Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Undertøj til børn og teen

701
Størrelse

Undertøj til børn

Selvom man ikke kan se det underste, så er det stadig særdeles vigtigt, at man har undertøj på, som er behageligt og blødt at have på. Hos Kids-world finder du et bredt udvalg af undertøj til børn i alle aldre - både drenge og piger.

Vi har alt fra trusser og underbukser til undertrøjer i str. 50, str. 56, str. 62, str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110, str. , str. 116, str. 122, str. 128, str. 134, str. 140, str. 146, str. 152, str. 158, str. 164, str. 170, str. 176 og helt op til str. 188.

Vi har undertøj i en bred palette af farver, såsom blå, navy, mint, sort, grå, rosa, hvid, lilla, rød, lavendel og mange andre lækre farver, nuancer og undertøj med fine, seje og flotte print. Kort sagt, farver og nuancer, som passer til enhver smag og dit barns helt egen stil.

Kig dig omkring og se om der ikke er noget, som passer til lige præcis dit barn.

Undertøj drenge og piger vil elske

Vi har forskellige slags undertøj til børn i alle aldre fra mange forskellige mærker, som alle har ry for at fremstille fint og behageligt undertøj. Undertøjet laves selvfølgelig i mange forskellige modeller, fordi vi er alle forskellige og hver især har vores præferencer, når det kommer til pasform.

Med andre ord er det ikke et problem, hvis din søn eller datter har nogle helt særlige præferencer ift. om det skal være trusser, tai-trusser, boxershorts, hipsters, underbukser eller undertrøjer med korte eller lange ærmer fra et bestemt mærke. Du kan nemt søge dem frem her i kategorien med undertøj til børn.

Det er også i denne kategori, du finder skiundertøj til de kolde måneder, hvor det kan være rart med ekstra varme, når man skal opholde sig ude i kulden.

Undertøj til børn i flotte farver og prints

Du kan finde undertøj til drenge og piger i alle aldre. Størrelsesmæssigt har vi som sagt, noget til de fleste størrelser, og med mange forskellige farver, motiver og prints: Fine print med prinsesser, stjerner, juletema, fodbold, striber, søheste, åkander, svaner, blomster, hjerter, dådyr, flamingoer, vilde dyr, dyreprint, frugter eller noget helt andet - du kommer ikke forgæves hos Kids-world.

Vi har naturligvis sørget for at vores udvalg spænder vidt, også når det handler om, hvilke materialer, der er anvendt til at fremstille undertøjet. Vi har således undertøj i 100 % bomuld, polyester, elastan, uld m.v. Det er af største vigtighed, at undertøjet sidder, som det skal og at det er behageligt og blødt at have på.

Underbukser til børn

Hvis du er på udkig efter nye underbukser til dit barn, så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden finder du underbukser til børn i mange forskellige aldre. Vi har både boxershorts, almindelige underbukser og skiunderbukser.

Selvom underbukser sidder inde under tøjet, så behøver de jo ikke være kedelige. Derfor finder du naturligvis underbukser i mange forskellige farver og mønstre lige her på siden.

Gå på opdagelse i vores udvalg og se om du ikke kan finde de helt rigtige underbukser til dit barn.

Køb underbukser til børn i pakker mere flere par

Det kan tit være en god ide at købe underbukser til børn i pakker med flere par. På den måde får du nemt fyldt op hjemme i undertøjsskuffen, når der er ved at være få gode par tilbage.

Du kan både finde pakker med to og tre par underbukser, så der er lidt at vælge imellem. Pakkerne kommer typisk med lidt forskellige farver eller mønstre, så det behøver slet ikke være kedeligt at købe sampakninger med flere par underbukser.

Underbukser til børn i flotte farver

Her på siden finder du underbukser til børn i masser af flotte farver. Vi har normalt underbukser på lager i farverne blå, grå, hvid, rosa og sort. Du kan finde ensfarvede underbukser til børn og underbukser med fine og sjove mønstre og detaljer.

Oekotex-certificerede underbukser til børn

Du finder naturligvis også Oekotex-certificerede underbukser til børn her på Kids-world. Når et par underbukser er Oekotex-certificerede betyder det, at de er fri for skadelig og allergifremkaldende kemi. Underbukserne og alt det materiale, som de er lavet af, bliver testet på et professionelt laboratorium, så du er sikret den samme høje standard hver gang.

Underbukser, undertrøje og trusser til børn

Vi alle slags undertøj til børn, og du finder dem lige her i kategorien. Hvad enten I lige står og mangler et par underbukser, en lækker undertrøje eller et par trusser, så har du alle muligheder for at finde det her hos os.

Undertøj til børn fra kendte mærker

Her på siden finder du undertøj til børn fra over fra over 40 forskellige danske og udenlandske mærker. Det betyder, at du altid har masser at vælge imellem både når det kommer til pris, pasform, design, størrelse og farve. Vi ved, at børn er forskellige og den enes drøm kan være den andens mareridt. Derfor sørger vi altid for at have noget for enhver smag.

Hvis du er på udkig efter noget helt specielt, så kan du bruge de forskellige filtre øverst på siden. Her kan du nemt filtrere for mærke, pris, størrelse, køn og farve. På den måde får du hurtigt et overblik over det undertøj, som passer til dit barns behov. Er du i tvivl om størrelsen, så kan du altid se vores størrelsesguide.

Undertøj til teenagere

Hos Kids-world finder du også undertøj til teenagere. På den måde kan du både finde undertøj til familiens yngste og ældste samme sted. Vi har et stort sortiment af flot og sejt undertøj til teenageredrenge og teenagepiger i mange forskellige modeller og pasforme. Du kan både finde boxershorts, trusser, hipsters, toppe, BH'er og meget mere.

Find toppe og BH'er til piger

Leder du efter toppe eller BH'er til din pige, så finder du det også her på siden. Det er forskelligt, hvornår piger får behov for en top, sportstop eller BH, men når tiden kommer, er det vigtigt at finde en, som sidder godt og behageligt og som hun føler dig godt tilpas i.

Her på siden finder du en masse forskellige toppe, sportstoppe og BH'er, så der er lidt forskelligt at vælge imellem. Både når det kommer til farve, design og pasform.

Hvis du fik købt den forkerte størrelse eller model, så fortvivl ikke. Her på siden er det heldigvis nemt at returnere eller bytte varer. Du kan læse mere herom under vores handelsbetingelser.

Køb undertøj til børn i sæt

Du kan naturligvis også finde flotte undertøjssæt her på siden. Du kan både finde sæt til drenge og piger. Vi har sæt i mange forskellige farver, mønstre og pasformer. Et sæt består af en underdel og en overdel. De forskellige sæt kan dog komme med forskellige slags underdele og overdele. Nogle af vores sæt har samme farve underdel og overdel mens andre har forskellige farver eller mønstre, som dog stadig passer rigtig flot sammen.

Find sampakninger med undertøj til drenge og piger

Her på siden kan du også finder pakker med undertøj til børn med flere par i én pakke. På denne måde er det nemt at købe flere sæt undertøj ad gangen, hvis der er lidt lavvande i undertøjsskuffen. Du kan både finde pakker med 2 og 3 styks undertøj i hver.

Vi har sampakninger med undertøj til drenge og piger fra mange forskellige mærker og i mange forskellige prisklasser. Derfor har du altid noget at vælge imellem, når du klikker ind på Kids-world for at finde undertøj til dit barn.

Oekotex 100-certificeret undertøj til børn

Vi fører naturligvis også undertøj til børn, som er Oekotex 100-certificeret. Med Oekotex 100-certificeringen kan du være sikker på, at undertøjet og alt dets materiale er testet på et professionelt laboratorium og at det derfor er fri for skadelig og allergifremkaldende kemi.

Derudover kan du også finde undertøj lavet i økologisk bomuld. Du kan altid læse mere om, hvad de forskellige slags undertøj er lavet af og eventuelle certificeringer inde under hvert enkelt produkt.

Køb undertøj til børn med gratis fragt

Når du køber undertøj til dit barn her hos Kids-world, har du muligheden for at få leveret undertøjet med gratis fragt. Dette tilbyder vi på alle ordre til adresser i Danmark. Din ordrer bliver leveret inden for 1-2 hverdage og du bestemmer helt selv, om du vil have den sendt direkte hjem til hoveddøren eller om du hellere vil afhente den på et posthus eller i en pakkeboks nær dig. Du kan læse mere om mulighederne for fragt/forsendelse inde i kurven eller på vores side med fragt og levering.

Du har også mulighed for at betale med børnepengebetaling. Børnepengebetaling er vores kreditordning her på Kids-world. Med børnepengebetaling modtager du din ordre med det samme, men betalingen bliver først trukket, når børnepengene er gået ind næste gang. Du kan se mere om børnepengebetaling samt dine muligheder inde på betalingssiden.

Sidst men ikke mindst så er du altid velkommen til at kontakte vores venlige kundeservice, hvis du har nogen spørgsmål til vores services eller produkter. De sidder klar til at hjælpe!

Tilføjet kurv