Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Crisp

13

Crisp løbehjul - de bedste løbehjul til børn i alle aldre

Crisp Scooters er et brand fra Australien, kendt for at producere robuste stunt-løbehjul i god kvalitet. Kollektionen indeholder flere modeller i stilrene designs. Crisp har været et af de førende brands indenfor løbehjul i mange år nu, og sørger for at opgradere deres produkter hvert år.

Crisp Scooters tilbyder løbehjul til børn og voksne på alle niveauer, fra begyndere til professionelle - så hos Crisp Scooters kan du med sikkerhed finde et løbehjul som passer perfekt til dit barn.

Alle Crisp Scooters løbehjul er holdbare, behagelige og sjove at bruge - få mere for pengene med et Crisp løbehjul!

Mere om Crisp Scooters

Crisp Scooters blev stiftet i 2011 med henblik på at producere og designe flotte løbehjul i den bedste kvalitet. Efter at have undersøgt og fundet de bedste materialer og håndværk, udkom den første model ‘Ultima’ som blev udgivet i 2011, i et helt rent silver chrome design.

Crisp Scooters har en kollektion med flere modeller. Crisp Switch løbehjulet er perfekt til mindre børn og begyndere, og fås til en rigtig god pris. Switch Blaster er god til lidt mere øvede børn.

Crisp arbejder sammen med nogle af de bedste riders i både Storbritannien og Australien, eksempelvis tester Lewis Williams, vinderen af Europamesterskabet i 2015, deres produkter.

Tilføjet kurv