Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Haakaa

50
Størrelse

Haakaa

Haakaa til babyer

Haakaa er et familieejet brand fra New Zealand, som gør det at være nybagte forældre både mere simpelt og nemt. De tilbyder naturlige og sikre babyprodukter, som er økovenlige og giftfri. 

Haakaa er et brand, der er kendt for at fremstille stilfulde, praktiske og bæredygtige babyprodukter, som er sikre for både små børn og planeten.

Haakaa er nok mest kendte for deres innovative brystpumper, men producerer også mange andre lækre babyprodukter i materialer såsom rustfrit stål, glas, bambus og naturgummi. Alle produkterne er designet og testet i New Zealand. De fremstilles på internationale fabrikker under streng kvalitetskontrol. De følger naturligvis også de strengeste sikkerhedsstandarder.

Haakaa pumper og brystpumper

Haakaas pumper og brystpumper lader mødre samle mere mælk, end de ellers ville være i stand til. Pumperne blev skabt af en kvinde i New Zealand og er elsket af forældre verden over. 

De er enormt simple og effektive, så de har gjort en kæmpe forskel for rigtig mange mødre. 

Den originale Haakaa brystpumpe er baseret på et silikonedesign. Den skaber en fortsat sugefunktion, når den hæftes på brystet, så mælken udvindes og samles, uden at du skal bruge dine hænder.

Du kan bruge Haakaas pumper, så snart du ønsker det, efter du har født. Der findes flere forskellige modeller af Haakaas brystpumper, så du bør overveje hvilken, der passer bedst til dig inden køb.

Gratis fragt på Haakaa

Du skal ikke tænke over fragten, når du køber produkter fra Haakaa. Køber du for eksempel en Haakaa brystpumpe, så får du den leveret med gratis fragt. Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre, så længe der er en dansk leveringsadresse.

Tilføjet kurv