Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Haakaa Food Feeder m. Frysebakke - Steel Blue

[GE467]
Haakaa 179,95 DKK
OneSize

Størrelse

OneSize

  • Gratis
    børnepengekredit

  • Leveringstid
    1-2 arbejdsdage

  • Gratis fragt
    på danske ordrer

Food feeder m. frysebakke fra Haakaa

Smart Haakaa fodd feeder i transparent silikone og med en mørkeblå bidering på toppen, som er en oval form med to ører. Der medfølger også en sød, grøn frysebakke i en ananas-form, hvori der er plads til to ekstra food feeder-portioner. 

Haakaa food feederen er pefekt til de helt små, som skal have noget at gumle i. På toppen er der et godt håndtag, som også kan bruges som bidering til gummerne med de fine strukter den har. Selve sutten er lavet i blød silikone, og den har en passende form, så det er nemt at putte mad ned i den. 

Udenpå sutten er der et silikonelåg, som sikrer, at sutten holder tæt, og at den ikke lækker, hvis den f.eks. er fyldt med vand og kommes i fryseren. Food feederen har også et plastiklåg med fødder, så både suttehovedet og låget holdes rent, og så kan den også opbevares stående. 

Food feederen sikrer et naturligt flow af mad, som barnet selv har mulighed for at trykke ud, og dermed reduceres spildet af mad og spildt mad på tøjet. Food feederen kan både bruges til mad, frugter osv., men den kan også fyldes med mælk, vand mm. og kommes i fryseren. 

Food feederen er fri for BPA og ftalater.

Anbefalet alder: 4+ mdr. 

Fremstillet af: 
- Silikone

Model: Freeze-N-Feed Mini Combo, Style: BHK154-SB, Farve: Steel Blue

Varenr.: GE467
Status: På lager
Producent: Haakaa
Type: Food Feeder
MPN: BHK154-SB -Steel Blue
Farvekode: Steel Blue
Farve(r): Blå
Tags: Haakaa BHK154-SB , Haakaa Food Feeder
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Food Feeder    Haakaa    Spisetid    Udstyr   
Tilføjet kurv