Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Ludi

44

Ludi

Ludi

Her hos Kids-world.dk kan du købe produkter fra Ludi til drenge og piger. Vi har gjort os umage med at have et fint  udvalg af produkter fra Ludi til babyer. Kategorien indeholder alt det spændende fra Ludi, som vi er sikre på, at dit barn eller børn helt sikkert vil finde interessant.

Ludi er et fransk mærke grundlagt i 1992. De producerer eventyrlige og farverigt legetøj, samt andre børneprodukter. Produkterne som bliver designet i Frankrig sælges mange steder i verden, og bidrager til børns glæde i hverdagen. 

Ludi er også et brand, som har ekstra fokus på innovative designs, illustrationer og produkter. Ludi har et værksted beliggende i Loire Valley, hvor ideer og designs opstår. Ludi har især fokus på interaktivt legetøj, som er stimulerende for børn. Bl.a. har de sjove pop-up telte/skyggetelte, skumgulv, bade- og gribelegetøj. Produkterne fra Ludi kommer altid i skønne farver, som børn også elsker at kigge på og røre ved.

Ludi er et mærke under JBM, som er distributør og producent for mange internationale brands i Frankrig. JBM er kendt for deres innovative produkter, gode kvalitet og gode service.

Ludi babylegetøj

Ludi babylegetøj er udviklet til at stimulere og udvikle jeres pige eller drengs sanser og motorik.

Vi fører en stor palette af det fine babylegetøj, der er på markedet, som på forskellige måder formår at underholde barnet, samtidig med at det er med til at udvikle ham eller hende motorisk og sanseligt.

Sjovt Ludi babylegetøj

Noget babylegetøj kan sige hyggelige lyde eller har forskellige funktioner, som er udviklet til at fremme jeres barns udvikling, mens andet babylegetøj er blødt og hyggeligt for jeres baby at lege med.

Fint udvalg af babylegetøj fra bl.a. Ludi

Hos os kan I finde et stort udvalg af legetøj til babyer fra Ludi i mange varianter til både babyer og spædbørn. Benyt vores filter i menubaren til at indsnævre søgningen ift. farver og type. Uanset om I leder efter et stykke legetøj til babyer fra Ludi til jeres egen pige eller dreng, eller I skal bruge en gave til f.eks. fødselsdag, barnedåb eller jul, så finder I et fint udvalg af babylegetøj fra Ludi her.

Ludi badelegetøj

Det er ikke til at komme udenom badelegetøjet, når man skal hygge sig i vandet på de varme solskinsdage. Vi har Ludi badelegetøj til masser af sjov og hygge, som jeres barn kan lege med i jeres bassin hjemme i haven, eller I kan tage det med på stranden i weekenden eller om eftermiddagen.

Ludi badelegetøjet er af en slidstærk og en høj kvalitet. Endvidere fremstilles det i gode materialer.

Vi håber og tror på, at I finder noget lækkert badelegetøj fra Ludi eller et af de andre brands.

Legetelte fra Ludi

Hvem holder ikke af, at kunne trække sig tilbage og sidde i fred og ro med en bog, male i malebogen, eller måske snuppe en lille lur uden forstyrrelser? Her på Kids-world.dk har vi pæne legetelte fra brand som Ludi.

Fine legetelte fra Ludi

Legetelte er nemme at sætte op. Når det ikke længere skal bruges, kan man lade det blive fremme, men er I i pladsmangel, kan den nemt foldes sammen.

Ludi bolde

Bolde er et must-have blandt jeres børns udvalg af hyggeligt legetøj. Ludi bolde er sjovt legetøj, som kan bruges af både drenge og piger i alle aldre. Man bliver aldrig for gammel til at kunne hygge sig med bolde.

Hos Kids-world har vi et godt udvalg af Ludi bolde og bolde fra andre brands.

Holdbare bolde fra Ludi

Vi kan tilbyde bolde fra Ludi og en række andre andre brands i varierende farver, materialer og størrelser. Lykkedes det dig ikke at finde den helt rigtige Ludi bold, skal helt sikkert forsøge dig med en af de andre mærker.

Gratis fragt ved køb af Ludi

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Ludi, uden at bekymre dig om fragtpriserne. Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Ludi. 

Tilføjet kurv