Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fodbold

91
Størrelse
Skostørrelse

Fodboldudstyr til børn

Fodbold er et hit blandt mange børn, så hvis du er på udkig efter fodboldudstyr til din dreng eller pige, så er du kommet til det rette sted. Her på siden har vi et udvalg af fodboldbluser, fodboldshorts, fodboldstøvler, fodboldstrømper, benskinner og benskinneholdere til børn i alle aldre.

Vi har fodboldtøj og fodboldudstyr i mange forskellige størrelser og farver, så du forhåbentlig kan finde noget, der passer til lige præcis dit barn. 

Du kan bruge de forskellige filtre øverst på siden til hurtigt og nemt at finde lige præcis det, som du leder efter. 

Fodboldudstyr i mange størrelser

Både store og små børn elsker fodbold, og derfor har vi selvfølgelig fodboldudstyr i mange forskellige størrelser. 

I tøj fører vi typisk størrelserne 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 152, 164 og 176. Så uanset om du er på udkig efter fodboldtøj til familiens yngste eller ældste, så har vi noget til dig. 

Blandt vores fodboldstøvler og fodboldstrømper fører vi typisk størrelserne 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 og 45. 

Vi ved godt, at det kan være svært, at købe sko til børn, når de ikke har mulighed for at prøve dem på først. Derfor har vi målt den indre længde på alle vores fodboldstøvler. Du skal bare måle længden på dit barns fødder og så finder du nemt den størrelse, som passer til lige præcis dit barn. 

Vi måler med en professionel skomåler, så vores mål bliver så præcise som muligt. Alle fodboldstøvler er målt efter den samme metode og med det samme redskab, så du nemt kan sammenligne størrelser mellem de forskellige støvler.

Derudover har vi sørget for,  at du får al den viden, som du har brug for om dit barns nye fodboldstøvler, inden du køber dem. Du finder nemt information om materiale, pasform, anvendelse og en størrelsesguide under hvert enkelt produkt.

Fodboldtrøjer fra kendte fodboldklubber til børn 

Har dit barn en yndlings fodboldklub? Så er en klubtrøje måske lige sagen. Her på siden har vi fodboldtrøjer fra en række kendte klubber, så dit barn nemt kan føle sig som en fodboldstjerne. Trøjerne egner sig perfekt til træning, men kan også sagtens bruges til daglig sammen med et par bukser eller et par shorts.

Gå på opdagelse i vores sortiment og se om der ikke er en trøje, som falder i jeres smag. Hvis du ikke kunne finde lige præcis det, du ledte efter, så husk at du altid kan kontakt vores kundeservice med spørgsmål eller forespørgsler. 

Fodboldsæt til børn

Er der noget bedre end et flot matchende sæt fodboldtøj? Her på siden finder du selvfølgelig også fodboldsæt til drenge og piger. Et fodboldsæt består typisk af en fodboldtrøje og et par fodboldshorts. Nogle sæt inkluderer endda også et par fodboldstrømper, så det hele passer sammen. 

Et fodboldsæt er super flot til træning, men kan også bruges når I skal på stadion og se kamp eller bare til idrætstimen ovre i skolen. 

Fodboldstrømper

Børns fødder vokser og derfor skal de jævnligt have nye fodboldsokker. Her på siden har vi et lille udvalg af kvalitets fodboldstrømper i flere forskellige farver. Du finder typisk fodboldstrømper i farverne blå, sort, rosa, rød og grøn.

Fodboldstrømperne kan bruges både med og uden benskinner og sætter i sandhed prikken over i'et, når dit barn skal ud på grønsværen.  

Fodboldstøvler til børn

Skal junior have et par nye fodboldstøvler, så tag og kig i vores sortiment. Vi fører en række fodboldstøvler i forskellige farver og egnet til forskelligt underlag. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilken slags støvler dit barn bruger til de forskellige slags underlag. 

Typisk vil mindre mere tætsiddende knopper være bedst til kunstgræs- og grusbaner, mens større og mere spredte knopper egner sig bedst på naturlige græsbaner. Er du i tvivl om hvilken støvle der egner sig bedst til dit barns behov, så kan du altid gå ind og læse mere om de forskellige fodboldstøvler under hvert enkelt produkt.

Benskinner til børn

Vi har selvfølgelig også benskinner til børn. Benskinner bliver først aktuelt, når børnene er lidt større, men der er de til gengæld også vigtige, så din dreng eller pige ikke kommer alvorligt til skade i en glidende tackling. 

Benskinnerne kommer typisk i small, medium og large. Der kan være lidt forskel mellem hvor store de enkelte størrelser er, men du kan altid finde en størrelsesguide under hvert enkelt produkt, så du får bestilt den størrelse, som passer til dit barn.

Fodboldudstyr i flotte farver

Børn har forskellig smag og derfor har vi naturligvis også fodboldudstyr i mange forskellige farver. Nogle børn vil helst have fodboldudstyr i yndlingsholdets farver, mens andre foretrækker farver der matcher til deres eget klubholds uniform. 

Vi har et bredt udvalg af udstyr i forskellige farver og du kan normalt finde fodboldgear i farverne blå, grå, grøn, gul, hvid, rosa, rød, sort og turkis.

Mere sportstøj

Fandt du ikke helt det du ledte efter, eller mangler du måske en overtræksbluse eller et par lange træningsbukser til de koldere dage? Husk, at du kan finde endnu mere sportstøj til børn under vores kategori Sport øverst i menuen. 

Gratis levering af fodboldtøj til børn

Ligesom med alle vores andre produkter her på webshoppen, så kan du naturligvis også købe fodboldudstyr til dit barn med gratis fragt. Det eneste det kræver er, at ordren skal leveres til en adresse i Danmark. Så glem alt om fragtgebyr, når du sidder og skal vælge fodboldudstyr til din dreng eller pige.

Du bestemmer selvfølgelig helt selv, om du helst vil have din ordre leveret direkte til døren eller om du hellere vil afhente den i en pakkeboks eller på et posthus, når det passer dig bedst. 

Derudover kan du naturligvis også betale med vores kreditordning børnepengebetaling. Børnepengebetaling giver dig mulighed for at vente med at betale for de nye fodboldstøvler, fodboldtrøjen eller hvad du ellers har valgt til børnepengene er blevet udbetalt.

Hvis du har spørgsmål til nogle af produkter i vores sortiment, er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. Der sidder medarbejdere klar til hjælpe og svare på spørgsmål.

Tilføjet kurv