Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Globe

5

Globe

Globe skateboards til børn

Globe er at australsk brand som specialiserer sig i streetwear tøj, sko og skateboards (inkl. decks, wheels, trucks etc.). I dag sælges produkterne i mere end 100 lande i verden. Globe er kendt for deres skateboards af høj kvalitet til gode priser, som holder længe og passer til børn og voksne på alle niveauer. Globe er kendt for at lave nogle af de bedste Cruiser-skateboards på markedet. Så hvis dit barn er vild med at køre til skole eller på vejen, er er Globe skateboard et virkelig godt bud.

Lige siden begyndelsen har nogle af verdens bedste professionelle skatere brugt Globe. Et af de største navne der har repræsenteret brandet er Rodney Mullen, som er verdenskendt for sin innovation af street skating.

Historien om Globe

Globe blev stiftet i 1994 af tre australske brødre, Peter, Matt og Stephen. Globe startede oprindeligt som et skateboard udstyr import brand kaldet Hardcore Enterprises. Lige fra begyndelsen spillede brandet en kæmpe rolle i at vise folk hvor cool skateboarding virkelig var, ved at lave lokale skate demoer i hele Australien. 

Kort tid efter udviklede Hardcore Enterprises Globe-brandet som vi kender det i dag, og udvidede forretningen til Nordamerika. I dag fortsætter Globe med at forbedre deres produktdesigns og skabe innovation inden for skateboarding-teknologi. De har gjort skateboards lettere, mere robuste, og med et federe design - så alle skatere verden over kan finde et skateboard hos Globe der passer til netop dem.

Tilføjet kurv