes verden så tidligt som muligt. Han eller hun vil elske det.

Mange forskellige bøger fra HABA og andre

Leder du efter HABA træbøger, malebøger, stofbøger, billedbøger eller badebøger til din baby eller dit barn, er dette kategorien du skal lede i.

Børnebøgerne fra HABA i vores sortiment fremstilles specielt til børn, og er således af en slidstærk og god kvalitet. Piger og drenge, særligt de mindste, vil gerne putte ting i munden og bide i dem, dét kan bøgerne fra HABA selvfølgelig holde til.

Haba badelegetøj til børn

Det er ikke til at komme udenom badelegetøjet, når der skal bruges flere timer i vandet om sommeren. Vi har badelegetøj til masser af sjov leg fra Haba, som dit barn kan lege med i havebassinet eller soppebassinet derhjemme, eller I kan medbringe det på stranden i weekenden eller om eftermiddagen.

Badelegetøjet fra Haba er af en slidstærk og høj kvalitet. Endvidere er det fremstillet i fine materialer.

Husk altid at læse brugsvejledningen og sørg for at opbevare badelegetøjet ansvarligt.

Vi håber på, at du finder noget fedt badelegetøj fra Haba eller et af de andre brands.

Dukker fra HABA

Mange børn elsker at lege med dukker HABA. Skal du have fat i en dukke fra HABA til dit barn, er du endt det helt rigtige sted.

Kun fantasien sætter grænser med en HABA dukke

Kun dit barns fantasi sætter grænser for, hvilken personlig HABA dukken skal besidde, når dit barn leger med dukken fra HABA.

Glem ikke at udforske vores andre kategorier for tilbehør som tøj og dukkesenge til dukken.

HABA legetelte

Er I på jagt efter et HABA legetelt til jeres barn, er I kommet det helt rigtige sted hen. Vi fører et pæne legetelte fra mærker som HABA.

Pæne legetelte fra HABA

HABA legeteltet er nemt at sætte op. Når teltet fra HABA ikke længere skal bruges, kan man lade det blive fremme, men er I i pladsmangel, kan den nemt foldes sammen.

Legetøjsbiler fra Haba

Her på siden kan I se de fede legetøjsbiler fra Haba, som de fleste piger og drenge vil kunne have det sjovt med.

Haba er et fantastisk mærke, som er anerkendte for deres kvalitetslegetøj. Således også legetøjsbiler til små og store.

Køb Haba legetøjsbiler i tidssvarende farver

Haba og de andre mærker laver mange varianter af legetøjsbiler i giftfri og miljørigtige materialer samt moderne farver.

Bolde fra HABA

Bolde er et must-have blandt børnenes udvalg af hyggeligt legetøj. HABA bolde er hyggeligt legetøj, der kan benyttes af både piger og drenge samt til børn i alle aldre. De fleste kan i hvert fald godt lide, at lege med bolde.

Hos Kids-world har vi et fint og alsidigt udvalg af bolde fra HABA og mange andre mærker.

Fine HABA bolde

Vores udvalg består af HABA bolde og bolde fra mange andre mærker i forskellige materialer, farver og størrelser. Finder I derfor ikke den helt rigtige bold fra HABA, skal I endelig tage et kig i de andre mærke-kategorier.

Vi tilbyder børnepengekredit

Kids-world.dk leverer gratis til danske adresser. Dette gælder uanset om det drejer sig om en dukke fra HABA eller ej.

Tilføjet kurv