Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Tiger Tribe - Farver og malebøger

51
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%
Tiger Tribe Legetøj - Bioplast - Rocking Rollers - Hund Tiger Tribe Legetøj - Bioplast - Rocking Rollers - Hund 83,97 DKK
Oprindeligt:  139,95 DKK  
40%

Tiger Tribe - Farver og malebøger

Diverse aktivitetssæt til børn fra Tiger Tribe

Tiger Tribe er et australsk mærke, etableret i 2007 i Melbourne, Australien af parret Anthony og Naomi i deres garage derhjemme. De har selv to børn, og visionen var at skabe sjove og fantasifulde børneprodukter. De er siden da flyttet fra garagen og har nu et helt design team bag sig.

Tiger Tribe tilbyder masser af farverige og flotte aktivitetsbøger og sæt - de indeholder alt fra pailletter, tape, kort, glitter, klistermærker, magneter, og andet, til tudser med duft, farveblyanter, folie, gel-penne og meget meget mere. 

Der er mange nye og innovative koncepter som i den grad udfordrer børnene til at skabe helt unikke ting og sager.

Tiger Tribe - Ideelt at tage med på farten

Produkterne designes med det formål, at de skal kunne anvendes på rejser og to-go. De er lette at pakke og bære rundt, så både aktivitets sættene, legetøjet og gaverne er ideelt at tage med på farten.

Alle Tiger Tribe produkter designes så de lever op til internationale sikkerhedsstandarder. De lever op til følgende tests: ASTM, EN71, ISO-8124, AS/NZS 8124 og REACH.

Tiger Tribe gør det både let og sjovt for børn at slappe af og kunne lege kreativt uanset hvor de er henne. Der er masser af ting at tage sig til for børn i alle aldre hos Tiger Tribe.

Tiger Tribe bøger

Bøger er en evig kilde til læring, viden og fantasi. Det er bestemt ikke en dum idé, at lade dine børn få øjnene op for bøger i en tidlig alder. Han eller hun vil helt sikkert elske det. Her hos os har vi et fint udvalg af Tiger Tribe bøger og bøger fra mange andre.

Flere forskellige bøger fra Tiger Tribe og andre brands

Er du på jagt efter fine badebøger, malebøger, stofbøger, billedbøger eller træbøger fra bl.a. Tiger Tribe, er dette stedet at lede.

Bøgerne fra Tiger Tribe i vores sortiment laves specielt til børn, og er således af en god kvalitet og slidstærkt. Dreng og piger, særligt de mindste, vil gerne putte ting i munden og bide i dem, dét kan bøgerne fra Tiger Tribe fint holde til.

Tiger Tribe badelegetøj til børn

Badelegetøj er uundværligt, når der skal leges i vandet på de varme solskinsdage. Vi har badelegetøj til masser af sjov leg fra Tiger Tribe, som jeres barn kan lege med i jeres bassin hjemme i haven, eller I kan medbringe det på stranden i weekenden eller om eftermiddagen.

Badelegetøjet fra Tiger Tribe er af en slidstærk og en god kvalitet. Endvidere produceres det i fine materialer.

Udvalget er stort, så mon ikke I kan finde det helt rigtige Tiger Tribe badelegetøj eller legetøj fra et af de andre fede mærker.

Få leveret Tiger Tribe ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Tiger Tribe, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Tilføjet kurv