Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Nike børnetøj og babytøj

527
Størrelse
Skostørrelse
30%
Nike Shorts - Black Nike Shorts - Black 104,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
30%
Nike Shorts - Pear Nike Shorts - Pear 209,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
30%
Nike Hættetrøje - Pear Nike Hættetrøje - Pear 244,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
30%
Nike Kasket - Smoke Grey Nike Kasket - Smoke Grey 104,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
30%
Nike Sæt - Sweatpants/Body k/æ - Game Royal Nike Sæt - Sweatpants/Body k/æ - Game Royal 188,97 DKK
Oprindeligt:  269,95 DKK  
30%
Nike Sæt - Sweatpants/Body k/æ - Game Royal Nike Sæt - Sweatpants/Body k/æ - Game Royal 188,97 DKK
Oprindeligt:  269,95 DKK  
30%
Nike Sæt - Bukser/Body k/æ - Adobe Nike Sæt - Bukser/Body k/æ - Adobe 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Nike Shortssæt - T-shirt/shorts - Ashen Slate Nike Shortssæt - T-shirt/shorts - Ashen Slate 244,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
30%
Nike Shortssæt - T-shirt/Shorts - Nike Polar Nike Shortssæt - T-shirt/Shorts - Nike Polar 230,97 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
30%
Nike Sæt - Body K/æ/Leggings - Hydrangeas Nike Sæt - Body K/æ/Leggings - Hydrangeas 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Nike Shortssæt - T-shirt/Shorts - Cargo Khaki Nike Shortssæt - T-shirt/Shorts - Cargo Khaki 209,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
30%
Nike Strømper - 6 pak - DK Grey Heather Nike Strømper - 6 pak - DK Grey Heather 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
30%
Nike T-shirt - Hydrangeas Nike T-shirt - Hydrangeas 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Nike T-shirt - Glacier Blue Nike T-shirt - Glacier Blue 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Nike T-shirt - Glacier Blue Nike T-shirt - Glacier Blue 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Nike T-shirt - Black Nike T-shirt - Black 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Nike T-shirt - Hvid Nike T-shirt - Hvid 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Nike Sommerdragt - Cobalt Bliss Nike Sommerdragt - Cobalt Bliss 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
30%
Nike Heldragt - Pink Foam Nike Heldragt - Pink Foam 160,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
30%
Nike Sommerdragt  - Grey Heather Nike Sommerdragt - Grey Heather 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
30%
Nike Sommerdragt - Pale Ivory Heather Nike Sommerdragt - Pale Ivory Heather 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
30%
Nike Heldragt - Cobalt Bliss Nike Heldragt - Cobalt Bliss 160,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
30%
Nike Shortssæt - T-shirt/Shorts - Nike Polar Nike Shortssæt - T-shirt/Shorts - Nike Polar 209,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
30%
Nike Shortssæt - T-shirt/Shorts - Nike Polar Nike Shortssæt - T-shirt/Shorts - Nike Polar 230,97 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
30%
Nike Træningssæt - Cardigan/Bukser - Sort Nike Træningssæt - Cardigan/Bukser - Sort 244,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  

Nike børnetøj og babytøj

Nike til børn

Nike har gennem årtier været blandt de absolut mest førende brands, når det gælder tøj og især sportstøj. Her har en innovativ tilgang og en stærk evne til at levere kvalitet gjort, at Nike i dag er blandt verdens absolut største tøjmærker. Derfor er vi også stolte over, at vi her hos Kids-world kan tilbyde et stort udvalg af Nike tøj til børn.

Børnetøjet fra Nike spænder både fra bodyer til de helt små, leggings og over til træningstøj og Nike hoodies til de store børn. Derfor finder du et kæmpe udvalg af Nike til børn her, hvor du også kan læse meget mere om et af verdens absolut største brands, Nikes historie og ikke mindst om de mange typer tøj til børn fra Nike, som du kan købe her hos Kids-world.

Hvad betyder Nike og hvad er Nike gudinde for?

Navnet Nike stammer fra det antikke Grækenland og gudinden Nike, der i græsk mytologi var en personifikation af sejren. Nike var altså sejrens gudinde. Nike er dermed et symbol på sejr - både når det gælder krig, sport og i kulturens verden. I den græske mytologi portrætteres Nike oftest som en kvinde med vinger.

Mens Nike var sejrsgudinden i det antikke Grækenland, så er hendes romerske modsætning, Victoria, nok mere kendt. Victoria er også grundlaget for det engelske ord for sejr - victory.

Personificeringen af sejrene var ikke begrænset til et enkelt område. Nike var derfor både forbundet med sejre indenfor områder som kunst, musik, fysiske udfoldelser som atletik og selvfølgelig også i krig.

Nike-brandet er gennem årene i den grad også blevet forbundet med sejre på banen, idet Nike har haft partnerskaber med en lang række af de største atleter gennem tiden. Især partnerskabet med Michael Jordan har været noget, som i den grad har slået Nikes navn fast, når det gælder sejre i sport.

I den græske mytologi portrætteres gudinden Nike ofte sammen med Zeus og Athena eller som en facet til deres personligheder. Ifølge den græske mytologi er Nike barn af Pallas, guden for slag og krig, og Styx, gudinden for floden til dødsriget. Den græske mytologi angiver Kratoz, Bia, Zelus, Scylla, Fontes og Lacus som søskende til Nike.

Hvorfor hedder Nike Nike? Derfor hedder Nike Nike

Nike hedder Nike efter inspiration fra den græske gudinde. Navnet er især inspireret af en statue af gudinden Nike ved Akropolis, der justerer sine sandaler. Det inspirerede Phil Knight, der er en af de to grundlæggere af Nike, til i 1971 at ændre virksomhedens navn til Nike, da virksomheden ændrede fokus fra at sælge fodtøj til selv at producere fodtøj.

Hvad hed Nike oprindeligt?

Det brand vi i dag kender som Nike blev i 1964 grundlagt Phil Knight og Bill Bowerman som Blue Ribbon Sports.

Oprindeligt var Blue Ribbon Sports distributør og forhandler af fodtøj, hvor de primært importerede løbesko, men da virksomheden i 1971 skulle udsende egne sko - under eget mærke, blev navnet ændret til Nike. Det var også her, at det ikoniske Nike-logo blev designet. Og resten er, som man siger det, historie. Nike har i mange år været blandt verdens absolut største brands.

Hvordan udtales Nike?

Mens de fleste danskere udtaler Nike som Nike, så udtales Nike oprindeligt som Nai-kee, hvis du skal have den helt rette ordlyd på din udtalense af Nike.

Udtalelsen af Nike har faktisk været en udfordring for mange gennem årene. I Danmark udtaler langt de fleste dog Nike, som det staves, selvom udtalelsen reelt er Nai-kee.

Hvor kommer Nike fra og hvornår blev Nike grundlagt?

Nike kommer fra USA, hvor virksomheden i 1964 blev grundlagt i Eugene, Oregon under navnet Blue Ribbon Sports. I dag har Nike hovedkvarter i Beaverton, Oregon.

Nike blev i sin tid grundlagt af Phil Knight og Bill Bowerman. I sin tid som studerende på University of Oregon mødte Phil Knight skolens løbetræner, Bill Bowerman, der var meget optaget af at optimere sine løbers sko.

Her var Knight den første studerende, der prøvede et par af Bowermans sko. Skoene blev så stor en succes, at Knights holdkammerat, Otis Davis, begyndte af bruge dem og brugte dem, da han vandt OL-guld på 400 meter-distancen.

Ovenpå Knights aftale om at importere japanske løbesko indgik de to i 1964 et partnerskab, der førte til oprettelsen af Blue Ribbon Sports den 25. januar 1964.

Hvem ejer Nike?

Nike er i dag en børsnoteret virksomhed, hvorved ejerskabet er spredt ud over flere end de oprindeligt to ejere. Ejerskabet af Nike ligger dog primært hos den ene af de to grundlæggere, Phil Knight, der sammen med sin søn, Travis Knight, ejer flere end 97% af virksomhedens A-aktier - enten via egne aktier eller selskaber, som de kontrollere.

Nike handles i dag på børsen i New York, hvor selskabet i dag står til en markedsværdi på knap 20 billioner dollars (2021 tal).

Stort udvalg af Nike tøj til børn

Vi fører et stort udvalg af Nike tøj til børn, så du kan finde alt fra Nike strømper til t-shirts, joggingsæt, hættetrøjer og forskellige typer Nike bukser. Læs mere om de forskellige former for børnetøj fra Nike herunder. Du finder også en stor Nike størrelsesguide til både små og større børn. På den måde kan du nemt finde netop den Nike størrelse til børn, som du har brug for.

Nike hoodies og hættetrøjer

Vi fører et komplet udvalg af komfortable hoodies og hættetrøjer fra blandt andet Nike. De fleste trøjer med hætte kan bruges både som sportstøj og hverdagstøj.

Her i kategorien finder du alle de trøjer med hætte fra Nike, som vi har på lager

Nike hoodier er lavet i god kvalitet, så du med en hoodie fra Nike får en hættetrøje, der har både flot design og er yderst praktisk, idet den kan bruges stort set hele året, uanset om det er til at have under en vinterjakke eller om sommeren i stedet for en jakke på de kølige sommerdage.

Se vores store udvalg af Nike hoodies til børn og find lige netop den hoodie, der passer bedst til dit barn.

Flotte Nike bukser til børn

Alle børn skal have et par bukser. Bukser, jeans, joggingbukser mv. er noget, som er at finde i stort set alle piger og drenges garderobe.

Uanset om du er på udkig efter et par Nike bukser til hverdagsbrug eller måske et par Nike sweatpants eller træningsbukser, så finder du med stor sandsynlighed det helt rigtige par bukser fra Nike her.

Bredt sortiment med bukser i forskellige farver

Du finder du altid et kæmpe Nike udvalg af bukser i adskillige farver til drenge og piger - også fra Nike. Bukserne fra bl.a. Nike kan findes i et stort udvalg af farver såsom hvid, grå og navy.

Vi tilbyder jer naturligvis fri fragt, når du shopper Nike bukser her på Kids-world.dk.

Løse Nike bukser til de mindste

Er dit barn ikke så gammel, vil vi råde dig til at de lidt mere baggy modeller, som er lavet i et mere blødt materiale såsom bomuld. De har det med at give nogle lidt bedre vilkår for ham eller hende, når de små gerne vil bevæge sig rundt.

Bukser fra Nike i forskellige designs

Vi kan tilbyde bukser med prikker, blomster, flæser og meget mere. Har bukserne fra Nike eksempelvis nogle Nike joggingbukser eller træningsbukser nogle praktiske lommer, kan du læse det inde i teksten om produktet.

Bukser med elastik i taljen, kan være guld værd, hvis det er udfordrende at holde bukserne oppe om livet. Her har Nike en lang række flotte joggingbukser og sweatpants, som er nogle rigtig gode bud på et par Nike bukser til de små.

Smarte Nike sæt til børn

Nike har lavet en lang række smarte sæt til børn, så du kan kombinere de smarte Nike bukser og for eksempel en hoodie eller sweatshirt fra Nike i et smart sæt.

På den måde kan du hurtigt finde et smart sæt i et flot design fra Nike, som kan vække stor glæde derhjemme. Et Nike joggingsæt til børn giver både en god comfort, når de små er aktive, samtidig med at de er af en lækker kvalitet, der også gør dem rigtig dejlige at have på, hvis det bare gælder en slap af dag på sofaen.

De smarte sæt fra Nike tæller udover joggingsæt også træningssæt til børn, som dermed kan få de samme muligheder som de voksne for at have et smart Nike træningssæt på, når der skal spilles fodbold eller dyrkes idræt eller motion.

Du finder nemt det helt rette Nike joggingsæt lige her, hvor vi har både joggingsæt og træningssæt til børn i mange forskellige farver.

Nike trøjer til børn

Med en smart Nike trøje, er de fleste børn godt kørende, når det enten gælder om at være smart i skolen eller klædt varmt på i børnehaven. Nike laver et stort udvalg af trøjer, der både tæller hoodies, sweatshirts og t-shirts.

En Nike trøje kan nærmest bruges til hvad som helst, da de både kommer i farverige designs og enkeltfarvede, så de er nemme at sætte sammen med andet tøj.

Trøjerne til børn fra Nike kan derfor sagtens bruges, uanset om det er til mere formelle begivenheder, eller hvis det gælder en stille dag derhjemme sammen med familien.

Nike sweatshirt til børn

En lækker Nike sweatshirt kan være et hit, uanset om vi snakker forår eller efterår. Med en sweatshirt fra Nike går du aldrig galt i byen, når det gælder om at finde en lækker sweatshirt til børn.

Vores mange sweatshirts til børn fra Nike kommer i både forskellige designs og farver. På den måde har vi gjort det nemt at finde netop den Nike sweatshirt, som du lige er på udkig efter, uanset hvilken farve Nike sweatshirt du søger.

Se vores store udvalg af sweatshirts til børn fra Nike her. Vi har et stort udvalg af Nike sweatshirts og sweatshirts fra andre stærke brands, så der altid er noget for enhver smag.

Stort udvalg af Nike t-shirts til børn

Nike t-shirts er som regel en vinder hos de fleste børn. En t-shirt er behagelig at have på indenunder en trøje eller som overdel om sommeren, hvor en Nike t-shirt sammen med et par shorts eller nederdele er rigelig med tøj.

Det er bestemt ikke sjældent, at drenge og piger bruger deres t-shirt fra Nike som det yderste lag ovenpå en bluse eller trøje, idet det giver et mere tjekket look.

Smarte Nike t-shirts til børn

Der er på rigtig mange måder noget helt fantastisk over en t-shirt. T-shirten kan næsten altid sættes sammen med det meste tøj i garderoben - det samme gælder med en t-shirt fra Nike.

Det mest fantastiske ved en t-shirt fra Nike er, at den kan kombineres med meget andet tøj. Uanset om man har en intention om et trendy look eller et mere neutralt look, så passer en Nike t-shirt som regel rigtig godt.

T-shirts fra Nike til hverdag og fest

Der skulle være rigelige Nike t-shirts at vælge mellem i vores udvalg. Her på Kids-world.dk fører et afsindig stort udvalg af t-shirts i en bredt vifte af styles med alverdens mønstre og print, så der burde være noget til enhver garderobe.

Du finder bl.a. poloer, langærmede, kortærmede. Der er der ikke så meget andet at sige, end at vi håber, at du finder den Nike t-shirt, som du er på udkig efter. Kig endelig rundt omkring i resten af vores univers af børnetøj og ikke mindst t-shirts.

Nike shorts til børn

Bliv klar til sommeren med et par smarte shorts fra Nike til børn. Vi hos Kids-world tilbyder et bredt udvalg af behagelige Nike shorts.

Vi har som ofte shorts fra Nike og andre mærker til både store og små børn, så du vil helt sikkert kunne finde et nyt par shorts, som din pige eller dreng vil se frem til at have på.

Bliv sommerklar med et par shorts fra Nike

Shorts fra Nike er praktiske til de drenge og piger, som elsker udendørsleg.

Shortsene fra Nike kan som regel købes i forskellige, smarte designs med fine detaljer. Ligeledes kan vi tilbyde shorts fra Nike og alle de andre brands i vores udvalg i forskellige farver.

Nike kasketter til børn

Leder du efter en fed Nike kasket til din dreng eller pige, så er dette stedet, hvor du skal kigge. Kvalitet og flot design er i højsædet, når du vælger en kasket fra Nike

Køb en kasket fra Nike til om sommeren

En Nike cap er et godt valg valg, når du skal finde en hovedbeklædning, som beskytter dit barns hud mod de skarpe stråler fra solen. Valget af en Nike cap som et godt valg understreges ved, at du med en Nike cap får en flot kasket, som også kan bruges på andre tider af året, da dens look gør den så populær.

Du finder helt sikkert en kasket fra Nike eller et af de andre mærker, som vil klæde dit barn, her hos Kids-world.

Nike strømper og sokker til baby og børn

Det er lige meget, om du er på udkig efter Nike strømper til jeres baby på 1 måned eller jeres barn på 6 år, så finder du dem her i kategorien.

Vi tilbyder et herligt udvalg af enkelt og flerfarvede strømper fra Nike og mange andre. Nike strømper finder du i en bred vifte af størrelser, så der er et par Nike strømper til jeres dreng eller pige.

Køb et godt lager af strømper fra Nike

Det kan være ret så smart at bruge lidt ekstra ressourcer på flere end et eller to par Nike strømper. Det er ikke ualmindeligt, at strømperne har det at blive slidt - især hvis jeres dreng eller pige slæber fødderne hen over gulvet.

Det sker også, at strømperne bliver væk ifm. vaskning. Så et kærligt råd vil være, at du rent faktisk skal købe flere Nike sokker, end hvad du har sat dig for.

Nike størrelsesguide til børn

Hvis du leder efter en Nike størrelsesguide til børn, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig samlet alle Nike størrelsesguider til børn her på et sted, så du nemt kan få et overblik over de forskellige Nike størrelser til børn.

Nike har opdelt deres størrelser, så der er størrelser til både mindre og større børn. Uanset hvor stor dit barn er, så finder du en Nike størrelsesguide her:

Nike størrelser til mindre børn

Størrelse

Alder

Højde

Bryst

Talje

Hofte

4/XS

3-4

98-104

56-58

54,5-56

57-60

5/S

4-5

104-110

58,5-61

56-57

60-62

6/M

5-6

110-116

61-63

57,5-58,5

62-65

6X/7/L

6-7

116-122

63-66

58,5-61

65-67


Nike størrelser til større børn

Størrelse

Alder

Højde

Bryst

Talje

Hofte

XS/6-7

7-8

122-128

64,5-66

59,9-61,5

68,5-71

S/8-9

8-10

128-137

66-69

61,5-65

71-74,5

S+/8-9+

8-10

128-137

70,5-76,5

65,5-70,5

75,5-81

M/10-12

10-12

137-147

69-75

65-69

74,5-79,5

M+/10-12+

10-12

137-147

76,5-83,5

70,5-76

81-87

L/14-16

12-13

147-158

75-81,5

69-72,5

79,5-84,5

L+/14-16+

12-13

147-158

83,5-91

76-82

87-93,5

XL/18-20

13-15

158-170

81,5-88,5

72,5-75,5

84,5-89,5

XL+/18-20+

13-15

158-170

91-98

82-88

93,5-100


Du kan altid læse mere om produkterne i de forskellige produkttekster. Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med vores Nike størrelsesguide til børn eller har andre spørgsmål vedrørende vores store udvalg af Nike tøj til børn, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Nike til børn i forskellige farver

Farvevalget kan have stor betydning for, hvornår du bruger dit tøj. Det gælder også børnetøj fra Nike til børn. Derfor finder du Nike til børn i farver som sort, hvid, blå, rød, gul, grøn, grå, lyserød, lilla, orange og mange andre farver her hos Kids-world.

Skulle du for eksempel være på udkig efter en sort Nike hoodie eller en hvid Nike t-shirt, så er du kommet til det hele rette sted.

Du kan altid anvende vores filter øverst på siden til hurtigt at finde den Nike cap eller de Nike joggingbukser, som du er på udkig efter.

Kids-world: Din Nike butik på nettet

Hos Kids-world sætter vi en store ære i at være din Nike butik på nettet, når det gælder Nike bukser og andet Nike tøj til børn. Derfor finder du et stort udvalg af Nike til børn, uanset om du er på udkig efter en ny Nike t-shirt eller et par smarte Nike shorts til sommeren.

Nike udsalg og tilbud på Nike til børn

Gode Nike tilbud og Nike udsalg er ikke overraskende populært. Er du på jagt efter gode Nike tilbud, så er du kommet til det helt rette sted. Her i vores store Nike kategori finder du alle de aktuelle Nike tilbud, som vi har at byde på.

Hvis det er Nike udsalg, som du er på udkig efter, så kan du også finde dem her. Du kan også finde Nike udsalg på vores udsalgsside, hvor du også kan se vores udsalg af tøj, udstyr og andre ting fra andre brands.

Hvis du vil være sikker på, at du ikke går glip af et godt Nike tilbud eller vores Nike udsalg, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. På den måde er du altid orienteret, når der kommer nye Nike tilbud, eller vi holder et Nike udsalg.

Køb Nike med kredit

Nike er blandt verdens mest populære og største brands. Derfor er der også en stor efterspørgsel på de stærke produkter fra det amerikanske brand.

Vi ved, at Nike er populært. Derfor har vi også gjort det nemt for vores kunder at shoppe Nike her hos Kids-world. Blandt vores mange muligheder er vores forskellige kreditordninger, så du for eksempel kan købe Nike i dag og først betale om tre måneder.

Du kan også anvende vores børnepengekreditordning, hvor du først betaler, når de næste børnepenge kommer.

På den måde kan du altid købe en lækker Nike hoodie eller nogle flotte nye Nike bukser til børn, uanset hvornår på måneden det er.

Køb Nike med fri hjemmelevering

Uanset om du køber en Nike t-shirt eller fem par Nike bukser til børn, så kan du være sikker på, at du ikke skal betale mere for dem, end den pris der står. Hos Kids-world tilbyder vi nemlig gratis hjemmelevering på alle ordre i Danmark. Så du er altid sikret gratis fragt, når du køber Nike tøj til børn hos Kids-world.

Tilføjet kurv