Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

The New børnetøj

753
Størrelse

The New børnetøj

The New - voksenmode, nu også til børn

The New skaber moderigtigt tøj til børn og teenagere, inspireret af det vi ser inden for voksenmoden. Der er tale om mere modne og stilrene designs, for et lidt mere seriøst look end man er vant til fra andre mærker af børnetøj.

The New skaber tøj til smarte og sofistikerede piger og drenge, med et strejf af skandinavisk enkelthed. Der er både elegant tøj til hverdagen, samt finere ting til særlige lejligheder. Uanset hvad er The New et godt valg til børn, og du vil måske endda selv ønske du kunne passe tøjet.

Bag om The New

The New er et nyt mærke, grundlagt i år 2016 af de samme team som stod bag Little Pieces-kollektionen til børn. The New følger samme principper som Little Pieces, nemlig elegant kvalitetstøj til fine priser.

Holdet bag begge mærker er dedikerede modeelskere, med mange års erfaring indenfor branchen. Der er tøj til både drenge og piger i alderen ca. 3-14 år.

The New - Tøj der følger tidens trends

Tendensen er også fortsat at designe tøj, som følger tidens trends og som voksne også selv ville gå med. Samtidig er der naturligvis taget højde for at det stadig er tøj til børn, så det er også blødt, behageligt og tillader stor bevægelsesfrihed.

De søde kjoler og nederdele til piger er enormt populære. De fås med mange fine blomsterprints og andre smukke mønstre, som også går igen på b.la. badetøjet og undertøjet til børn.

Der er også fine basics, både med og uden prints og farvede detaljer, så der er lidt for enhver smag. Farverne følger tidens tendenser, men er som regel mere nedtonede end meget andet børnetøj.

The New og andre brands

Udover The New så står Luxkids også bag en lang række andre brands - blandt andet Soft Gallery, Mikk-Line og Cost:Bart, som vi også fører her i shoppen. Soft Gallery blev opkøbt i 2020.

The New Siblings

I 2021 kom der en familietilføjelse til hos The New i form af The Sew Siblings, der er et brand til børn fra 0-3 år. The New Siblings er skabt ud fra samme tilgang til tøjproduktionen, som The New og de øvrige brands under Luxkids er.

The New Siblings er skabt med udgangspunkt i, at små børn skal have frihed til at lege og udforske den store verden i tøj, der kan holde til det. Der er derfor stort fokus på netop holdbarheden i materialevalget i tøjet fra The New Siblings.

The New Siblings jul

Er julen en fest derhjemme hos de allermindste, så vil vi anbefale, at du op mod jul holder øje med The New Siblings jul, hvor du finder en lang række sødt juletøj fra The New.

Stort sortiment af The New tøj

The New laver et rigtigt stort og bredt udvalg af tøj til børn. Du finder derfor både The New børnetøj til piger og drenge, så uanset om du søger The New pigetøj eller The New til drenge, så finder du det her i shoppen.

Fra The New finder du både overtøj, undertøj, nattøj og al slags børnetøj. Børnene kan derfor blive klædt på fra inderst til yderst, når du vælger The New børnetøj til dem.

Søger du noget bestemt The New børnetøj, så anbefaler vi, at du anvender vores filter til hurtigt at få vist det The New tøj, som du søger efter. På den måde kan du hurtigt indsnævre din søgning efter bestemt tøj fra The New.

The New pigetøj

The New har skabt en lang række flotte designs til piger, som med The New pigetøj kan finde en lang række flotte styles. The New har lavet pigetøj til stort set alle situationer. Så uanset om du er på udkig efter pigetøj til hverdagsbrug eller til særlige lejligheder, så kan du med The New pigetøj finde noget, som du kan bruges.

Du kan hurtigt få vist alt det pigetøj fra The New, som du har i vores sortiment. Det kan du gøre via vores filter. Her kan du også sortere efter størrelserne. På den måde kan du meget hurtigt se alt det The New pigetøj i den størrelse, hvor det er relevant for dig.

Tøj fra The New til drenge

Det er ikke kun lækkert pigetøj fra The New, som du kan finde her. The New laver nemlig også en lang række smart tøj til drenge. Ligesom med The New pigetøjet er The New tøj til drenge også lavet ud fra, at det skal være holdbart, samt at drengene kan lege i det.

Du finder de forskellige styles fra The New til drenge her, hvor du nemt kan indsnævre din søgning, så du kun får vist det The New tøj til drenge, der er relevant for dig.

The New børnetøj i mange farver

Uanset om du er på udkig efter The New pigetøj eller børnetøj fra The New til drenge, så finder du det her - og du finder det i en lang række forskellige farver. The New laver børnetøj i både ensfarvede designs og flotte flerfarvede styles med print og mønstre.

Skal dit børnetøj fra The New være i en bestemt farve, så kan du anvende vores filter til at se netop de styles fra The New, som har den farve, som du ønsker. Du finder The New børnetøj i både sort, blå, rød, pink, grøn, blå, gul, grå, hvid og selvfølgelig også de mange flerfarvede The New styles.

Fantastiske The New termodragter

Blandt de mange styles fra The New finder du deres flotte termodragter, der er optimale til efterårsdagene, hvor temperaturen falder og blæsevejret tager til.

The New termodragterne er designet til, at børnene kan holde sig varme i løbet af foråret eller efteråret, når de er ude at lege, samtidig med at de giver børnene så meget frihed og fleksibilitet, at The New termodragten ikke sætter en stopper for legen.

Du får en dejlig foret termodragt, når du vælger en The New termodragt. Ikke nok med det så er en The New termodragt også designet med en række forskellige sikkerhedsforanstaltninger, der skal beskytte barnet.

The New har derfor monteret både vindstolpe, hagebeskytter og justerbare elastikker i deres termodratte, så du får en yderst dejlig termodragt til din pige eller dreng, når du vælger en vatteret The New termodragt.

Smarte The New toppe til piger

Børnene kan blive klædt på fra inderst til yderst med The New. Med de smarte The New toppe er det nemt at finde The New pigetøj til de varme dage, eller hvis man bare ønsker at have et ekstra lag under en trøje.

The New laver flotte og charmerende toppe i en lang række forskellige farver. Så du finder både ensfarvede toppe og toppe fra The New med mønstre og print. Så det bliver ikke svært at finde en The New top, der matcher lige netop den stil eller det look, som den lille gerne vil have.

Når du shopper The New toppe, finder du også toppe i 2-pak, hvor du får to The New toppe på en gang. Her er de typisk sammensat med en ensfarvet The New top og en top med print.

Smart og farverigt The New undertøj

The New laver både undertøj til piger og drenge - og du finder udvalget lige her. Til drengene laver The New blandt andet smarte boksershorts, hvor du finder både ensfarvede og flerfarvede boxershorts. Se blandt andet på 2-paks boxershorts fra The New, hvis du er på udkig efter undertøj til din dreng.

Det er ikke kun drengene, der kan få smart undertøj fra The New, det kan pigerne også. I sortimentet af pigetøj fra The New finder du både toppe og andet. De smarte toppe giver både et smart og sporty look, som kombinerer noget af det design, som man blandt andet kender fra sporty undertøj til voksne.

Lad børnene drømme sødt i The New nattøj

The New laver det mest søde og fortryllende nattøj til børn. Det søde The New nattøj er 2-delte sæt, som indeholder både nattrøje og natbukser.

Du finder et bredt udvalg af The New nattøj her, så det bliver ikke svært at finde det sæt nattøj fra The New, som vil passe til den lille derhjemme. Du kan bruge vores filter til at finde nattøj i den farve, som du er på udkig efter.

The New julenattøj

Nattøjet fra The New kommer i en række søde print, hvor du op til julen også kan finde nattøj fra The New med julemotiver på - bare for at få julestemningen helt i top.

Her finder du forskellige sæt nattøj fra The New med forskellige julemotiver, så uanset om det er snemænd, rensdyr eller julemanden, der er den mest populære i løbet af julen, så har The New gjort det muligt, at julehyggen kan gå igen i nattøjet.

Mange forskellige The New jakker

The New laver en lang række forskellige jakker til børn, så der er vitterligt noget til enhver årstid, når du vælger at se på jakker fra The New.

I vores sortiment af The New jakker finder du både dynejakker, sommerjakker og overgangsjakker. Blandt overgangsjakkerne finder du endda også smarte denimjakker fra The New, som går rigtigt godt sammen med en lang række andre styles.

Jakkerne fra The New kommer i en lang række forskellige styles og farver, så her er det en god ide, at du bruger vores filter til at indsnævre din søgning, hvis du søger en bestemt jakke fra The New.

Ellers vil vi anbefale, at du browser de mange jakker fra The New og ser, om der ikke lige netop er en The New jakke, som vil være det helt perfekte match til din dreng eller pige.

Se også de smarte The New bluser

Der skal selvfølgelig noget under den smarte The New jakke - og her er en The New bluse et rigtigt godt bud. The New bluserne findes nemlig i en lang række flotte farver og styles, så det er ikke svært at finde en The New bluse, der kan være det stykke tøj, der passer godt sammen med både en The New jakke eller et par The New jeans.

Du finder The New bluser i både stilrene, ensfarvede looks og flotte print. Det samme gør sig gældende med materialevalget, hvor der både er bomuld, strik og kombinationer af flere materialer, så du kan finde både tykke og tynde The New bluser.

Den store alsidighed i vores sortiment af The New bluser gør, at du vitterligt kan finde The New bluser til alle årets årstider, uden du behøver kigge andre steder. Der er både The New bluser til piger og drenge.

Se også de smarte The New Siblings bluser her, hvor du finder bluser til de små fra 0-3 år. Her kan du få et rigtigt godt førstehåndsindtryk af, hvad The New mener, når de siger, at der skal være holdbarhed og frihed i tøjet fra The New Siblings.

Det sikre valg med The New jeans

Jeans går du aldrig galt i byen med, uanset hvilket look du går efter. De flotte The New jeans har noget til ethvert look - uanset dine ønsker til farver eller stil. Du finder både The New jeans i det klassiske jeans look, men du finder også The New jeans i en lang række forskellige farver og designs.

The New har gjort det nemt for dig at skabe en masse forskellige look med de flotte jeans, der tæller både sorte, røde, gule, blå, hvide og en lang række andre farver.

Også i forhold til pasformen har The New formået at skabe en lang række forskellige designs i deres jeans. Det gør, at du finder en række forskellige designs at vælge imellem, uanset om du er på udkig efter The New jeans med flare, i slim fit, eller bare gerne vil have et par The New jeans med regulært fit til dit barn.

Se de sødeste heldragter fra The New og The New Siblings

Søger du The New tøj til de helt små, så er du nødt til at tjekke de søde The New heldragter ud. Her er der heldragter fra både The New og The New Siblings til de helt små.

De søde The New heldragter kommer i både flotte print og ensfarvede styles. Vi har et stort udvalg af The New heldragter, så du bør bestemt kunne finde en heldragt fra The New, som passer perfekt til den lille derhjemme.

Hvordan får jeg The New på tilbud?

Du kan blive ved med at gå rundt i butikkerne eller surfe rundt efter gode tilbud på The New. Eller, du kan lade de stærkt tilbud på The New komme direkte til dig, når der er nogle at få. Vi har gjort det let for dig at få The New tilbud direkte i din indbakke. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så kommer de nyeste tilbud på The New direkte i din indbakke.

Du kan også følge os på sociale medier, hvor vi blandt andet poster nyheder fra The New og de mange andre brands, som vi har i shoppen. På den måde er du altid opdateret på både The New tilbud og nyheder.

The New Pure gymnastiktøj til børn

The New Pure laver lækkert og stilfuldt gymnastiktøj til børn. I vores sortiment af gymnastik- og sportstøj fra eksempelvis The New Pure kan I finde sportsshorts, sportsleggings og sportsdragter osv.

Gymnastik- og sportstøj fra The New Pure og de andre brands er i dag blevet mode og I finder derfor en masse smart gymnastiktøj til jeres barn fra The New Pure m.m.

Gymnastiktøj fra The New Pure i fede farver

I finder sportstøj og gymnastiktøj fra bl.a. The New Pure i mange forskellige designs, farver, størrelser og farvekombinationer. Der er noget for enhver garderobe.

Gratis fragt ved køb af The New børnetøj

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter jeres næste sæt The New børnetøj, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra The New her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte designs og farver. Klik dig gerne rundt blandt de mange designs her på siden og find inspiration til det næste sæt tøj til din dreng eller pige.

Tips til når du køber The New børnetøj

Hvis dit barn er i voksenalderen, kan det nogle gange være en fordel, at købe børnetøjet i en lidt større størrelse end den størrelse, som barnet reelt set har. Det er ikke behageligt for dit barn, at gå i The New tøj der er for småt.

Det gælder uanset om tøjet er af mærket, The New, eller et hvilket som helst andet mærke. Det ses ofte, at forældrene køber børnetøjet i en lidt større størrelse som eksempelvis str. 68, selvom at barnet reelt set er en str. 56 eller 62.

Vi har også en kategori med nedsatte varer fra The New, så er du på udkig efter The New børnetøj på udsalg, så anbefaler vi, at du besøger vores The New udsalg.

The New størrelsesguide

Når du køber tøj fra The New, eller hvilket som helst andet af de mange, mange forskellige brands, vi har her i shoppen, kan det være rart at have en god størrelsesguide at gå ud fra, så du altid ved lige præcis, hvilken størrelse du skal købe til dit barn.

Heldigvis er det meget nemt med et brand som The New, da The New størrelser svarer til de gængse på markedet, hvor der eksisterer et sammenhængsforhold mellem barnets alder og højde, så The New størrelser er således lavet derefter.

Dette kan du også se, når du køber tøj fra The New her hos Kids-world. Størrelserne, som du kan vælge, er angivet både med et aldersinterval og et interval for den gennemsnitlige højde, som passer til barnets alder. Er der tale om en størrelse til et barn under 1 år, er størrelsen dog kun angivet med en højde.

Til babyer, altså under 1 år, refererer størrelserne til barnets højde. I The News tilfælde er de angivet som følgende:

The New størrelsesguide til babyer

Når du køber The New tøj til babyer, kan det være en god idé, at købe tøjet en størrelse større, end barnet egentlig bruger, da babyer vokser hurtigt i den alder. Størrelserne svarer også til babyens alder i måneder, og forholdet er som følgende:

The New str. 56 = 0-3 mdr.

The New str. 62 = 3-6 mdr.

The New str. 68 = 6-9 mdr.

The New str. 74 = 9-12 mdr.

The New størrelseguide til børn

The New tøj til børn, der er 1 år eller mere, er angivet med størrelser i et aldersinterval og et interval for den gennemsnitlige højde, som passer til de aldre.

Så når du køber tøj fra The New hos os, er det let og ligetil, for du skal bare vælge den alder eller måske endnu vigtigere den højde, som passer til barnet. Højden er det tal, som står i parentesen. The News størrelser til børn over 1 år er angivet som følgende:

The New str. 1 år (80)

The New str. 1½ år (86)

The New str. 2 år (92)

The New str. 3-4 år (98-104)

The New str. 5-6 år (110-116)

The New str. 7-8 år (122-128)

The New str. 9-10 år (134-140)

The New str. 11-12 år (146-152)

The New str. 13-14 år (158-164)

The New str. 15-16 år (170-176)

Når du køber tøj til børn fra The New, og også fra mange andre brands, kan det være en god idé, at købe en størrelse større end ellers, da du på den måde sikrer dig, at barnet ikke vokser for hurtigt ud af tøjet. Dette kan være gældende for både babyer, små børn og børn i voksealderen.

Tilføjet kurv