Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sofie Schnoor tøj og sko til børn

956
Størrelse
Skostørrelse

Sofie Schnoor tøj og sko til børn

Sofie Schnoor til baby og børn

Det danske mærke Sofie Schnoor blev første gang lanceret tilbage i 2007, og har siden da været et meget populær mærke i Danmark.

Børnelinjen er lige som voksenkollektionerne holdt i afdæmpede farver. Stilen er enkel og afdæmpet, men der er også både søde og seje prints og nitter og fine detaljer med pailletter og flæser, der giver et mere råt og cool udtryk.

Tøj og sko fra Sofie Schnoor til børn

Her i kategorien finder du hele vores udvalg af lækre styles fra Sofie Schnoor til børn i alle aldre. Du finder bl.a. et stort udvalg af bodyer, bluser, nederdele, kjoler og Petit by Sofie Schnoor bukser.

Sofie Schnoor laver ikke kun tøj til børn, men også sko, støvler og hjemmesko. Så kan børnene blive fuld klædt på med et gennemført og stilrent look, der passer til både store og små. Der er nemlig tøj fra str. 56 til spædbørn og helt på til str. 164 til de 14-årige.

Endvidere kan du også finde alt fra tasker til sengetøj og stofbleer.

En Sofie Schnoor kjole til de varme dage

Det er helt fantastisk at bevæge sig rundt i det varme sommervejr, med bare ben i en let Sofie Schnoor kjole. Kjolerne fra Sofie Schnoor og alle de andre mærker, produceres med varierende snit, sådan at du i hvert fald finder minimum én kjole, som passer ind i din piges garderobe.

Det er sjældent noget problem, at finde matchende tøj, som sammen med Sofie Schnoor kjolen komplimenterer hinanden. Sofie Schnoor kjolen kan blandt andet kombineres med et par nydelige strømpebukser, og en cardigan eller en pæn jakke.

Det handler naturligvis om, hvad din piges præferencer er. Kun fantasien sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre.

Alt efter hvilke sko din pige har på, burde du kunne en matchende Sofie Schnoor kjole i vores udvalg. Sofie Schnoor kjolen kan bruges til mange forskellige begivenheder såsom bryllupper, fødselsdage og barnedåb.

Dance by Sofie Schnoor

Som en nyere gren på Sofie Schnoor-brandet, er der også kommet en linje, der hedder Dance by Sofie Schnoor. Dette design er til dans og gymnastik, men kan også sagtens bruges til hverdag, og tøjet kan let kombineres med alt andet fra Sofie Schnoor.

Nye kollektioner fra Sofie Schnoor

Produkterne fra Sofie Schnoor er uhyre populære, og derfor er det altid en god ting, at holde øje med hvornår nyhederne fra de nye kollektioner af Sofie Schnoor bliver lanceret.

På trods af populariteten hænder det alligevel, at vi sætter nogle af produkterne ned, sådan at du kan købe Sofie Schnoor til nedsat pris.

Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra Sofie Schnoor med rabat, gælder det om at holde øje med vores udsalgskategori.

Sofie Schnoor ballerina til børn

Sofie Schnoor ballerinaer er perfekte til din pige eller dreng. Vi har et skønt udvalg af ballerinaer fra Sofie Schnoor med flotte detaljer og modeller i flotte farver.

De skønne Sofie Schnoor ballerinaer kan bruges til flere forskellige anledninger. Ballarinaer er populære hos de piger, der godt kan lide tanken om, at føle sig som en prinsesse. Sofie Schnoor ballerinaer er altid et hit hos pigerne, og det vil de med stor sandsynlighed også være hos din pige.

Flotte og søde Sofie Schnoor kjoler

Sofie Schnoor kollektionen har et udvalg af de skønneste kjoler og nederdele. Du kan finde Sofie Schnoor kjoler i størrelserne 62-110. For små børn som kollektionen henvender sig til, er komfort noget af det vigtigste.

Kjolerne er kendetegnet ved bløde materialer, som dit barn elsker at have på. Kjolerne kommer i bløde, romantiske farver, som er ideelle til både hverdagsbrug og fest.

Sofie Schnoor er et brand kendetegnet ved, hvor alsidigt deres børnetøj er. Kjolerne fra Sofie Schnoor har mange smukke detaljer og ofte prints, som både forældre og børn er vilde med.

Stort udvalg af Sofie Schnoor bodyer

Alle forældre kan nok godt blive enige om, hvor fantastiske bodyer er til babyer og små børn. Først og fremmest er det virkelig praktisk, at de kan åbnes og lukkes forneden, hvilket gør det meget nemt at skifte ble og tøj på dit barn. En body kan endda fungere som et outfit for sig selv eller sammensættes med et par leggings.

Dermed er et udvalg af bodyer en nødvendighed i enhver babys garderobe. Vi kan klart anbefale dig at tjekke kollektionen af bodyer fra Sofie Schnoor ud. Hos Kids-world finder du perfekte bodyer i størrelserne 44-98.

Sofie Schnoor bodyerne er enormt bløde og behagelige at have på. De fås i mange farver med søde prints og detaljer. Bodyerne fra Sofie Schnoor passer ideelt til både drenge og piger fra fødslen op til 3-årsalderen.

Sofie Schnoor NYC

Sofie Schnoor kollektionen til børn er kendt for diverse produkter med NYC-logoet på. Det smarte, trendy børnetøj fra Sofie Schnoor NYC er det ideelle hverdagstøj til alle børn. Du kan finde smarte trøjer, bodyer, t-shirts, shorts og meget mere fra Sofie Schnoor med NYC-logoet på.

Kollektionen er som altid, når det kommer til Sofie Schnoor, lavet af bløde, behagelige materialer som holder længe. Du kan finde rigtig gode tilbud på NYC-kollektionen af Sofie Schnoor her hos Kids-world netop nu.

Find dine næste Sofie Schnoor bukser her

Bukser og leggings er en vigtig del af små børns klædeskab. Sofie Schnoor har lavet et kæmpe udvalg af bukser og leggings til babyer og små børn. Du finder både bukser og leggings med elastikbånd i materialer som bomuld. Disse er ekstremt behagelige for børn at have på, hele dagen.

Er du på udkig efter traditionelle bukser med knap og lynlås, finder du naturligvis også disse i sortimentet af Sofie Schnoor bukser.

Sofie Schnoor har bukser i alverdens farver og designs. Du kan finde alt fra basis bukser i neutrale farver til hverdagsbrug, til leggings og bløde bukser i pastelfarver med skønne prints og delikate detaljer på.

Sov som en drøm med Sofie Schnoor sengetøj

Sofie Schnoor Home er kollektionen af lækre produkter til hjemmet. Heldigvis er kollektionen blevet udvidet og inkluderer nu Petit Home og Petit Baby.

Sofie Schnoor sengetøjet fås i det blødeste materiale - oftest 100% bomuld. Der er mange virkelig søde prints til børn i forskellige aldre og størrelser.

Sengetøjet til børn fra Sofie Schnoor kollektionen følger samme designprincipper som resten af brandet. Stilen er meget nordisk med afdæmpede farver og prints. Sofie Schnoor anvender økologisk bomuld til deres sengetøj. Det er absolut det bedste valg til babyers og børns sensitive hud - især fordi de bruger meget af deres tid i sengen med sengetøjet over sig.

De neutrale designs på sengetøjet af Sofie Schnoor passer perfekt ind i enhver indretning og skaber en rolig atmosfære i dit barns seng.

Sofie Schnoor sweatshirt

Sweatshirts er populære hos alle børn. De er meget behagelige at have på og giver et ekstra lag varme, når det er køligt udenfor. Hos Kids-world finder du mange sweatshirts fra Sofie Schnoor. Vi har sweatshirts fra str. 56 til str. 110 til både piger og drenge.

Med de varme sweatshirts fra Sofie Schnoor vil dit barn føle sig godt tilpas og se super godt ud samtidig. Der er sweatshirts i mange designs, stoffer og farver - vi er derfor sikre på, at du vil finde det helt perfekte match til dit barn.

Uanset om du leder efter en sweatshirt til hverdagen eller en, der er lidt smartere, vil du kunne finde den perfekte sweatshirt i kollektionen Sofie Schnoor. Med en hyggelig sweatshirt som er både trendy og behagelig, vil dit barn have det behageligt uanset lejligheden.

Bliv sommerklar med et par søde Sofie Schnoor shorts

Når vejret bliver varmere og hele familien rykker mere og mere udenfor, er det sandsynligt, at dit barn har brug for et par nye shorts. Det er altid en god idé at købe et par shorts til dit barn, når sommeren er ved at være på vej. Sofie Schnoor har dit behov for shorts til børn dækket. Der findes et udvalg af behagelige shorts til børn fra Sofie Schnoor her hos Kids-world. Tag et kig på vores store sortiment og find et par lækre shorts til dit barn. De vil sørge for, at dit barn har det køligt og behageligt, selv når vejret er meget varmt.

Du finder shorts fra Sofie Schnoor til både drenge og piger fra str. 62 til str. 110. Der er både farverige shorts og shorts i mere afdæmpede nuancer. Mange af de behagelige shorts fra Sofie Schnoor har elastik om livet. Der er også bloomers til mindre børn med praktisk elastik ved lårene.

Husk også en Sofie Schnoor t-shirt

Du ved sikkert alt om, hvor svært det kan være at finde gode t-shirts til børn. Det er vigtigt, at børns t-shirts er funktionelle og beholder deres form og farve, selv efter spild af drikkevarer, mad og andre pletter. Med andre ord skal de kunne holde til at blive vasket ofte og en del brug.

Det er også vigtigt, at børns t-shirts er pæne og ser godt ud, samtidig med at de kan matches med andre ting i garderoben. Sofie Schnoor tilbyder et stort udvalg af t-shirts til små børn.

Sofie Schnoor laver t-shirts, som både er moderne og funktionelle. Der findes mange valgmuligheder hvad angår farver og form, men fælles for alle t-shirts er, at de er behagelige og fremstillet af gode, holdbare materialer. Mangler du t-shirts til dit barns klædeskab, er t-shirts fra Sofie Schnoor et rigtig godt bud.

Sådan får du Sofie Schnoor nyheder

Hvis du er helt vild med Sofie Schnoor kollektionen af børnetøj, ønsker du sikkert at holde dig opdateret. Vi har gjort det virkelig nemt for dig at modtage Sofie Schnoor nyheder direkte til din indbakke.

Du kan nemt tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få alle de seneste nyheder. Vi udsender vores nyhedsbrev flere gange om ugen. Det inkluderer nyheder om nye brands, produkter, konkurrencer og meget mere. Der er endda specielle rabatter til modtagere af vores nyhedsbrev.

Vælger du at tilmelde dig, vil du altid være en af de første til at modtage information om tilbud og nyheder angående Sofie Schnoor og meget mere endnu.

Sofie Schnoor størrelser - Her er din guide

Heldigvis har vi gjort det super nemt for dig at bedømme størrelser på alle produkterne fra Sofie Schnoor. På hver produktbeskrivelse hos Kids-world kan du finde de nøjagtige mål. Vi har også en bar på siden for produkterne, som beskriver om et produkt er lille, normalt eller stort i størrelsen.

Sofie Schnoor regntøj til de våde dage

Regntøj til børn er ligeså vigtigt som det er for voksne. Sofie Schnoor tilbyder meget lækre gummistøvler til børn. De fås i mange farver og er enormt holdbare - dit barn kan dermed hoppe i vandpytterne uden problemer.

Regntøjet til børn fra Sofie Schnoor er kendetegnet ved de lækre materialer, stilfulde designs og holdbarheden. Med Sofie Schnoors regntøj vil dit barn altid være beskyttet under de våde dage.

Få leveret Sofie Schnoor med gratis fragt

Når du shopper her hos Kids-world.dk, kan du kvit og frit få leveret dittøj og fodtøj fra Sofie Schnoor ganske gratis.

Vi håber på, at du fandt de styles fra Sofie Schnoor, som du leder efter. Benyt endelig vores filter og søgefunktion, hvis du leder efter noget bestemt. Du kan også se vores Sofie Schnoor udsalg.

Har du særlige ønsker, måske et bestemt produkt fra et bestemt mærke, som du godt kunne tænke dig at finde i shoppen, skal du endelig bare sende os en mail med dine ønsker.

Tilføjet kurv