Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

KongWalther

22
35%
KongWalther Barnevogns Pels Kant - Grå KongWalther Barnevogns Pels Kant - Grå 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  

KongWalther

Barnevogns handsker fra KongWalther

Til alle forældre som er trætte af frysende hænder, når de går tur med deres barn, er her den perfekte løsning.

KongWalther blev stiftet i 2020 af Line Land, som fik ideen til handskerne, da hun gik tur med sin baby på Østerbro og fik meget kolde hænder. Sådan blev den meget populære Østerbro handske til. Siden da er der hurtigt kommet flere produkter i sortimentet fra KongWalther.

KongWalther handsker

Opdag vores udvalg af KongWalther handsker, kendt for deres kvalitet og stil. KongWalther handsker tilbyder både funktionalitet og et moderne design, perfekt til den stilbevidste forbruger. Med en række designs og materialer er KongWalther handsker et ideelt valg til både hverdagsbrug og særlige lejligheder.

KongWalther handsker skinner frem takket være deres ekstraordinære kvalitet og håndværk. Hver KongWalther handske er omhyggeligt designet med fokus på detaljer, hvilket sikrer en perfekt kombination af komfort og stil.

Materialerne er nøje udvalgt for at tilbyde varme, holdbarhed og en blød fornemmelse, hvilket gør dem ideelle til både kolde vinterdage og mildere efterårsvejr. Derudover tilføjer unikke designelementer som fine syninger og elegante finish et touch af luksus, der gør KongWalther handskerne til et must-have tilbehør.

KongWalther Østerbro handsker

Østerbro handsken fra KongWalther gør den kolde vinter lidt lettere som nybagte forældre. Østerbro handskerne er gode til hurtigt at få varmen igen, efter du har sat en tabt sut tilbage i din babys mund. Handskerne er onesize og kan selvfølgelig bruges til alle slags barnevogne og klapvogne.

Østerbro handskerne er fremstillet af polyester. KongWalther barnevogns handskerne er vind- og vandafvisende og har en lynlås på begge sider til montering på barnevogne/klapvogne.

Når du skal bruge dine KongWalther barnevogns handsker, så sætter du dem fast på styret af din barnevogn eller klapvogn. Når du har sat barnevognshandskerne fast, kan du nemt tage hænderne ind og ud af dem, uden du skal begynde at pakke dine handsker væk.

Monteringen af dine KongWalther barnevogns handsker gør, at du nemt kan bruge dine hænder, hvis du for eksempel hurtigt skal sætte en sut på plads eller gribe en bamse, der er ved at falde ud fra barnevognen.

Barnevogns handskerne fra KongWalther slog hurtigt igennem på Østerbro i København, hvorfra de hurtigt spredte sig til resten af byen og derfra videre til resten af Danmark.

De populære KongWalther barnevogns handsker kommer i flere designs, så du nemt kan finde de barnevognshandsker, som passer bedst til din barnevogn og dit overtøj.

KongWalther net: Sådan bruger du KongWalther shopper

KongWalther har foruden de kendte Østerbro barnevogns handsker også tilføjet flere produkter til deres sortiment. Blandt dem er den praktiske KongWalther shopper, som blandt andet også kan findes i en KongWalther shopper Magic Nature udgave.

Med Shopper får du et KongWalther net, som du kan bruge til indkøbsnet på din barnevogn eller klapvogn, så du nemt kan have plads til varer og dermed tage den lille med, når du skal ud og købe ind.

Når du ikke bruger dit KongWalther net, så kan du nemt pakke det sammen. Der følger en lille pose med, som nettet kan pakkes væk i.

De forskellige KongWalther net passer til alle single vogne - uanset om det er barnevogne eller klapvogne, så du kan bruge samme net på flere vogne.

Skab en hyggelig hule med KongWalther barnevogns pels kant

Barnevognen skal være et trygt og hyggeligt sted for barnet at være. Udover de populære Østerbro KongWalther barnevogns handsker og indkøbsnettet, så har KongWalther også lavet en KongWalther barnevogns pels kant.

Pelskanten kan sættes på selve barnevognshætten, så den får et look, der kan minde lidt om hætten på en vinterjakke med pelskant.

En pelskant fra KongWalther er med til at skabe den varme og hyggelige stemning, som giver barnet en hyggelig hule, når det sidder eller ligger i barnevognen.

Din KongWalther barnevogns pels kant findes i flere designs, så du nemt kan vælge netop det design, der passer bedst til din barnevogn. Pelskanten passer til alle typer barnevogne, idet den er skabt i et elastisk materiale.

Størrelsesguide for KongWalther handsker

At finde den rigtige størrelse er afgørende for komforten og funktionaliteten af dine handsker. Vi anbefaler, at du nøje gennemgår størrelsesguiden i produktteksten for hver enkelt model af KongWalther handsker. Her kan du finde detaljeret information om pasformen og mål, der hjælper dig med at vælge den perfekte størrelse for dig. Husk, at pasformen kan variere mellem forskellige modeller, så det er vigtigt at tjekke for hvert enkelt produkt.

Vaskeguide for KongWalther handsker

For at sikre længere levetid og bevarelse af kvaliteten, er det vigtigt at følge vaskeanvisningerne, der følger med dine KongWalther handsker. Disse anvisninger er designet til at beskytte materialerne og sikre, at handskerne forbliver i den bedste stand. Hvis du har mistet vaskeanvisningerne, er du velkommen til at kontakte kundeservice for yderligere vejledning og support.

KongWalther tilbud

Tilbud er altid et hit - også når det gælder KongWalther indkøbsnet eller KongWalther barnevogns handsker.

Vi opdaterer løbende siden her med aktuelle KongWalther tilbud, så hold øje her eller med vores udsalgsside, hvor du også kan finde flere andre aktuelle tilbud.

Hvis du ikke vil gå glip af et godt KongWalther tilbud, så vil vi anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. På den måde får du en mail direkte i din indbakke, når der er nogle nye KongWalther tilbud.

Køb KongWalther med børnepenge

Du behøver ikke vente til, at børnepengene kommer, hvis du står og mangler et par KongWalther barnevogns handsker nu. Du kan vælge at betale med børnepenge.

Med børnepengebetalingen kan du få dine KongWalther produkter allerede nu og vente med at betale, til du har fået dine børnepenge. Du kan læse mere om mulighederne for at betale med børnepenge inde på vores side om børnepengebetaling.

Gratis og hurtig hjemmelevering på KongWalther barnevogns handsker

Dine dage med kolde hænder kan snart være fortid med et par KongWalther barnevogns handsker. Bestiller du inden kl. 15:00, så bestræber vi os på at sende dine KongWalther barnevogns handsker allerede samme dag.

Med en forventet leveringstid på en til to dage kan du med lidt held allerede have dem dagen efter.

Vi tilbyder endda også gratis og hurtig hjemmelevering på både KongWalther og alle vores andre produkter. Du kan derfor trygt regne med, at dine KongWalther barnevogns handsker eller dit KongWalther net ikke kommer til at koste dig mere, end det som prisen på dem er.

Tilføjet kurv