Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

DIM

19
Størrelse
40%
DIM BH m. Bøjle - Mikrofiber - Fersken m. Logo DIM BH m. Bøjle - Mikrofiber - Fersken m. Logo 101,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  

Behageligt undertøj til børn og teen fra DIM

DIM er et fransk mærke, som siden det blev grundlagt i 1965 har været en kendt favorit i mange husholdninger, eftersom de tilbyder flot og praktisk undertøj til hele familien. DIM betragtes i dag som et af de bedste undertøjsmærker i Europa, og dette skyldes både at det er super behageligt og perfekt til hverdagsbrug, og at det samtidig også er pænt og veldesignet.

DIM har et bredt udvalg af bh'er og trusser, både til lidt yngre børn og op til teenagealderen. Det hele kan kombineres og mikses og matches, så det altid ser fint ud. Undertøjet til børn fra DIM fås desuden til rigtig gode priser og ofte som sæt.

DIM har fokus på bevægelsesfriheden

DIM har i mange år hjulpet alle med at få større bevægelsesfrihed takket været det innovative undertøj, og hver sæson udgivet trendy produkter som er tilpasset hverdagen.

Dette er også blevet reflekteret i deres kerneværdi, nemlig lige præcis 'frihed', som de tog de sig efter de udgav deres bog; "DIM 50 ans de mode et de liberté". De bruger ofte 'I AM FREE' til deres kampagner. Ønsket har altid være, et blive en del af dagligdagen for både mænd, kvinder og børn, og lade dem udtrykke sig frit ved hjælp af produkter i den bedste kvalitet som passer ind i enhver livstil.

Alle DIMs produkter designes og udvikles i Frankrig af et dygtigt hold designere. Der produceres også en del af kollektionen i Sydfrankrig.

Tilføjet kurv