Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Phrases skaterramper

3

Phrases

Phrases producerer skateramper til børn og unge. Ramperne er ideelle til trick øvelser med både løbehjul og skateboards for begyndere og let-øvede skate entusiaster. Phrases tilbyder både 1-way og 4-way ramper til børn. Ramperne kan holde til brug af børn på op til 60 kg. De er nemme at samle uden værktøj og der er naturligvis en manual inkluderet. Ramperne har EN71-1: 2014 + A1: 2018 sikkerhedscertificeringer.

JustSupreme er brandet bag Phrases. Hver dag stræber de efter at skabe og finde nye spændende skateprodukter til den bedste pris.

JustSupreme

JustSupreme er producenten/distributøren af Phrases skateramperne. De specialiserer sig i billige skateprodukter såsom rulleskøjter, løbehjul, skateboards og sikkerhedsudstyr, uden at gå på kompromis med kvalitet og sjov. JustSupreme er et dansk brand som distribuere mange populære brands fra hele verden.

JustSupreme blev stiftet i 2005 og deres første produkt var de nu klassiske Supreme Turbo 33 rulleskøjter. I dag er JustSupreme en af de mest populære skatebrands i Europa og Storbritannien.

Gratis fragt på Phrases

Du får gratis fragt - også gratis hjemmelevering, når du køber produkter fra Phrases hos Kids-world. Vi tilbyder gratis hjemmelevering på alle ordre, så længe leveringsadressen er i Danmark.

Tilføjet kurv