Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Braun legetøj

6
Anbefalet Alder (Legetøj)

Braun legetøj

Sjovt og realistisk legetøj fra Braun

Legetøjet fra Braun ligner til forveksling de tilsvarende 'ægte' produkter til voksne, så børn kan føle sig som en del af de voksnes verden på en sjov måde.

Se bare den enormt realistiske kaffemaskine, som laver rigtige lyde og lader vand dryppe igennem, uden at maskinen bliver varm. Der er også et 'on' lys, og maskinen er en tro kopi af Brauns kaffemaskine. 

Den egner sig godt til børn i alderen 3 år og opefter. Der er også en sjov stavblender, som kan dreje rundt ligesom en ægte stavblender, når barnet trykker på knappen.

Om Theo Klein

Theo Klein er en veletableret tysk legetøjsproducent, som producerer legetøj for utallige firmaer, bl.a. Bosch, Braun, Barbie, Miele, Electrolux og mange flere. 

De har specialiseret sig i at lave realistiske legetøjsmodeller af voksen ting, såsom støvsugere, kaffemaskiner, boremaskiner og alt hvad man ellers kan tænke sig til som børn er enormt interesserede i. 

Theo Klein er desuden en af Europas største producenter af lærerigt og stimulerende legetøj til børn. Theo Klein har også sine egne søster-brands, udover at producere for mange andre kendte firmaer.

Tilføjet kurv